De elég bután néz ki egy régi acél vázban egy integrált.
Hát ja.
De elég bután néz ki egy régi acél vázban egy integrált.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Van egy régi outi vázam amit szeretnék kicsit "korszerûsíteni", és az lenne a kérdésem, hogy integrált hajtómûvet lehet-e bele tenni vagy csak négyszögtengelyest?
A kérdés lehet hü..ség de erre szeretnék választ kapni.
Válaszokat elõre is köszönöm.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Azaz. A továbbfejlesztett változat nem szórja úgy oldalra és hátrafelé is megnyújtották legalábbis azt írják róla.
Az ilyen típusú közbeiktatott cx fékkarok önmagukban is mûködnek ha egyenes kormányra szerelem fel?
cyclocross bremshebel - Google-Suche
errol beszelunk?
Crud Road Racer 2 Mudguards - Only
mindenki aradozik rola aki hasznalja a kozelemben, szerintem elobb-utobb en is beujitok egy szettet.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
Igen, pont ez az, a speci cipõ a jobb.Pont ezaz, hogy nem elvakult márkahûség, nem elvakultam specialized-et, hanem elvakultan azt, ami jobb.
A sebesség mindent megold.
nem a te hozzászóásodra reagáltam, hanem a "bringa márkájához minden passzoljon" bejegyzésre
.
Stellaz:
Pont ezaz, hogy nem elvakult márkahûség, nem elvakultam specialized-et, hanem elvakultan azt, ami jobb.
De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet, vagy Assos is, és Fulcum is:)
Én ilyen vagyok...
Semmit sem!
ez alapelv!Nálam!
De hogy jobban érthetõ legyen, független márkát attól még felvennék, vagy raknék a bicóra, Pl Pearl Izumi jöhet.