Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás

és pipával a pályakormány?

az a-head elött is volt élet.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás

Szvsz. a sulyon kivul igazan csak a szelesseg a gond, no meg, ha ez szami, hogy hosszu kanalas hatso valto kell, illetve elol is 3-as atdobo.
Sheldon Brown bacsi ket generacioval ezelotti Ultegra (6500) eseten 147mm vs. 156mm Q faktorrol ir, ez azert nem kis kulonbseg.

meg a baloldali fékváltókarnak is triplához való kell legyen

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szvsz. a sulyon kivul igazan csak a szelesseg a gond, no meg, ha ez szami, hogy hosszu kanalas hatso valto kell, illetve elol is 3-as atdobo.
Sheldon Brown bacsi ket generacioval ezelotti Ultegra (6500) eseten 147mm vs. 156mm Q faktorrol ir, ez azert nem kis kulonbseg.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Milyen hátrányai vannak egy tripla hajtómûnek (az igazi országútisok lesajnáló pillantásait leszámítva)? Súly nem érdekel, de ha sokkal szélesebb, mint a dupla, az már baj.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hahó!
Ti mit tudtok a CUBE Litening GTC biciklirõl? Szerintetek 250ért megéri? Mit ajnlanátok még használtan hasonló kategóriában?
Az eladó azt írja hogy full carbon, 8,4 kiló, Ultegra 3x10es szettel. Interneten nem találok pontosan ilyen biciklit, a gyártó honlapján sem. Megfejtés?

D

Így láttatlanban azt mondanám, hogy megéri, mert ennyiért általában Tiagra/105 környékén vannak alu bringák.

vendég_konadew88_*

vendég_konadew88_*
  • vendég
Hahó!
Ti mit tudtok a CUBE Litening GTC biciklirõl? Szerintetek 250ért megéri? Mit ajnlanátok még használtan hasonló kategóriában?
Az eladó azt írja hogy full carbon, 8,4 kiló, Ultegra 3x10es szettel. Interneten nem találok pontosan ilyen biciklit, a gyártó honlapján sem. Megfejtés?

D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mar irtam, hogy eltort a Kinok Kinjan a Fizik nyeregtaskam. Tegnap este megreklamaltam a Fizik.it szajtjan.
Ma meg visszairt Renata, hogy sajnalja, es hova kuldjek az ujat... Hoppsz, ezt nevezem! Fizik rulez!
Feltöltött kép

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ez a deda pályakormány pályára van kitalálva. Mivel pl sprintnél rövidebb távokon kiállva tekernek nagyon magas pedálfordulattal, úgy van kitalálva hogy ne tudják beverni a térdüket azért ilyen az íve. tudtommal.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Palyakormany szerintem borzaszto valasztas egy orszagutira fekkarokkal, stb.
Az hogy van ilyen, hat igen, ahogy van felforditott koskormany is.

Raadasul ez a Deda szeltol szelig max 42-es, vagyis kozeptol kozepig 40, ez nagyon keskeny es tudtommal nincs szelesebb belole!
Az, hogy brutal magas az ejtese es hosszu a kinyulasa az csak a hab a tortan.
Ha nem a kenyelem a legfontosabb, akkor valami klasszikus formajut keress. ( pl. Newton shallow, ha mar Deda )

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás
hmm
rendben
akkor eltelik még jópárnap stucni-kormánynézelõdéssel (:
köszi

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
pipával szép lenne az a kormány. meg bármilyen kormány.
de igaz amit bloke mond. pályakormány leginkább féktelen fixhez ideális, de sala is lecserélte egy idõ után (úgy emlékszem) mert kényelmetlen volt neki.
meg a kialakítása is direkt olyan, hogy az alsó fogáshoz ne legyen semmi útban, ezért a felsül nincs egyenes rész amire kényelmesen rá lehetne fogni

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás

Ez esetben, akkor amit stp1 mondott. Viszont a pályakormányt (milyen meglepõ) pályakerékpárhoz szánják, fékkar nélkül. Lehet, hogy nem fogsz rajta kényelmes fogást találni, ha ott akarod fogni.

akkor kénytelen leszek hajtani egyet magamnak. a pályakormány íve nagyon tettszik... a kényelmet nem tudom csak hogy láttam már ilyet outin is

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás

ha A-headet akarsz kell egy ilyen átalakító hozzá.
de egy olyan bringára szerintem bûn A-heades stucnit rakni :) pipával sokkal szebb lenne.

és pipával a pályakormány?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

azért nem hetek óta! ((:
de megszültem hogy nem adom el, mert a restaurálás alatt nagyon hozzámnõtt.. és még akkor is ha nagy lesz meg akarom építeni:D mostmár õ a keresztem vagy mi :D

Ez esetben, akkor amit stp1 mondott. Viszont a pályakormányt (milyen meglepõ) pályakerékpárhoz szánják, fékkar nélkül. Lehet, hogy nem fogsz rajta kényelmes fogást találni, ha ott akarod fogni.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás

Picasa - Ciöcc

(bocsánat ha netán mégse :D de úgy értettem ez a kérdéses váz hetek óta)

azért nem hetek óta! ((:
de megszültem hogy nem adom el, mert a restaurálás alatt nagyon hozzámnõtt.. és még akkor is ha nagy lesz meg akarom építeni:D mostmár õ a keresztem vagy mi :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Milyen bringához lenne?

Picasa - Ciöcc

(bocsánat ha netán mégse :D de úgy értettem ez a kérdéses váz hetek óta)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

lehet hogy láma kérdés de eljutottam a kormány kérdésig.
ami tettszene az egy ilyen pályakormány és azt nem sikerült eldöntenem hogy sima "pipa" stucni legyen vagy ilyen ahead-os aztánmeg nem is vagyok jártas benne hogy hogyan tudnám összerakni ahead stucnival, gondolom kell átalakító vagy ilyesmi.. ötlet javaslat?

Milyen bringához lenne?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ha A-headet akarsz kell egy ilyen átalakító hozzá.
de egy olyan bringára szerintem bûn A-heades stucnit rakni :) pipával sokkal szebb lenne.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás

ilyet,ha talász akkor az jó lehet: http://cgi.ebay.com/...em=270580687399 1ébként jó lehet bármelyik 8-as shimano váltó

ezt figyuzd! CLASSIC SHIMANO ULTEGRA 600 8SP REAR DERAILLEUR RD-640 - eBay (item 270580687399 end time May-24-10 19:50:19 PDT) csak 5 dolcsi :)

sajna kint elég drágák. de tegnap sikerült szereznem egyet olcsóért, igaz nem 6 hanem 7 sebességes.. ezt tudom 6hoz pozicionálni vagy egyszerûbb ha szerzek hozzá váltókart meg fogassort?

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás
lehet hogy láma kérdés de eljutottam a kormány kérdésig.
ami tettszene az egy ilyen pályakormány és azt nem sikerült eldöntenem hogy sima "pipa" stucni legyen vagy ilyen ahead-os aztánmeg nem is vagyok jártas benne hogy hogyan tudnám összerakni ahead stucnival, gondolom kell átalakító vagy ilyesmi.. ötlet javaslat?