Sziasztok!
Keresek shimano exage 170mm-es országúti hajtókart (szobajöhet csak balos is). Ha valakinek van elfekvõben, akkor megvenném!
köszi: matej
Nekem lehet, hogy van, de csak hétvégén tudom megnézni.
Sziasztok!
Keresek shimano exage 170mm-es országúti hajtókart (szobajöhet csak balos is). Ha valakinek van elfekvõben, akkor megvenném!
köszi: matej
Ez egy sima táblázat, minden katalógusban így van. Semmi különös, csak kiemelték a nyeregvázcsõ hosszát, ami egy másodlagos érték.pinarello: http://www.pinarello...arello_2010.pdf
kb a 80. oldaltól vannak a vázméretek
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ez a nyeregcsõhosszban megadott vázméret kb. annyira mérvadó, mintha egy cipõ méretét a sarok magasságában adnák meg. Van egyáltalán olyan márka amelyik az effektív hosszt adja meg? A nadrágoknál már régen megy a dupla számozás (XX/YY), bevezethetnék itt is...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
itthon az authornál vannak érdekességek. pl 180cm magassághoz kb 53as méret jó. legnagyobb vázuk 59-es
Nekem az a helyzet, hogy egy Canyon vázat vennék és a Canyon honlapján is van egy kalkulátor, ez viszont 56-os méretet ad ki (ha egy centivel nagyobb lábhos-zt adok meg, akkor már 58). Viszont a Canyon a vázméret C-T adja meg, ez C-C lenne 54, ami már szerintem röhejes lenne 188 magassághoz. Ráadásul ez egy korábbi modell volna, ahol az 56-osnak 130-as homlokcsöve van. Szeretnék nagyobb kormányesést, mint a mostani, de azért nem ekkorát. Inkább 58, nem?
Próbáltátok már a competitive cyclist méret zsámítóját? Nekem 57-es üléscsõ, 54-es felsõcsõ, 110-es stucnival jön ki. Jelenleg 59-es felsõcsövem van 110-es stucnival. Tudom, hogy nagy, de ennyire?
jó ez a szerelõállvány