megint egy kis gumizás következik: a téli bringámra fölraktam azokat a külsőket,és belsőket,amiket múlt évben a bianchi-n használtam. 2 kerékszetten voltak,szóval a két első keréken használt külsőt dobtam föl,ami szinte alig kopott vlmit. vittoria rubino pro 622x25-ös külsők,és michelin latex belsők lettek felszerelve. érezhető a különbség a hagyományos belsős,és a régi külsők közt. ezek cst,és conti radsport gumik voltak. annyira szembeötlő a változás,h nem fognám a hirtelen teljesítmény javulásra. eddig kb 23-as átlagokat mentem,most meg 25-ös átlagok jönnek ki. kb azonos pulzusokon. a bianchi-ra megint vittoria rubino pro külsők kerültek,latex belsőkkel. igaz most nem 25-ös,hanem 23-as szélességűek. mérlegre raktam őket. az a vicces,h alig volt különbség a 23-as,és a 25-ös közt. én 250 gramm környékét mértem mind a kettőnél. az új 23-as külsőket jó nehéz volt felszerelni a shamal gurcsikra. remélem nem kapok defektet velük,mert akkor elég nagy copi lesz belsőt cserélni.
áh, sok mindentől függ. a rubino prokat újként alig tudtam felszenvedni, izzadás-izmozás kellet, pár hónap után meg már ujjal-tenyérpárnával ment az egész
legjobb: nem defektet kapni. tegnap én is írkáltam gumitémában, de lusta voltam elküldeni, most meg lusta leszek kopizni majd!