Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

még lehetne könnyebb küllõvel is csinálni. pl.: sapim cx-ray. csak itthon nem nagyon lehet kapni.

5 grammal könnyebb a 64 küllõre számítva. Remélem azért még tudsz aludni. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.384 hozzászólás

Open proval es a 32 kullovel tenyleg nem rossz.

még lehetne könnyebb küllõvel is csinálni. pl.: sapim cx-ray. csak itthon nem nagyon lehet kapni.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.384 hozzászólás

az elég komoly. :) már csak egy tune 19grammos gyorsszár hiányzik. :)))

54 gramm a mostani,de nincs túl sok jelentõsége mivel nem a kerületen van. veloce 10es sok van rajta 12-25 290 gramm. 60 grammos belsõ,vittoria rubino pro tech külsõ. ez kb 240 gramm,de csere érett. schwalbe felniszalag. igaz nem versenyzek,de ez amolyan mindenes kerék lenne. tehát edzésre is alkalmas,meg versenyre is. campa record az agy. azt elfelejtettem odaírni. szerintem a kerekem tömege is mutatja,h nem feltétlen kell erõltetni a gyári kerekeket. a legnagyobb gond a gyáriakkal,h nincs mindig alkatrész hozzá. leginkább a küllõk gázosak. az enyémbõl,ha kiszakad 1 még simán hazamegyek vele,és van hozzá pótlásnak való szinte bármelyik üzletben. "eladó bácsííííííííí. kérekszéken 1 293 mm hosszú küllõt",és ennyi.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Open proval es a 32 kullovel tenyleg nem rossz.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
az elég komoly. :) már csak egy tune 19grammos gyorsszár hiányzik. :)))

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.384 hozzászólás
tegnap könnyebb küllõkkel átfüztem a h. kerekem. mavic open pro,dt 2-1,5-5,alu küllõanyák,campa agy,3 kereszt mind2 oldalon,32 küllõ. 854 gramm lett a vége gyorszár nélkül. sztem elég jó. odaver néhány gyári keréknek. elötte 2-1,8-2-es küllõk voltak benne. :)

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

nekem van. igaz 53-as és nem fekete, de legalább shi ultegra. FC-6500-as :-) ja, és használt. szóval szinte mindenben olyan, amit keresel :-)

53-as is jó lenne, de használt nálam is akad :D

mondjuk annyira még nem csereérett, csak gondoltam szépen ráérõsen elkezdek keresgetni egy újat. matuzmesternél láttam fsa-t, lehet olyan lesz a következõ.....

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

52-es fekete lánctányérod nincs véletlenül? :) új, shimano kompatibilis...

nekem van. igaz 53-as és nem fekete, de legalább shi ultegra. FC-6500-as :-) ja, és használt. szóval szinte mindenben olyan, amit keresel :-)

otvaros

otvaros

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

Annyit megért.

Az biztos, hogy ez egy tajvani tucatváz.

Szerintem is megért ennyit, akkor már ketten vagyunk. Azért kérdeztem, hogy van -e valamennyi átfedés a különbözõ gyártók, mert a szériaszám alapján akár Cervelo is lehetne, bár ez elég csekély valószínûségû. Nem tud valaki valami "NERO" vagy ehhez hasonló vázról? mert mikor leszedtem a matricát ez a felirat rajzolódott ki. gondolom az eredeti matrica...

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Fékváltókar. Újszerû állapotban. 28.
És ha már itt tartunk, octás 105ös hajtókar is :D 8.

Na de vége a vásárnak, mert rácsapnak a kezemre.
kiskubai(kukac)gmail(pont)com

52-es fekete lánctányérod nincs véletlenül? :) új, shimano kompatibilis...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

De mi?

Fékváltókar. Újszerû állapotban. 28.
És ha már itt tartunk, octás 105ös hajtókar is :D 8.

Na de vége a vásárnak, mert rácsapnak a kezemre.
kiskubai(kukac)gmail(pont)com

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Elnézést hogy apróhirdetõnek használom a fórumot, csak elég égetõ a "probléma" :) 10es zsírúj campa veloce ha valakit érdekel 22-be, akkor szóljon. Budapest. Dobozos. Ha esetleg.

Van carbon centaur is.

De mi?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Elnézést hogy apróhirdetõnek használom a fórumot, csak elég égetõ a "probléma" :) 10es zsírúj campa veloce ha valakit érdekel 22-be, akkor szóljon. Budapest. Dobozos. Ha esetleg.

Van carbon centaur is.

Ja és hogy legyen országút is:
Posted Image

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Annyit megért.

Az biztos, hogy ez egy tajvani tucatváz.

A sebesség mindent megold.

otvaros

otvaros

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
80 pénz volt...szerintem megérte
Jut eszembe: szerintetek mennyi átfedés van két különbözõ gyártó szériaszáma között?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én is néztem ezt az apróban, nem sikerült kiderítenem, hogy mi ez valójában. Végül mennyiért vetted meg?

A sebesség mindent megold.

otvaros

otvaros

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: Az õsszel vettem egy országútit, de nem jövök rá, hogy ki gyártotta. A vázon Kona matrica volt, de biztos hogy nem az, már kérdeztem a külföldi supportot. Nincs vele semmi baj, nem a matrica hajtja a gépet, csak bosszant a dolog, mondom hátha Ti tudtok segíteni.
A S/N:S011100225
Kép:
Posted Image
Posted Image

Köszi elõre is a segítségeteket!
Üdv

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Rosszul fogalmaztam, a végén csak a karbon részekkel rendelkezõket soroltam fel.
Tehát a szett teljes, hajtókarok, középcsapágy, hátsó-, elsõfogaskerekek, elsõ-, hásó váltó, skeleton fékek, chorus karbon fékváltó-karok, lánc.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
nem emlékszem ilyenre. persze szenzációs a hajtástechnikám is! :)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Mennyi lehet a reális értéke egy Campa Chorus 10 sebességes szettnek? Karbon váltókarok, hátsóváltó, hajtómû, skeleton fékek?

Újonnan egy 10-es Centaur (ami kevésbé jó, mint a Chorus) 560 eurónál kezdõdik. Ha a készlet teljes, akkor ehhez kell viszonyítani; a 10-es Chorus eleve legalább 150-el több volt. Mi a „hajtómû"? Ha teljes, azaz hajtókar, elsõ s hátsó lánctányérok és lánc is, s minden új, akkor ld fönt; használt (de használható) készlet esetében mondjuk 300 euró körül már megéri. Az alatt ajándék. Hopp, látom nincs elsõváltó: vonj ki 70 eurót.