Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Gondolom többünket érdekelheti, merre menjen edzeni így õsszel meló, iskola, stb. után, ahol lehetõleg közvilágítás is van, és persze az autóforgalom sem vészes.
Akinek van jó tippje, ne habozzon megosztani velünk!
Jómagam Budapesten a Városligetbe szoktam kijárni. Idén ma voltam elõször, de már most unalmas... Többiek?

görgõ+zene+fórum
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Akkor máshogy fogalmazok: ha a bandázs alatt valami mozogni tud, akkor az már régen rossz, akkor elõbb-utóbb lejön a bandázs is, tehát tök mindegy, hogy hogyan van rögzítve, vagy nem rögzítve a gél.

ja..ja :D
tényleg, bevált a pana belsõ?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En iden tavasszal (amig sotet volt 6-7 korul) Citadella koroket csinaltam. De nem igazan jo a levego. Margitszigeten szar az aszfalt. A stadion korul lehet menni allitolag egesz jol, van ott vmi rendes kerekparut, magam meg nem lattam, mert nekem Pest nem "palya", csak Buda.

De ha izgalmat akarsz, akkor a Janos hegyet tudom javasolni Eszakrol. Ma elmertem a sotetedest, igy toksotetben egy villogoval mentem fel, semmit nem lattam az aszfaltbol es az elottem atszalado allatokbol, szoval izgalmas volt. :)

federka

federka

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Gondolom többünket érdekelheti, merre menjen edzeni így õsszel meló, iskola, stb. után, ahol lehetõleg közvilágítás is van, és persze az autóforgalom sem vészes.
Akinek van jó tippje, ne habozzon megosztani velünk!
Jómagam Budapesten a Városligetbe szoktam kijárni. Idén ma voltam elõször, de már most unalmas... Többiek?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

vagy a bandázs alatt nincs külön le-"leokoplastozva"

Akkor máshogy fogalmazok: ha a bandázs alatt valami mozogni tud, akkor az már régen rossz, akkor elõbb-utóbb lejön a bandázs is, tehát tök mindegy, hogy hogyan van rögzítve, vagy nem rögzítve a gél.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Eddig nem vettem észre. Szerintem ez akkor fordulhat elõ, ha rosszul van bandázsolva.

vagy a bandázs alatt nincs külön le-"leokoplastozva"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Nem csúszik el a gélbetét? Valahol olvastam hogy ez a baj vele.

Eddig nem vettem észre. Szerintem ez akkor fordulhat elõ, ha rosszul van bandázsolva.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nekem meg van Fi'zi:k bar gel-em.

Nem csúszik el a gélbetét? Valahol olvastam hogy ez a baj vele.

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás

http://www2.pic-uplo...2.08/uiml9r.jpg

Ez a Roadlite, a legalsó kategória. Nem katalógus kép és szerintem ez is kifogástalan.

hát nagyon ajánlom, hogy kifogástalan legyen - lassan megjön az enyém is :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
matt váz rocks!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hétvégén láttam egy Canyon-t...
Hát nem volt túl szép darab..
Persze vannak biztosan csodás darabok is, de azok nem a 400.000 Ft-os kategóriák..

http://www2.pic-uplo...2.08/uiml9r.jpg

Ez a Roadlite, a legalsó kategória. Nem katalógus kép és szerintem ez is kifogástalan.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Ahol megy a bowden.. kb akkor fogom amikor kajálok... vagy beszélgetõs tempóban sétálok...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az én apukám meg sokkal erõsebb!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem meg van Fi'zi:k bar gel-em.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
én elõre tettem mindkét bowdent.így ahol a kezem támaszkodik teljesen kerek marad a kormány.plusz a bandázs alá a kritikus helyekre bandázs darabokat raktam hosszába.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
A sooooooo.....
Mondjuk én általában fékváltókart fogok...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Eles kanyart a bovdenhaz vesz a kormanyon. :) A hatso horony is csak arra jo, hogy a helyen tartsa a bovdenhazat a betekeres alatt.
De biztos meg lehet szokni a plusz dudort.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Extra éles kanyarok? :D ... hát ha valaki TRIAL-ozik vele :D
Szebb... ez nagy elõny nálam...
Nem akadsz bele...
Az én kormányomon van süllyesztés elöl hátul a bowdennek így pont kerek lesz;)

Mellesleg ki "szokta meg" engem már a legelején is baromira zavart :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szebb? Nekem spec tetszik a kulso bowden. Persze eleg oreg vagyok mar, lehet regimodi, es azert tetszik a "retro".
Mellesleg kulso valtobowdennel lehet normalis fogasu a kormany felul is, mert 2 bowdennel a bandazs alatt egeszen mas a fogas, kivetel az ureges karbon stucnikormany csodak.
A Shimano azert nem rejtette el eddig, mert azt mondta szarabb lesz a valtas az extra eles kanyarok miatt. Ezt persze kormany valogatja, hogy mennyire eles, az enyemen nagyon az lenne. Nem is ugy oldotta meg, hogy na gyerunk rejtett bovden, hanem tok mas lett a bovdenhuzas, es ugye nem lehet 3-at pakolni egyszerre, csak kettot.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Meg nem akadsz bele. :D

De am leginkább dizájn és n1.