Nekem is csalódás lesz úgy érzem, bár most osztálykiránduláson leszek, úgyhogy talán addig elfelejtem:D
"...az alkohol boldoggá tesz..."
Nekem is csalódás lesz úgy érzem, bár most osztálykiránduláson leszek, úgyhogy talán addig elfelejtem:D
én direkt nem probalnam ki az ilyesmiket mert fájna visszaulni az aluváz+ultegra/9 játékosállományra :-)
Ha fékváltókart is kell cserélni, akkor tárgytalan, bár több fórumon is azt olvastam, hogy a fékváltókarok jók 2-höz is 3-hoz is, bár, hogy hogyan azt én sem értem. Egyébként azért gondolkodtam a triplán, mert ha mondjuk feltennék hozzá egy 12-21-es sort, akkor finomabb kiosztást kapnék a 9-es rendszeremmel, mint egy 11-es dupla Campával.
Milyen hátrányai vannak egy tripla hajtómûnek (az igazi országútisok lesajnáló pillantásait leszámítva)? Súly nem érdekel, de ha sokkal szélesebb, mint a dupla, az már baj.
sziasztok asz lenne a kérdésem hogy a shimano 600 az eggyel újabb között és a shimmano 600qx között(fékek váltók pedálok agyak hajtókarok)
mi a külömbség??teljesítményre meg árra??
sajna kint elég drágák. de tegnap sikerült szereznem egyet olcsóért, igaz nem 6 hanem 7 sebességes.. ezt tudom 6hoz pozicionálni vagy egyszerûbb ha szerzek hozzá váltókart meg fogassort?
Szvsz. a sulyon kivul igazan csak a szelesseg a gond, no meg, ha ez szami, hogy hosszu kanalas hatso valto kell, illetve elol is 3-as atdobo.
Sheldon Brown bacsi ket generacioval ezelotti Ultegra (6500) eseten 147mm vs. 156mm Q faktorrol ir, ez azert nem kis kulonbseg.
Hahó!
Ti mit tudtok a CUBE Litening GTC biciklirõl? Szerintetek 250ért megéri? Mit ajnlanátok még használtan hasonló kategóriában?
Az eladó azt írja hogy full carbon, 8,4 kiló, Ultegra 3x10es szettel. Interneten nem találok pontosan ilyen biciklit, a gyártó honlapján sem. Megfejtés?
D
vendég_konadew88_*