Az elsõnél én is azt gondoltam hogy rosszat fogtam ki, de miután más színûbõl, és méretûbõl is szétment még 3, azthiszem elkönyvelhetem hogy nem a legjobb gumi...
"Egy okos orkot ugyanazzel a trükkel háromszor, de legfeljebb négyszer lehet átverni."
Az elsõnél én is azt gondoltam hogy rosszat fogtam ki, de miután más színûbõl, és méretûbõl is szétment még 3, azthiszem elkönyvelhetem hogy nem a legjobb gumi...
én eddig csak tõled hallottam rosszat. bárki más mind dícsérte, hogy tökéletes edzõgumi
én eddig csak tõled hallottam rosszat. bárki más mind dícsérte, hogy tökéletes edzõgumi
És ez a "fékkiengedõ bizbasz" hol található? Hogy tudom orvosolni a dolgot?
Nem lehet, hogy a fékkiengedõ bizbasz benyomódott? A Campanál ez nem a féktesteken van, hanem a fékváltókaron.

BÁRMIT, csak NEM a blizzardot! DE TÉNYLEG!
Szétfoszlik, a defektvédelme sem egy csillagos ötös...a futófelület darabokban válik le...
Ezenkívül meg csak a conti sport 2000-rõl vagy mirõl tudok véleményt mondani, de az meg ugye nem a defektállóságáról híres...
BÁRMIT, csak NEM a blizzardot! DE TÉNYLEG!
Szétfoszlik, a defektvédelme sem egy csillagos ötös...a futófelület darabokban válik le...
Ezenkívül meg csak a conti sport 2000-rõl vagy mirõl tudok véleményt mondani, de az meg ugye nem a defektállóságáról híres...
sziasztok
kérlek segítsetek, 23as v 25ös külsõt keresek mindennapi Bp.-i közlekedésre ( = rossz útminõség, apró hegyes fémdarabkák, üvegszilánkok stb) ezért elsõdleges szempont a defektállóság (nem szeretnék mínuszokban defektet javítani)
(én schwalbe blizzard-ra gondoltam a kevlárvédelem miatt és az ára sem vészes)
mit ajánlanátok?
Az nem szabvány. Szerintem valaki összekeverte a nyeregcsõ átmérõvel.ok, köszi!
most mondták, hogy van 27,2 is..
A sebesség mindent megold.