Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Simán! Andris például tegnap a Güssingi várhoz is felment, ahol 40%os részek is vannak 39x25-ben.(Tavaly nekem is sikerült, de idén tavasszal volt egy sérülésem így nem erõltettem...) Azért 70km után néha jól jönne mászáskor a kistányér is, de meg lehet szokni a 39et is. Esetleg egy kompakt hajtómû ami jó középút lehet.

39/25 40%-os emelkedõre? A 2008-as Vueltán az Angliru (max meredekség 24%) megmászásához a profik 34/28-al mentek. Hm.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kiskubai a második mondatnak maradéktalanul eleget tesz a kép..:D

Az elsõnek is maradéktalanul eleget tesz... Merida-7800duraace-mavic cosmic elite, MeridaHFS-6700ultegra-rs10. Mindkettõ ritchey WCS. a kocsi meg egy régi yetta.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Konadew88, szerintem itt a környéken mindenhova elég a 39-25...
az írottkõ meg olyan, hogy rohonc felõl a faluban a kõfal mellett van egy meredek tizensok%os rész, aztán ilyen 6-7 körüli végig..
a másik oldal is csak a Margit kilátóig meredek, onnan már barátságos, sõt van benne lejtõs rész is..:)

a kompakt hajtómûnek 110mm, a hagyományos hajtómûnek 130 a lyukkörátmérõje, tehát keresztbe nem lehet variálni..csak u.olyanra tudod cserélni õket

a güssingi várnak meg nyugalmi pulzussal mentem neki, és a 80m-es emelkedõn felment kb 95%-ra..:)

kiskubai a második mondatnak maradéktalanul eleget tesz a kép..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
The official rules of the Euro Cyclist:

The bikes on top of your car should be worth more than the car. Or at least be relatively more expensive. Basically, if you’re putting your Huffy on your Rolls, you’re in trouble, mister.

Feltöltött kép

TourDePelso-ról hazafelé, haver kocsija, benne kiccaládja.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Akkor akár Güssingnél találkozhattunk is:) Grat, szép táv:D
Amúgy igen, cserélhetõek a lánctányérok.

vendég_konadew88_*

vendég_konadew88_*
  • vendég
Tehát a kisebbik lánctányér többnyire cserélhetõ?:) Shimano 105nél is?:) Lehet hogy egy kis variálással megoldható, hogy itt nyugaton tudjak vele mászni?:)

Tegnap sikerült egy kis túrát csinálni, szhely, szentpéterfa, güssing, oberwartot nyugatról a hegygerincen elkerül, és bergstein kõszeg... :) 170km lett, 1280 össz szint mászással... Mindezt egy kona dew nyergében.. Lehet hogy egy országutival könnyebben menne, szeretnék cserélni... :)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Andris, és persze mindenki aki érintett!
Mennyire nehéz lemondani a 3. pici áttételrõl ami elöl van? (Nyilván hegymászásra gondolok...) Úgy olvastam te mászál már rohonc lékát, neked elöl hány lánckereked van? Hozzá lehet szokni hogy a 39x25 a legkisebb?

Simán! Andris például tegnap a Güssingi várhoz is felment, ahol 40%os részek is vannak 39x25-ben.(Tavaly nekem is sikerült, de idén tavasszal volt egy sérülésem így nem erõltettem...) Azért 70km után néha jól jönne mászáskor a kistányér is, de meg lehet szokni a 39et is. Esetleg egy kompakt hajtómû ami jó középút lehet.

vendég_konadew88_*

vendég_konadew88_*
  • vendég
Andris, és persze mindenki aki érintett!
Mennyire nehéz lemondani a 3. pici áttételrõl ami elöl van? (Nyilván hegymászásra gondolok...) Úgy olvastam te mászál már rohonc lékát, neked elöl hány lánckereked van? Hozzá lehet szokni hogy a 39x25 a legkisebb?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
hát Bz+! én is akarok má valamit a Guiseppébe! ez így nem ér!! :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Feltöltött kép

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás

értem
a fékkarok hogyan kerülnek rögzítésre? (már ha lesznek)

kormányfüggõ meg fékkar függõ (: de leginkább kérés függõ. jobb esetben alávarrom a bilincset és úgy de mivel a gumi így is takar szerintem teljesen esztétikus a dolog

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
értem
a fékkarok hogyan kerülnek rögzítésre? (már ha lesznek)

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás
ugy csináltam hogy ott le lehessen vágni miután felkerült a helyére

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
régi bringákra szép lehet, de ahogy a normál bandázst sem szokták feltekerni ilyen hosszan (a vastagabb átmérõs résznél meg kéne állni) szerintem ezen se mutat jól

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás
hail
ehhez mit szóltok : bõrbandázs

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
A videoval kapcsolatban csak annyit, hogy miért pont Cancellara kockáztatná az eddig elért eredményeit egy ilyen cuccal? Ezzel nagyon könnyû lebukni!

Ezeken a versenyeken szerintem nem cserélt kerékpárt a befutó elõtt, vagyis ugyanazzal a "motoros" bringával futott be amivel leszakított mindenkit. Egy ilyen cucc ellenõrzése pedig elég egyszerû: elég egy lámpával benézni a nyeregcsõbe vagy egy mágnessel végigtapizni a vázat ha a láncvillába vagy az alsó csõbe tették a motort. Mégcsak röntgen sem kell. Máshova nem igen tehetik ha a középcsapágy tengelyt hajtják mert a motornak is fel kell támaszkodnia valahova, kölönben nincs erõátvitel.

Szóval én ebben nem hiszek.

Az Armstrong lobbiról meg csak ennyit:
Ki az az Armstrong?
És ki az a Landis?
"És kicsoda Berhard Kohl" - ezt remélem tudjátok ki mondta és miért. na rá legalább ugyanígy illik ez

ja és kicsoda Cancellara?

Egyébként a videónak eléggé "kész átverés show" szaga van. A legújabb összeesküvés elmélet, amit olvastam, az az, hogy ezt az Armstrong tábor szervezte meg, hogy elterelje a figyelmet a Landis ügyrõl.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Egyébként a videónak eléggé "kész átverés show" szaga van. A legújabb összeesküvés elmélet, amit olvastam, az az, hogy ezt az Armstrong tábor szervezte meg, hogy elterelje a figyelmet a Landis ügyrõl.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nem is a giron készültek a videók. :)

A gumitémához: nemrég bányásztam ki egy jókora üvegszilánkot a Continental GP 4000S gumimból. Nem tudom mióta lehetett benne, de pirospont a Continak.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

YouTube - Bike with engine (doped bike) and Cancellara (Roubaix - Vlaanderen)

Azért érdemes megnézni... Fõleg a végén a videókat a giro-ról.... :) Aljas... :)

Már linkelték 12 hozzászólással elõtted. :)

A sebesség mindent megold.

vendég_konadew88_*

vendég_konadew88_*
  • vendég

Azért érdemes megnézni... Fõleg a végén a videókat a giro-ról.... :) Aljas... :)