Bemásolom ide is a Cervélo tesztnapos "minitesztemet" egy osztrák bringaboltnak köszönhetõen(ha nem számít hirdetésnek Gollingers Radl eck, Fürtsenfeld)
Na szóval:
Mikor kiértünk jó páran voltak ott, addig bementünk körbenézni a boltba és dumáltunk a magyar eladóval. Amikor a tesztre kezdtem hangolódni kiderült hogy kellett volna pedált vinnem, de én nem vittem. Itt egy fejfogás volt, hogy én mekkora hülye vagyok, de no problem kérdezte az eladó hogy milyen stoplim van a cipõn, mondom spd és már hozta is ki az 520 shimano pedált. 11-es gép lett az enyém: Cervélo R3sl, teljes Dura Ace szett, Rotor ovális hajtómû, Zipp fullkarbon kerekek, Fizik nyereg és karbon 3T kiegészítõk. Pontos súlyadatot nem tudok de kb. 6-6.5kg lehetett
20 méter után mentem is vissza nyeregállításra, utána uzsgyi neki. Egy idõfutam bringás hapi ment elõttem(szintén tesztkörös) õ helyi volt, tudott utat én meg követtem. Elég jól ment, vagy 10 percig nem tudott nagyon elhúzni, utánna is csak azért hagyott le mert beértünk a faluba és nem láttam akkor már merre kanyarodott le, mert a hajtómûvet tanulmányoztam 20 percet mentem kb, tapasztalataim: Dura Ace szett brutális, ahogy behúzom a váltókart, már vált is, sokszor úgy hogy észre se veszem nagyon(sokan ezért szeretik a Campát, mert ott érezni hogy ha váltasz, mondjuk nekem is jobban fekszik az), fékek nagyon harapósak, fékváltókar nekem nem volt túl kényelmes, jobban feküdt a Campa Record(mert olyat is fogdostam boltban). Hajtómû durva volt, rendesen érezni lehetett az ovális tányér hatását a holtponton(mintha kisebb tányér lenne rajt). Felnik szépek, jók drágák és hangosak ha fékezek Fizik nyereg elég kényelmes volt, bár nem sokat mentem... összegzésként: úgy szálltam le a bringáról hogy idézem: Nekem kell egy ilyen! -szerintem ez mindent elmond!
Képek mindjárt jönnek!