Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás
Tetszik ez a szabályzatban az ilyen versenyeknél: "a KRESZ szabályainak betartása kötelezõ".
Ez azt jelenti, hogy idõfutamon pl. mindenkit kizárnak aki 50 fölött megy akár pár mp-ig is...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Feltételezem így, hogy vasárnap idõfutamverseny lesz, senki sem tud nekem kölcsönadni egy könyöklõt over-size-os kormányra, igaz? :(

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem itt kéne folytatni ezt a beszélgetést, de én Freirére a Tirreno-Adriatico-n mutatott teljesítménye alapján fogadtam (bármennyire is tûnik ellentmondásosnak)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En Boonenre fogadtam volna. Mondta is, hogy mindent tokeletesen csinalt, ugyesen tartotta magat az emelkedokon, jokor inditotta a sprintjet, nem akadalyoztak. Csak hat volt egy ember, aki erosebb volt nala, nem is kevessel.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Hát nem, és én meg azt hiszem elkezdek pénzben fogadni, mert egész jól megy a nyertesek megtippelése.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat Freire nem egy gyenge viragszal...

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szoktak e lenni amatõr versenyek Pest,Esztergom környékén? Esetleg hol lehet ezekrõl információt találni?

Szia! Itt talalsz par dolgot, van versenynaptar is: Amat
Illetve meg itt is, ok szervezik a hetvegi idofutamot Tahiban: BVKK

Hopp, nem lattam a linket az elozo hozzaszolasban...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy szoktak e lenni amatõr versenyek Pest,Esztergom környékén? Esetleg hol lehet ezekrõl információt találni?

Szerencséd van! Amatõr versenyek leginkább Pest és Esztergom környékén vannak.

Amat

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Sziasztok!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
De hülyék! Úgy látom Arvesen és talán Flecha.

Szerintem ez a tegnapi nap képe:

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez tetszik, jo kep!
Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás
aki szokott Õrbottyán,Vácrátót felé bringázni azt lebeszélném. Vác felõl közelítettem meg az ojjektumokat,de 1xûen nincsen út. Vácrátóton díszkövezik a PolgárJenõ hivatal elõtt az utcát,vagy mifenét,de az utat már 1 éve nem képesek +csinálni. Õrbottyánnál + olyan luk is van az úton,hogy az elõttem közlekedõ Land Rover Defender is csak lábujjhegyen mert átmenni rajta. a sehonnan-sehová nem vezetõ kerékpárutakról már nem is érdemes beszélni. persze jó magyar szokásunkhoz híven olyan a vonalvezetésük,mint az ökörhugyozás. minden dimenzióban. nemcsak jobbra-balra,hanem lefele és fölfele is. sõt! néha még villanyoszlopokat körbe aszfaltoznak,hogy nesze neked kerékpárút. ez Veresegyház,Szada környéke. azt hozzátenném,hogy Versen többsávos utat lehetne csinálni,mert olyan széles.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
na meg volt az elsõ 20Km a géppel..
volt országút, város, meg jóféle emelkedõ..:D
nagyon király, sikerült a váltókat is szépen beállítani..de a nyereg beállítása még nem az igazi..
és még szokni kell a szélesebb(+6cm) kormányt..:)
képek talán holnap a megfelelõ topikban..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
na akkor ha addig nem, akkor majd ott találkozunk...feltéve hogy nem dolgozok..:)

Flickr

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

ha sikerül egyszer eljutnom egy amatõr uti versenyre, ígérem nem állok ki, vezetni fogok ha rám kerül a sor..:)

Remek lehetõség erre a májusi Biciklon mezõnyverseny, ahol én is tervezem az indulást;)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ha sikerül egyszer eljutnom egy amatõr uti versenyre, ígérem nem állok ki, vezetni fogok ha rám kerül a sor..:)

