Ciccio ez a probléma idõrõl idõre elõkerül. Nem csak a hülye rendõrt kell szidni. Alapesetben nem kell a városban 50nel száguldozni. Aki élversenyzõ, úgysem a belvárosban a kerékpárutakon kezdi meg a 40kmes idõfutam imitációját (mert van erre inteligenciája), hanem kimegy a város határa után és ott nyomja, amíg meg kiér az a 15-20 km a bemelegítés mondjuk egy gyors pedálozós résztáv. (én legalábbis így csinálom, igaz nekem 5km kiérni Szegedrõl) aki meg van olyan hülye hogy az amúgy is ingerülten, túlterhelt bp-i utakon vezetõk közé hajt meg is érdemli hogy visszafogják. De én még errõl nem hallottam olvastam semmit.
Amit írtál, hogy nem a rendõrökkel van a baj és az írásod elsõ sora szöges ellentétben van, ha a rendõr akarja akkor nem meszel le, mert a trafi általában az út közepét figyeli a rendszám magasságában. Tudsz valami nyilatkozatot linkelni, hogy büntették meg és kit? Utánamentek hogy ejnye.. ezt nem hiszem mert utólag nem lehet bebizonyítani a sebességtúllépés tényét, azt trafipax fotóval igazolni kell.
Sok bringás hõbörög hogy így-úgy az utak, meg a szar bringautak, de nem fizet egy k..va forintot sem az útalapba, a sok autós meg csillimillárdokat tesz bele mégis rogyadozik az egész úthálózatunk mert 1millió forintért töm be a KK egy nyamvadt kátyút.
Furcsán hangozhat, hogy egy bringás fórumon kampányolok ilyen szöveggel de ez az igazság. Én bringázok is, vezetek is, ha két keréken ülök fokozottan figyelek mert én húzom a rövidebbet hiába vagyok hibás-nemhibás én töröm össze magam az autó csak behorpad. Ha négykeréken akkor meg fõleg vigyázok még jobban is, nehogy elcsapjak egy vadul közlekedõ bringást.
Fejezd be,fejezzük be vagy megnyomom a kis háromszöget.