Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Feltételezem így, hogy vasárnap idõfutamverseny lesz, senki sem tud nekem kölcsönadni egy könyöklõt over-size-os kormányra, igaz? :(

Ha normál befogójú is jó, azzal tudok szolgálni. Én sajnos tuti nem leszek ott a versenyen :( Illetve egyik ismerõsömnek van eladó (ha megvan még), de ott nem tudom a méretet. Ha érdekel bármelyik, csak szólj :)
- egy bolygó, két kerék -

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Csengo, es kulloprizma aggaszt is. Most ugye megint raszallnak a ketkerekuekre a "sünök". (Jol teszik egyebkent)

Szálljanak rá a bringásokra ok, de azokra ne, akik tudják is kezelni a gépüket és biztosan hajtanak. Láthatósági mellény nem kötelezõ, ha a bringásruházat láthatósági részeket is tartalmaz.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Csengo, es kulloprizma aggaszt is. Most ugye megint raszallnak a ketkerekuekre a "sünök". (Jol teszik egyebkent)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Tetszik ez a szabályzatban az ilyen versenyeknél: "a KRESZ szabályainak betartása kötelezõ".
Ez azt jelenti, hogy idõfutamon pl. mindenkit kizárnak aki 50 fölött megy akár pár mp-ig is...

Igen, és kell csengõ, láthatósági mellény, valamint elsõ és hátsó lámpa

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Tetszik ez a szabályzatban az ilyen versenyeknél: "a KRESZ szabályainak betartása kötelezõ".
Ez azt jelenti, hogy idõfutamon pl. mindenkit kizárnak aki 50 fölött megy akár pár mp-ig is...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Feltételezem így, hogy vasárnap idõfutamverseny lesz, senki sem tud nekem kölcsönadni egy könyöklõt over-size-os kormányra, igaz? :(

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem itt kéne folytatni ezt a beszélgetést, de én Freirére a Tirreno-Adriatico-n mutatott teljesítménye alapján fogadtam (bármennyire is tûnik ellentmondásosnak)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En Boonenre fogadtam volna. Mondta is, hogy mindent tokeletesen csinalt, ugyesen tartotta magat az emelkedokon, jokor inditotta a sprintjet, nem akadalyoztak. Csak hat volt egy ember, aki erosebb volt nala, nem is kevessel.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Hát nem, és én meg azt hiszem elkezdek pénzben fogadni, mert egész jól megy a nyertesek megtippelése.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat Freire nem egy gyenge viragszal...

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szoktak e lenni amatõr versenyek Pest,Esztergom környékén? Esetleg hol lehet ezekrõl információt találni?

Szia! Itt talalsz par dolgot, van versenynaptar is: Amat
Illetve meg itt is, ok szervezik a hetvegi idofutamot Tahiban: BVKK

Hopp, nem lattam a linket az elozo hozzaszolasban...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szoktak e lenni amatõr versenyek Pest,Esztergom környékén? Esetleg hol lehet ezekrõl információt találni?

Szerencséd van! Amatõr versenyek leginkább Pest és Esztergom környékén vannak.

Amat

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Sziasztok!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
De hülyék! Úgy látom Arvesen és talán Flecha.

Szerintem ez a tegnapi nap képe:

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez tetszik, jo kep!
Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás
aki szokott Õrbottyán,Vácrátót felé bringázni azt lebeszélném. Vác felõl közelítettem meg az ojjektumokat,de 1xûen nincsen út. Vácrátóton díszkövezik a PolgárJenõ hivatal elõtt az utcát,vagy mifenét,de az utat már 1 éve nem képesek +csinálni. Õrbottyánnál + olyan luk is van az úton,hogy az elõttem közlekedõ Land Rover Defender is csak lábujjhegyen mert átmenni rajta. a sehonnan-sehová nem vezetõ kerékpárutakról már nem is érdemes beszélni. persze jó magyar szokásunkhoz híven olyan a vonalvezetésük,mint az ökörhugyozás. minden dimenzióban. nemcsak jobbra-balra,hanem lefele és fölfele is. sõt! néha még villanyoszlopokat körbe aszfaltoznak,hogy nesze neked kerékpárút. ez Veresegyház,Szada környéke. azt hozzátenném,hogy Versen többsávos utat lehetne csinálni,mert olyan széles.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
na meg volt az elsõ 20Km a géppel..
volt országút, város, meg jóféle emelkedõ..:D
nagyon király, sikerült a váltókat is szépen beállítani..de a nyereg beállítása még nem az igazi..
és még szokni kell a szélesebb(+6cm) kormányt..:)
képek talán holnap a megfelelõ topikban..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
na akkor ha addig nem, akkor majd ott találkozunk...feltéve hogy nem dolgozok..:)

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

ha sikerül egyszer eljutnom egy amatõr uti versenyre, ígérem nem állok ki, vezetni fogok ha rám kerül a sor..:)

Remek lehetõség erre a májusi Biciklon mezõnyverseny, ahol én is tervezem az indulást;)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ha sikerül egyszer eljutnom egy amatõr uti versenyre, ígérem nem állok ki, vezetni fogok ha rám kerül a sor..:)

Flickr