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás
ez a verseny régen a békás kupában is benne volt. talán életem 2. versenye volt amin részt vettem. 15-16 éves lehettem. akkoriban 52kg lehettem aránylag jól mentek az emelkedõk,de mikor megláttam milyen meredek,azt hittem hanyatt esek... megnéztem hol lakik a jó Isten. addig még sohasem fingottam ki annyira mint ott. a lefelében is pofaszél volt,ez nagyon brutális körpálya. erõsen ajánlott a 39/25. a legtetejénél nem is tudom,hogy ülve fel lehet e menni. lesz ott halszálka rendesen. :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Ha már ez szóba került, sajnos nekem nagyon el szokta venni az amatõr kupa versenyektõl a kedvem, amikor azt látom, hogy a többség tényleg csak "kummant".

Ez csak akkor bosszantó, ha a cél elõtt kilõ, mert nem vezetett egy métert sem. Nem fair dolog, fõleg hogy a 210- helyett lehet akár 198. is, ha elég nagy boly verõdött össze.
Hétvégén Tahi idõfutam, az már sokkal szimpatikusabb.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ez amint látom a KSI kupa versenykiirása.
Ez a verseny NAGYON komoly lesz!
Aki ismeri a pályát az tudja, hogy 4 kör az itt nagyon sok tud lenni aki meg nem ismeri az majd meg fogja ismerni :-)

A piliszántói fal a legmeredekebb általam ismert pilisi emelkedõ és a csobánkaiban is vannak 12-13%-os részek. Mondjuk egyik sem túl hosszú de éppen ezért kemény versenyenkörülmények között. Ezen a pályán vagy lefelé gurulsz vagy felfelé mászol, gyakorlatilag alig van benne sík rész. Aki a bolyban szeretne kummantani az inkább el se menjen :-)

Hajrá!

Ha már ez szóba került, sajnos nekem nagyon el szokta venni az amatõr kupa versenyektõl a kedvem, amikor azt látom, hogy a többség tényleg csak "kummant". Nagyon sok olyan résztvevõ van, aki a tévébõl tanult versenyezni. Láttam már olyat, aki mindig kiállt a sorból, amikor õ következett volna a vezetésben, utána meg elkezdett cikázni az út egyik szélétõl a másikig, mint a profik, kár, hogy mindezt száz km-el a vége elõtt csinálta...

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Ez amint látom a KSI kupa versenykiirása.
Ez a verseny NAGYON komoly lesz!
Aki ismeri a pályát az tudja, hogy 4 kör az itt nagyon sok tud lenni aki meg nem ismeri az majd meg fogja ismerni :-)

A piliszántói fal a legmeredekebb általam ismert pilisi emelkedõ és a csobánkaiban is vannak 12-13%-os részek. Mondjuk egyik sem túl hosszú de éppen ezért kemény versenyenkörülmények között. Ezen a pályán vagy lefelé gurulsz vagy felfelé mászol, gyakorlatilag alig van benne sík rész. Aki a bolyban szeretne kummantani az inkább el se menjen :-)

Hajrá!

üdv. az alábbi szöveget a magazinban lévõ versenykiírásból vettem, és ezt nem értem, már azt igen hogy áttételmegkötés, csak azt nem hogy mi ez a méter dolog, valaki el tudná magyarázni egyszerûen? nem akarok én versenyezni, csak ezen töprengek, és nem vágom.
"ÁTTÉTELMEGKÖTÉSEK:
Serdülõk (U-17) 7,01 méter,
Ifi fiúk (U-19) 7,93 méter.
Open: 8 méter. Ebben a kategóriában is le kell kötni az áttételeket, mivel a hasonló áttétel-kötöttségû ifjúságiakkal
versenyeznek, és ne az áttétel különbsége, hanem a teljesítmény legyen a meghatározó. Természetesen
nem várjuk el, hogy minden open induló szerezzen be 14-es fogszámú fogaskeréksort, itt a lekötést engedélyezzük,
vagy a váltó állítócsavarja által, vagy a bowden feszítésével, vagy a kisebb fogasok leragasztásával,
stb. Aki ennek a feltételnek nem tesz eleget, eredménye nem lesz érvényes."