Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

renci

renci

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszi a választ, ezeket tudtam, meg azt is, hogy a chentaur a veloce után és az athena elõtt van, de arra lennék kiváncsi, hogy valaki használ-e ilyen szettet, és mi a gyakorlati tapasztalata? Esetleg melyik az alternatívája a shimanonál, mert a bringát lehet shimanoval felszerelve is megvenni

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Wilier egy olasz márka... a LAMPRE-Farnese Pro Tour csapat használja ezt a márkát. Gondolom a Campagnolot nem kell bemutatni ;)

renci

renci

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok! Bocsi, hogy megzavarom a témát, de volna egy kérdésem amire talán tudna valaki válaszolni. Kinéztem egy Wilier bringát, amit campa chentaur carbon szettel és campa vento kerekekkel szereltek, de még nem nagyon olvastam errõl a márkáról, sem a szettrõl itt a forumon. Valaki ismeri ezeket, és ha igen mi a véleménye róluk?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Pedig a hóban futás az egyik legjobb dolog a világon... Nagyon nagy élmény. Persze a hideg sokat kivesz az emberbõl, de megéri.

Utoljára hóban 2005 Július elején futottam 4000m magasan .. de akkor hágóvas volt a lábamon és jégcsákány a kezemben :D

Na jó nem .. Teljesítmánytúrázok télen ... Szóval .. Téli Mátra...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

én 8-10 fok alatt nem ülök bringára... 4-5fok alatt meg már nem is futok... akkor is csak Cross-t...

Pedig a hóban futás az egyik legjobb dolog a világon... Nagyon nagy élmény. Persze a hideg sokat kivesz az emberbõl, de megéri.

A sebesség mindent megold.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
én 8-10 fok alatt nem ülök bringára... 4-5fok alatt meg már nem is futok... akkor is csak Cross-t...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Elképzelhetõ, mert volt olyan, hogy befagyott a kulacs

na olyankor kell megturbózni a lét egy kis 100%-os narancslével..nekem mindig bejött..
minél hidegebb van, annál nagyobb arányban kell hozzáadni..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

nem az volt hogy kevesebb folyadékot vittél be közben, mint mondjuk nyáron?
azt az ízületek megérzik...
én télen is annyit ittam, mint most nyáron..

Elképzelhetõ, mert volt olyan, hogy befagyott a kulacs és olyankor már elég nehéz rávenni magam a folyamatos folyadékbevitelre. Mondjuk kiszáradni nem szoktam, mindig sokszor pisálok, télen, nyáron egyaránt.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nem az volt hogy kevesebb folyadékot vittél be közben, mint mondjuk nyáron?
azt az ízületek megérzik...
én télen is annyit ittam, mint most nyáron..

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én úgy éreztem, hogy mindent megtettem a térdem védelmében: Szélálló réteggel rendelkezõ, "super roubaix" anyagból készült téli nadrág, a térdemnél egy (igaz nem melegítésre való, de mégis csak egy plusz réteg) térdgumi, nagy hidegben még egy alsó réteg Polartec nadrág.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Motoron nekem is van tuti nadragom, abszolut semmit nem erzek a hidegbol. De bringan ezt nem lehet hordani. Bringan elindulaskor mindig fazom, bar ketsegtelen, hogy 70ezres Assos dzsekim meg nincs.

sajna az nekem sincs (még)
sõt az egész cucc ami egyszerre rajtam van (-5 ben) tán alig több mint 70K

amúgy az úgy a jó hogy az elsõ pár percben kicsit fázik az ember
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Motoron nekem is van tuti nadragom, abszolut semmit nem erzek a hidegbol. De bringan ezt nem lehet hordani. Bringan elindulaskor mindig fazom, bar ketsegtelen, hogy 70ezres Assos dzsekim meg nincs.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
két szó:
Windstop
Softshell
esetleg még idevehetjük a
Thermo
szócskát is...:)

Flickr

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
ruha kérdése

én majd 10 éve nyomom télen is, elõtte 2 évig motoroztam egész évben, és spec az ízûleteim köszönik jól vannak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Tavaly télen én is végig bringáztam, azóta úgy kelek fel guggolásból, mint egy 80 éves. Sajnos én a saját káromon tanultam meg, hogy vigyázni kell az izületekre.

Pedig elég sokan tolják télen, elég megnézni a futárokat vagy a teljes ciklokrossz szakágat... :) Gondolom van valami trükk hogy mire kell odafigyelni, milyen ruhát kell hordani.
Valakinek tapasztalata, ismerete ilyen téren?

(Különben én tavaly bicóval jártam munkába amikor nem ért térdig a hólatyak, és egész jó volt.)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
télen nekem uszi van..

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Tavaly télen én is végig bringáztam, azóta úgy kelek fel guggolásból, mint egy 80 éves. Sajnos én a saját káromon tanultam meg, hogy vigyázni kell az izületekre.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Nekem ezévre úgyis ennyi a bringa.. mire végzek a munkával utánna a sulival sötét lesz... hétvégén meg futás/túra...
Nembaj úgyis kezdem összerakni a TT-t

nekem vlszeg az lesz télen,hogy sötétben megyek 7 közben itt a városban 1-1,5 órát. van 1 bejáratott köröm. kb 20-22 perc/kör. van benne némi emelkedõ is.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

http://www.raydobbin...hi/photo_14.JPG

Úgy tudom ilyen fékkargumit a Campagnolo még a mai napig gyárt. Hol lehet beszerezni? Shimanoban esetleg? :P

Gyári nincs..custom talán... kérdezd MatuzMaster-t
EvansCycles-en találsz HÜDZ -ket szerintem csak õk csinálnak shimanora..

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
http://www.raydobbin...hi/photo_14.JPG

Úgy tudom ilyen fékkargumit a Campagnolo még a mai napig gyárt. Hol lehet beszerezni? Shimanoban esetleg? :P