Körforgalom elõtt engem autó csak jobbról tud elõzni, de inkább sehogy.
dettó!!
aztán amikor már benn vagyok a körforgalomban, arra figyelek folyamatosan, melyik állat ugrik be elém..
volt rá már példa, nem is egyszer..
hát 16 éves vagyok
amúgy mivel most kezdtem el így kezdtem elsõre 20km-30km-30km-40km.
Az orvos azt is mondta hogy valószínûleg a növéstõl mert elég alacsony voltam és egy év alatt nõttem 5cm-t.
Eddig inkább a vége felé kezdetet fájni de tegnap vissza kelet fordulnom és egy másik úton mennem.
Sajnos már sok sportot abba kellet hagynom mert nekem az ízületeim elég rosszak fõleg a térdem de mióta bicozom semmi baja nincs szóval nem szeretném hogy itt meg a hátamnak legyen baja..
Hi!
Most kezdtem el az országúti kerékpározást és az lenne a kérdésem hogy az nagy baj hogyha szokott fájni a derekam meg a nyakam?
Nem csak ha befejeztem és itthon hanem közben is..
Majd megszokják a csontjaim,ízületeim ezt a tartást és jobb lesz?
A sebesség mindent megold.
Ez tok egyertelmu, hogy a te sajat muszered alapjan nem buntetnek, ez fel nem merult bennem.
Valtomeret... Az en kedvecemen 195/55R13 a gyari, de a "tuner" kollegak siman feltesznek 205/40R17-et is, sot 18-ast is lattam mar.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tevedes. Ha az autodra felraksz 18-as kerekeket, es no az atmero, csalni fog a km ora. Mellesleg a modern autok km orajat se nehez kalibralni. Csak erteni kell hozza. Manci neni egyiket se tudja allitani, te tudod az egyiket, Pista meg barmelyiket.
Egyebkent is, az hogy nem tudod, hogy mennyivel mesz, nem mentesit! Vagy te kivulrol vagod az osszes hatalyos torvenyt? Ha megszegsz egyet, amirol nem tudtal, akkor szerinted nem vagy elmarasztalhato??
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F