Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

Vidinger

Vidinger

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Hali! 10 sebességes 105-ös láncom van.Újan szereltem fel és most odaért hogy szeretném levenni hogy megtisztítsam.Patentszemet kettõt találtam.KMC és SRAM melyik patentszemet tegyem rá? Melyikkel kompatibilis?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Arra, hogy mi szól ellene, miért ne vegyem meg, milyen hibái és alternatívái vannak. Az elõnyöket ismerem, azért tartok most itt. Sramban egyáltalán nem gondolkozom, Chorus vagy Centaur esetleg szóba jöhet, ha nem sokkal drágább (130-150e). Hajtómûben kettes kompakt verzió, könnyen pótolható tányérokkal, integrált tengellyel, kovácsolt karral, karbon kizárva. Fogaskoszorúban elõny az olcsó utánpótlás és a tartóbakos rendszer, a 10-es rendszer bõven elég.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Van itt valakinek Ultegra SL szettel szerelt brigája?

ha a kérdés mûszaki jellegü, lehet tudok segíteni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nekem olyan hajtókarom van, haveromnak meg teljes szett. Mire vagy kíváncsi?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Bloke: megvan a megoldás! Ne Canyont vegyél :)

Vagy ha ragaszkodsz a márkához, vedd fel az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, szerintem nálunk jobban tudják milyen vázméret való neked az õ vázaikból.

De pont azért gondoltam a Canyonra, mert ennek van a legrövidebb felsõcsöve adott méretben és ez áll legközelebb a competitive cyclist féle mérethez.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ha a felsõcsõ jó, akkor a felsõcsõnek biztosan stimmelnie kell :-)
nekem egyébként a klasszikus geometriák és méretezések jönnek be. ha a 181 cm magas Merckx-nek jó volt az 58-as váz (c-c), akkor ne lepõdjünk meg ha egy 7essel magasabb embernek 4 cm-es kisebb váz nem lesz jó. mindegy, szerintem kérjétek el a canyontól a c-c adatokat is, mert nekem is van 3 cm túlnyúlása a nyeregvázcsõnek, mégse gondolom hogy 59,5-es vázam lenne

ennyi erõvel, ha a nyeregvázcsõ stimmel, lehet, hogy a felsõcsõ nem fog stimmelni. am nem kell 140es stucni, mert ugye a felsõcsõ alapján választottunk, akkor már nyilván nem olyaat választunk amihez 140es kell. am ha a felsõcsõ stimmel egy 188magas embernek, akkor ahhoz olyan lesz a felsõcsõ, ami szintén stimmel, hacsak nem elrontott a geomatria, ha meg az akkor az sehogy sem lesz jó.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
ennyi erõvel, ha a nyeregvázcsõ stimmel, lehet, hogy a felsõcsõ nem fog stimmelni. am nem kell 140es stucni, mert ugye a felsõcsõ alapján választottunk, akkor már nyilván nem olyaat választunk amihez 140es kell. am ha a felsõcsõ stimmel egy 188magas embernek, akkor ahhoz olyan lesz a felsõcsõ, ami szintén stimmel, hacsak nem elrontott a geomatria, ha meg az akkor az sehogy sem lesz jó.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Bloke: megvan a megoldás! Ne Canyont vegyél :)

Vagy ha ragaszkodsz a márkához, vedd fel az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, szerintem nálunk jobban tudják milyen vázméret való neked az õ vázaikból.

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

És mennyit kérnél érte? Nem tudja valaki megnézni neked? Fontos lenne!

Csütörtökön megnézetem, hogy meg van-e még egyáltalán, de az állapotát nekem kéne megítélnem hétvégén.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

igen az tényleg fura, de a felsõcsõhossz sokkal többet számít szerintem, ha az stimmel, a többi nyeregcsõvel megoldható

nem oldható meg nyeregcsõvel, mert ha 188-as magassághoz alátesznek egy 54 cm magas vázat, akkor szerinted a homlokcsõ okés lesz? nem lesz az. pakolhatja szép sorban, legalább 5 cm magasan a villanyak távtartókat, vagy ülhet úgy a bringán mint Ballan. plusz gondolkodhat honnan akaszt le 14cm-s stucnit és csak hátrahajló nyeregcsõ jöhet szóba

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
igen az tényleg fura, de a felsõcsõhossz sokkal többet számít szerintem, ha az stimmel, a többi nyeregcsõvel megoldható

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Mostanában hajlamos vagyok hirtelen felindulásból válaszolgatni, elnézést érte. Szóval a problémám az, hogy a Canyon méretszámító programja 56-ost javasol nekem. És ha az 56 a C-T, akkor a C-C így a rajz alapján max. 54. És nem tudom elképzelni 188-as testmagassággal, hogy ekkora vázat használjak.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nincs semmi meglepõ.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
outiknak is, nem tom mi ezen a meglepõ, az összes eddigi outimon c-t méret volt megadva

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Na, a Canyon méretezése így néz ki, látható, hogy az "A" nem csõközépig megy, hanem a végéig.
Feltöltött kép

Az összes nem országútinak ilyen a méretezése szinte mindenhol.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Na, a Canyon méretezése így néz ki, látható, hogy az "A" nem csõközépig megy, hanem a végéig.
Feltöltött kép

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
hajtásoldali exage-em van.

matej84

matej84

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Nekem lehet, hogy van, de csak hétvégén tudom megnézni.

És mennyit kérnél érte? Nem tudja valaki megnézni neked? Fontos lenne!

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Sziasztok!

Keresek shimano exage 170mm-es országúti hajtókart (szobajöhet csak balos is). Ha valakinek van elfekvõben, akkor megvenném!

köszi: matej

Nekem lehet, hogy van, de csak hétvégén tudom megnézni.