Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Videken kisvarosban?
Hm, mult heten voltam Sopronban (autoval) de a Lovereket (Karoly kilatohoz vezeto ut) azt nagyon megirigyeltem toluk. Igaz vilagitas ott nincs, de pazar utburkolat, es egesz magas "hegy" az van.

KaraI.

KaraI.

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Ezért jó vidéken egy kisvárosban....
:-)
KROSS Level A2

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Ez sajna benne van a sportban.. Margit sziget sportolásra alkalmatlan... én max futni szoktam ott .. este 9 után vagy reggel 8 elõtt.. akkor még nincs tömeg..

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
A Margitszigettel vigyázni kell! Egy barátom egy komoly bringaboltban dolgozik és a TRI VB alatt bement hozzájuk egy angol srác és vitte a kettérört Scott Plasma bringáját meg a Zipp kerekeit. A sztori az volt, hogy lement tekerni egyet a szigetre és elütött egy bringóhintót... Nyilván nem 2-vel ment. Mindenesetre az anyagi kár jelentõs volt, úgy 1-1,5 milla. (Váz+két kerék meg az apró)
Sajnálták... én mondjuk elfordulva azért elmorzsoltam volna egy könnycseppet a visszafojtott röhögéstõl.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás
vácon nem sok a lehetõség sötétedés után menni,de azért meg lehet oldani. vannak benne kompromisszumok. közlekedési lámpák,vasúti sínek,forgalom. van 1 nagyobb köröm az kb 7-8 km. van benne kissebb emelkedõ is. ilyen ligetes rész nálunk sajna nincs. mivel aránylag hosszú a kör ezért nem annyira unalmas. meg hát a fényviszonyok,és a közlekedés is színesebbé teszik a köröket.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

...hangoskönyv hallgatást....

Én is ezt akarom kipróbálni

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én amióta felfedeztem a hangoskönyv hallgatást, szinte várom, hogy görgõzhessek, boldogan végigcsinálok akár két órát is. TV bámulás, tuctuc zene nálam nem mûködik. A neten nagyon sokat lehet találni, én csak angolul hallgatok, de úgy tudom, lehet egy-két magyar is.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Õszi Bringázás témához:
- Liget ... tényleg baromi unalmas.. sokan vannak (bringások is) kutyasétáltatók, futók.. legtöbbjük vak és hü1y3 3 kör után én már feladom az ott létet (pedig 600m-re van)
- Stadionok ... a Puskás körül van egy 1030m hosszú betonkör, ha nincs semmi rendezvény ott lehet menni, edzeni, TT-re Triathlonra... de ezt is csak módjával ... ezt gyorsabban megunod :P bár itt jóval kevesebben vannak... (vannak jó fenekû gyorskoris csajszik néha.. de ez azé kevés)
- János-hegy év elején 4x voltam fenn mind a 4x eláztam mint a rongy :D valahogy nincs kedvem felmenni többet :D

én már belenyugodtam abba hogy a kerékpár az kb május elejétõl szeptember közepéig tart, ezen kívüli idõszakban görgõzök(getek...)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

ja..ja :D
tényleg, bevált a pana belsõ?

Most, hogy mondod, errõl el is felejtettem írni. Az egyik az elsõ utamon kapásból defektes lett, egy hatalmas tüske ment a gumiba, bármit kiszúrt volna, a másiknak meg olyan szoros volt a szelepe, hogy minipumpával nem bírtam felfújni (nyaraláson voltam, nem volt más), így egyelõre hosszútávú tapasztalatom még nincs. Pedig milyen boldog voltam, hogy van egy újabb "made in Japan" alkatrész a bringán. :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Gondolom többünket érdekelheti, merre menjen edzeni így õsszel meló, iskola, stb. után, ahol lehetõleg közvilágítás is van, és persze az autóforgalom sem vészes.
Akinek van jó tippje, ne habozzon megosztani velünk!
Jómagam Budapesten a Városligetbe szoktam kijárni. Idén ma voltam elõször, de már most unalmas... Többiek?

görgõ+zene+fórum
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Akkor máshogy fogalmazok: ha a bandázs alatt valami mozogni tud, akkor az már régen rossz, akkor elõbb-utóbb lejön a bandázs is, tehát tök mindegy, hogy hogyan van rögzítve, vagy nem rögzítve a gél.

ja..ja :D
tényleg, bevált a pana belsõ?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En iden tavasszal (amig sotet volt 6-7 korul) Citadella koroket csinaltam. De nem igazan jo a levego. Margitszigeten szar az aszfalt. A stadion korul lehet menni allitolag egesz jol, van ott vmi rendes kerekparut, magam meg nem lattam, mert nekem Pest nem "palya", csak Buda.

De ha izgalmat akarsz, akkor a Janos hegyet tudom javasolni Eszakrol. Ma elmertem a sotetedest, igy toksotetben egy villogoval mentem fel, semmit nem lattam az aszfaltbol es az elottem atszalado allatokbol, szoval izgalmas volt. :)

federka

federka

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Gondolom többünket érdekelheti, merre menjen edzeni így õsszel meló, iskola, stb. után, ahol lehetõleg közvilágítás is van, és persze az autóforgalom sem vészes.
Akinek van jó tippje, ne habozzon megosztani velünk!
Jómagam Budapesten a Városligetbe szoktam kijárni. Idén ma voltam elõször, de már most unalmas... Többiek?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

vagy a bandázs alatt nincs külön le-"leokoplastozva"

Akkor máshogy fogalmazok: ha a bandázs alatt valami mozogni tud, akkor az már régen rossz, akkor elõbb-utóbb lejön a bandázs is, tehát tök mindegy, hogy hogyan van rögzítve, vagy nem rögzítve a gél.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Eddig nem vettem észre. Szerintem ez akkor fordulhat elõ, ha rosszul van bandázsolva.

vagy a bandázs alatt nincs külön le-"leokoplastozva"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Nem csúszik el a gélbetét? Valahol olvastam hogy ez a baj vele.

Eddig nem vettem észre. Szerintem ez akkor fordulhat elõ, ha rosszul van bandázsolva.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Nekem meg van Fi'zi:k bar gel-em.

Nem csúszik el a gélbetét? Valahol olvastam hogy ez a baj vele.

pett1

pett1

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás

http://www2.pic-uplo...2.08/uiml9r.jpg

Ez a Roadlite, a legalsó kategória. Nem katalógus kép és szerintem ez is kifogástalan.

hát nagyon ajánlom, hogy kifogástalan legyen - lassan megjön az enyém is :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
matt váz rocks!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hétvégén láttam egy Canyon-t...
Hát nem volt túl szép darab..
Persze vannak biztosan csodás darabok is, de azok nem a 400.000 Ft-os kategóriák..

http://www2.pic-uplo...2.08/uiml9r.jpg

Ez a Roadlite, a legalsó kategória. Nem katalógus kép és szerintem ez is kifogástalan.