és pipával a pályakormány?
az a-head elött is volt élet.
Szvsz. a sulyon kivul igazan csak a szelesseg a gond, no meg, ha ez szami, hogy hosszu kanalas hatso valto kell, illetve elol is 3-as atdobo.
Sheldon Brown bacsi ket generacioval ezelotti Ultegra (6500) eseten 147mm vs. 156mm Q faktorrol ir, ez azert nem kis kulonbseg.
Hahó!
Ti mit tudtok a CUBE Litening GTC biciklirõl? Szerintetek 250ért megéri? Mit ajnlanátok még használtan hasonló kategóriában?
Az eladó azt írja hogy full carbon, 8,4 kiló, Ultegra 3x10es szettel. Interneten nem találok pontosan ilyen biciklit, a gyártó honlapján sem. Megfejtés?
D
Ez esetben, akkor amit stp1 mondott. Viszont a pályakormányt (milyen meglepõ) pályakerékpárhoz szánják, fékkar nélkül. Lehet, hogy nem fogsz rajta kényelmes fogást találni, ha ott akarod fogni.
azért nem hetek óta! ((:
de megszültem hogy nem adom el, mert a restaurálás alatt nagyon hozzámnõtt.. és még akkor is ha nagy lesz meg akarom építeni:D mostmár õ a keresztem vagy mi
Picasa - Ciöcc
(bocsánat ha netán mégsede úgy értettem ez a kérdéses váz hetek óta)
Milyen bringához lenne?
lehet hogy láma kérdés de eljutottam a kormány kérdésig.
ami tettszene az egy ilyen pályakormány és azt nem sikerült eldöntenem hogy sima "pipa" stucni legyen vagy ilyen ahead-os aztánmeg nem is vagyok jártas benne hogy hogyan tudnám összerakni ahead stucnival, gondolom kell átalakító vagy ilyesmi.. ötlet javaslat?
ilyet,ha talász akkor az jó lehet: http://cgi.ebay.com/...em=270580687399 1ébként jó lehet bármelyik 8-as shimano váltó
ezt figyuzd! CLASSIC SHIMANO ULTEGRA 600 8SP REAR DERAILLEUR RD-640 - eBay (item 270580687399 end time May-24-10 19:50:19 PDT) csak 5 dolcsi