Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

visszatérve a görgõkhöz;
Tényleg ennyire tekeredik a váz hátsó háromszöge a görgõben-tekeréstõl?
ok hogy kicsit billeg alattam a bringa amikor országúton megyek, de hogy ettõl az igénybevételtõl elrepedjenek, eltörjenek a vázak......
mondjuk ha vennék, amúgy is csak szabadgörgõt vennék...

Ésszel kell menni és akkor nagy baj nem lehet. Én gyenge ellenállásal, de nagy fordulaton szoktam tekerni rajt, csak annyit mozog be amit a csatlakozásnál enged a bilincs(vagy mi, ami az agyat befogja). Váz nálam egyáltalán nem szokott csavarodni.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
visszatérve a görgõkhöz;
Tényleg ennyire tekeredik a váz hátsó háromszöge a görgõben-tekeréstõl?
ok hogy kicsit billeg alattam a bringa amikor országúton megyek, de hogy ettõl az igénybevételtõl elrepedjenek, eltörjenek a vázak......
mondjuk ha vennék, amúgy is csak szabadgörgõt vennék...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Erdekes, hogy a kep neve Rotondo.png, amikor ez egy Rotundo. :)
Egyebkent van egy jelentos kulonbseg, a felso lejtos egyenes amikor atmegy ivbe, ott van egy tores, a lenti alun ez nincs.
De igen, egy csaladba tartoznak, ez az olasz klasszikus. (italian shallow drop)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

3T Rotundo Pro, Team, LTD?
en az LTD-t hasznalom, nagyon finom a hajlitasa, es merev nagyon

Feltöltött kép
Ez nagyon hasonlít erre.

Feltöltött kép
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 3T Criterium kormány eladó!

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Vasárnap voltam Szegeden, szörnyen unalmas a táj arra.

Két hetente járok szegedre, nem egy bringa paradicsom. Nyáron még a levegõ is baromi száraz... :/

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Klasszikus olasz hajlítású kormányt tudnátok nekem mondani, amit jelenleg is lehet kapni?
Próbálgattam pár anatómiai hajlítású kormányt, de alsófogásban nem esnek kézre nekem.

3T Rotundo Pro, Team, LTD?
en az LTD-t hasznalom, nagyon finom a hajlitasa, es merev nagyon

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Milyen anatómia kormányokat próbáltál?

Ritchey logic 2, ritchey comp stream, 3ttt forma. Mindegyik rossz helyen szögletes.

Úgy irigylem azokat akik emelkedõ közelében laknak. Nekem 200km-t kell(ene)utaznom mire valami emelkedõfélét látnék. :(

Marad a sík tekerés és a szenvedés a hegyes versenyeken (Orfûman) :)

Vasárnap voltam Szegeden, szörnyen unalmas a táj arra.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Úgy irigylem azokat akik emelkedõ közelében laknak. Nekem 200km-t kell(ene)utaznom mire valami emelkedõfélét látnék. :(

Marad a sík tekerés és a szenvedés a hegyes versenyeken (Orfûman) :)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Milyen anatómia kormányokat próbáltál?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Klasszikus olasz hajlítású kormányt tudnátok nekem mondani, amit jelenleg is lehet kapni?
Próbálgattam pár anatómiai hajlítású kormányt, de alsófogásban nem esnek kézre nekem.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Offtopic: kedves sporttársak! Nincs valakinek közülelet érvényes regisztrációja a challange BIG oldalra? Ránéztem most hétvégén és láttam, hogy a mászások szintrajzai már csak fizetõs regisztráció után érhetõk el. Hétvégén feltekertem Szlovákiában a Sitno-ra (Szitnya magyarul) és annak a szintrajzát nézném meg szívesen.
Az utolsó km során szerintem simán voltak 18-20%-os részek, erre lennék kiváncsi ha valaki letöltené és mondjuk feldobná ide.
elõre is kösz,
KP
(elõtte a biztonság kedvéért feldobtam a 12-27-es sorom, hát mit mondjak, kellett is! Így is szenvedtem. 25-el talán még ment volna de 23-al tolom, az tuti)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
a lyukat pedig egyszerûbb vászonnal megfoltozni

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

megis milyen lesz egy ilyen "tomott" gumi futasa?

Edzésre például tökéletes. Nem azt mondtam hogy mindenki használja így, mert az nagyonjó, de nekem például van itthon egy régi szingóm amit még ingyen kaptam, de szingós kerekem az nincs. Most fogok kapni két kukázott külsõt, és fel fogom õket rakni edzõguminak a szingós belsõvel...

Szerk.: meg van egy szakadt blizzardom, aminek még van futófelülete, csak egy szép nagy lyuk is van rajta, ahol már kijön a belsõ. De a szingó nem fog kijönni. Eszméletlen igénytelen, ugyanakkor gyakorlatban mûködõ megoldás.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
kiskubai: A kulson nem a defektvedelem kopik el. Egy "kockagumi" akkor is kocka, ha szingoval tomod ki.
Arrol is nem is beszelve, hogy megis milyen lesz egy ilyen "tomott" gumi futasa?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Arra azért jók a számok hogy egymáshoz képest tudjam õket hasonlítani.
Hat akkor nem mindegy? :) Hasonlitsd ossze a szamokat es voila. ;)

Ha a gyartok egyforman adnak meg, nem lenne gond.
Szelessegben tudom, hogy Deda szeltol szelig mer, mig mondjuk Easton kozeptol kozepig. De meg ez se jelent semmit, mert pl. az Eastonom fekkar fogasnal 42-es, also fogasban meg 44.
Szelesseget azt mindig is mericskeltem, de ejtest es elorenyulast nem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jatényleg, elfelejtettem hogy szfvár környékén tükörbõl vannak az utak, rég jártam arra :D Hogyhogy 18as gumit használsz? Amúgy lemaradtam, vettél egy komplett outit?

Ez volt a bringán, de nem tûnik kényelmetlennek.
Igen.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

18as gumi van most fenn. :) Az alá is elfér?

Jatényleg, elfelejtettem hogy szfvár környékén tükörbõl vannak az utak, rég jártam arra :D Hogyhogy 18as gumit használsz? Amúgy lemaradtam, vettél egy komplett outit?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

>Az országúti kormányok esését és elõrenyúlását csõközéptõl csõközépig kell mérni?
En arra jutottam, hogy nem tudom hova tenni ezeket a szamokat.
Minden kormanyt, de foleg az olasz klasszikus formajuakat sokan forgatjak elore, ez ugye mind az elorenyulast mind az ejtest befolyasolja.

Arra azért jók a számok hogy egymáshoz képest tudjam õket hasonlítani.

Ave: Elfér.

18as gumi van most fenn. :) Az alá is elfér?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

nemár. 2000ftért már lehet kapni jó edzõgumikat. most kajak megéri szingóval szórakozni?

Ave: Elfér.

Jettison: De ha a 2000ft-os edzõgumi elkopott, még 3ezret elfut szingós belsõvel biztonságosan. Aztán kiveszed a szingót és felragasztod a pályabringádra.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
nemár. 2000ftért már lehet kapni jó edzõgumikat. most kajak megéri szingóval szórakozni?