Egy kis láncadat: KMC X10 sl gold 3700km-t bírt ki alattam.
Most egy KMC X10 Goldot tettem fel, meglátjuk ez mennyit bír. Utána jön a 7900as Dura Ace.
Sziasztok!
látta valaki a hétvégén a 2 részes Gino Bartrali filmet a Duna Tv-n? Érdemes rákeresni és megnézni vagy gagyi volt?
Én "sajnos" akkor Toszkána és Trentínó útjait koptattam :-)
Besz***átok azon, hogy mi megy ott! Délelõttönként ellepik az utakat a riderek, szinte mind 50-60 év körüli fullos bringákkal, saját csapatmezekben terhelik a pedált! De van a fiatalabb korosztályból is bõven, én egy hegy tetején rendszeresen ISD-sekkel futottam össze (új UCI konti csapat Cippoloni bringákkal)
Akkor az csak rizsa, hogy az aluváz 1-2 (3-4?) év után elfárad?
Ti megvennétek egy olyan használt alu vázat, ami 1999-es évjáratú?
Ti megvennétek egy olyan használt alu vázat, ami 1999-es évjáratú?
Mavic Aksium szettes kerekek szerelhetõk 8as kazettás shimanoval is? mert csak késõbb lépném meg a 10es kazettával rendelkezõ shimano szettet....
HiTen és CrMo vázak közt egyedüli különbség a súlyuk vagy van más egyéb is?? (az áruk persze, azt tudom.. :-)
Kb. mekkora súlykülönbség van két azonos méretû váz + villa közt az elõbb említett anyagokból? 1kg?
ebbõl számomra nem igazán derül ki, hogy 9es
itteni userek közül kinek van nagyon sok km-t gurult alumínium vagy karbonváza? azt próbálnám megtippelni, hogy mennyi km után kezd sanszossá válni anyagfáradásos repedés/törés. ha acélváz (nem a mostanában feltûnõ 1200-1500 grammos – acél mûfajban mindenképp – ultralight) esetén az átlagos 1800-2200 grammos felépítés akár 100e km-re is elég (huh ez szép karrier évi 5000km-el, szinte családtag lesz, tovább él bármelyik kutyánál), akkor az alumínium és karbonoknál ennek 1/3-1/2-e? van itt vki akinek pl 40ezer km-t gurult aluváza van?