Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem Mallorca-ra nekem is elég lenne egy ilyen. ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
bakker. new low profi gepen.

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
es a SKS raceguard-dal ellentetben ezt felrakni is konnyu.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Azaz. A továbbfejlesztett változat nem szórja úgy oldalra és hátrafelé is megnyújtották legalábbis azt írják róla.
Az ilyen típusú közbeiktatott cx fékkarok önmagukban is mûködnek ha egyenes kormányra szerelem fel?

cyclocross bremshebel - Google-Suche

sok fixin látom, hogy ilyet használnak, tehát igen.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás

errol beszelunk?

Crud Road Racer 2 Mudguards - Only

mindenki aradozik rola aki hasznalja a kozelemben, szerintem elobb-utobb en is beujitok egy szettet.

ácsi,ácsi. a vidin más volt. amit linkeltél használhatónak tünik.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Azaz. A továbbfejlesztett változat nem szórja úgy oldalra és hátrafelé is megnyújtották legalábbis azt írják róla.
Az ilyen típusú közbeiktatott cx fékkarok önmagukban is mûködnek ha egyenes kormányra szerelem fel?

cyclocross bremshebel - Google-Suche
11:38:11 IM 2012

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
errol beszelunk?

Crud Road Racer 2 Mudguards - Only

mindenki aradozik rola aki hasznalja a kozelemben, szerintem elobb-utobb en is beujitok egy szettet.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem meg ausztrál nemzeti mezem van, pedig magyar vagyok.

kipage, érdeklõdj a Bringavilágban, náluk lehet kapni és egy ott dolgozó bringáján is láttam.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás
ez a semmire nem jó kategória. menj el 1 ilyen sárvédõvel csapattal edzeni,és már ki is penderítenek a sorból,vagy mehetsz hátra. az a gond,hogy még te is vizes leszel tõle. megy rá szépen a lábfejedre,lábszáradra a dzsuva. ezt én télire semmikép nem használnám.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Litespeedhez: Speedplay pedál meg egy Bont cipõ. :) úgysem tudjuk/akarjuk meggyõzni a másikat a saját hülyeségérõl szerintem evezzünk más vizekre.

Van valakinek menettapasztalata a Crud sárvédõkkel? Youtubeon van egy video amin egy Sram Reddel szerelt Madone-ra teszi fel a csávó 3perc alatt. elég meggyõzõ. Ha azon a vázon elfér, akkor mindenhol.
11:38:11 IM 2012

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lol ez vicces hogy ha campa van a bringan akkor campa esokabatot kell felvenni hozza. lol

jo nekem sok cuccom "szponzoracios" de soha nem erdekelt hogy mi van rairva. van cannondale, cube, shimano, giant es specialized mezem is, a bringa meg yeti. Na es? technikai oltozek, az anyag es a szabas miatt hordom nem azert hogy mi van rairva.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Pont ezaz, hogy nem elvakult márkahûség, nem elvakultam specialized-et, hanem elvakultan azt, ami jobb.

Igen, pont ez az, a speci cipõ a jobb. :)

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

nem a te hozzászóásodra reagáltam, hanem a "bringa márkájához minden passzoljon" bejegyzésre

Elnézést, be is írtam a szövegértés elégtelent :) Valóban félrenéztem!

Mjani: Parttalan vita, mint a nyereg-kérdés. Kinek-mi :) De továbbra is ellenzem ezt az elvakultságot hogy csak olyan kiegészítõt veszek, amilyen a vázam...És ha van egy Litespeed vázam? mezítláb tekerek? :D

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

.

Stellaz:

Pont ezaz, hogy nem elvakult márkahûség, nem elvakultam specialized-et, hanem elvakultan azt, ami jobb.

nem a te hozzászóásodra reagáltam, hanem a "bringa márkájához minden passzoljon" bejegyzésre

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet, vagy Assos is, és Fulcum is:)
Én ilyen vagyok...

A Fulcrum (ha azt akartad irni) az meg nem Campa? Javitsatok ki, ha nem jol tudom.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Semmit sem!
ez alapelv! :) Nálam!

De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet.

2008. Február 20: Shimano buys Pearl Izumi

ps.: Ugyanitt használt Pearl Izumi cuccokat veszek olcsón :D

Hopp tényleg, a fulcrum pedig a Campáé, 100% ugyanazokat a cuccokat kapod csak más matricával (meg vannak szérián kívüli cuccaik)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Semmit sem!

De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet, vagy Assos is, és Fulcum is:)
Én ilyen vagyok...

igaz hogy a pearl izumi meg shimano....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

@gandros: Bakker... Ez mar marhasag. Spec. sisakot se hasznalnal? Eleve a ruhazat az nem kotodik biciklihez.

Semmit sem!

Én ilyen vagyok...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

beszámítsam a klipszes csukáimat is? :) én még azzal kezdtem,de nem bánom. nem jönnék zavarba most sem tõle. néhány éve visszaraktam 1 kicsit nosztalgiázni. mondjuk nekem sosem volt "drága" cipõm. most is csak dechatlonos van. na nézzük: 2db klipszes,4db patentpedálhoz. ezen kívül van még vagy 4-5 pár,de azokat nem nagyon használtam. még mind1ik megvan. leginkább az volt a gond velük,hogy kinõttem õket.

Én is egy 10ezres meridával nyomom az országutat :) Remélem mondjuk hogy már nem sokáig...Amellett van 4pár montis SPD cipõm (mind shimano), és maximálisan elégedett vagyok velük, csak ugye a törzsfejlõdés...fûzõs, fûzõ+tépõzár, tépõzár, tépõzár+csat :) (hozzáteszem összesen 20ezerbe nem került nekem a 4pár :D)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás

sztárok. Nem volt annyira divatos a pórnép köreiben, mint mostanában.

Stellaz:

ja...hogy így nézzük a dolgot. 94-95 körül idehaza nem nagyon tudtad megfizetni a sidit. voltam akkor is nagykerbe,de kb 1 fél bringa ára volt a sidi csuka. 100 gurigáért elég tisztességes bringát lehetett akkoriban venni. persze,hogy nem terjedt el,mivel drága volt nagyon. mondjuk most sem olcsó.