Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Gepida vázakról mit tudtok mondani?konkrétan ez érdekelne:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 56-os festetlen Gepida
zöld cuccokkal szerintem nagyon adná,csak nem tudom minden nélkül megér-e 20 ezret

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

a fulcrum racing is elég szépen reteszel :-)

...Mivel campagnolo racsnimechanika van benne. :)

Ja és nemhiszem hogy mindenki figyeli a fórum egyéb szegleteit, de ide talán érdemes lenne írni:

http://forum.bikemag...99/#post1067429

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
a fulcrum racing is elég szépen reteszel :-)

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Campagnolo Vento. Két éve van meg, eddig hibátlan. 88kg vagyok. Kellõen merev is számomra. A korábbi Rigida felnis, Suntour agyas 16 küllõs elsõkerékkel összehasonlítva mindenképpen. Ezt nem hajtogatom bele a fékpofába. Csengõ nem kell a bringára, a reteszelése brutális.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Fulcrum racing 7essel megyek évek óta, nagyon jól bírja a strapát, ami szerintem a hazai utakon fontosabb 200g-nál

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Ha már az alsó kategóriát boncolgatjuk. Campagnolo Khamsin, Vento, Scirocco - Fulcrum Racing 7, Racing 5 - Mavic Aksium?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
szerintem az excursion inkább a közepes tömegû felnik közé sorolható (520 gr)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Vilagos, hogy nem legalis, de attol meg jo. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem tudom mennyire legális dolog, de ha valakit érdekel, itt elérhetõ - sok egyéb mellett - a Cycle Sport, meg a Procycling néhány száma.

Magazines Download - All in PDF | Cycle Sport
Magazines Download - All in PDF | Procycling

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Na ne kezdjük már elõlrõl.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Sun assault felnit nem használt közületek valaki? Elég teccetõs súlya van, de kérdéses hogyan bírja a megpróbáltatásokat.
Egyszerûen nem találtam róla egy szem véleményt sem, se hazait, se külföldit.

Van pozitív és negatív vélemény róla, ha biztosra akarsz menni ambrosio excursion, súlya is jó (500gr), duplán szegecselt, keresztmetszete alapján jobb még a mavic open pronál is (ambrosio,open) 5600 HUF/db. Én is assaultot néztem ki, de szerencsére körbe néztem vásárlás elõtt. Aki fûzte azt mondta ritkán van ilyen jó outi felnivel dolga...

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Sun assault felnit nem használt közületek valaki? Elég teccetõs súlya van, de kérdéses hogyan bírja a megpróbáltatásokat.

pedig ha kicsit visszaolvasol találsz róla itt is. de röviden: a súlyt felejtsd el, jópár tíz grammal nehezebb mint a gyári adat. én és két csapattársamnak is volt ilyen kereke, mindannyiunk csak szívott vele vastagon. viszont itt van 1-2 rider akinek nincs baja vele. szerintem, ha egy kicsit komolyabb lenne a felhasználás, mint néha gurulgatni vele, akkor érdemesebb Felnire beruházni. Pl Mavic open sport, vagy open pro.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Csak néhány oldalt kell visszaolvasnod. Erõsen ellentétes vélemények születtek róla.

gery03

gery03

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

otvaros

otvaros

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
köszi a gyors választ:) rácuppanok

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Tényleg: egy kérdés már ha a kerekeknél tartunk: szerintetek melyik éri meg a kettõ közül:
Fulcrum Racibg 5 vagy Mavic Aksium? Utánanéztem a neten különbözõ angol nyelvû fórumokon, de ki erre ki arra esküdött. Most tavasszal akarok venni egy szettet. Jelenleg ultega agyak vannak a gépemben elõl mavic Reflex, hátul CXP 33 felnibe fûzve, de kicsit sokallom a súlyt.

A 628. oldalon van egy keréktesz három linkje, a Fulcrum hajszálnyival jobb mindenben (kivéve az elsõ kerék merevséget), de biztos, hogy számottevõ különbség nincs.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Annál szerintem nem lesznek könnyebbek, legalábbis nem számottevõen.

Amúgy volt most apróban egy openpro/elõl dura ace agy/hátul ultegra. Az egy iszonyatjó szett volt 17 azaz TIZENHÉTEZER forintért...Bár még mindig fent van :) kb versenyzésre is bõõõven jó.

otvaros

otvaros

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Tényleg: egy kérdés már ha a kerekeknél tartunk: szerintetek melyik éri meg a kettõ közül:
Fulcrum Racibg 5 vagy Mavic Aksium? Utánanéztem a neten különbözõ angol nyelvû fórumokon, de ki erre ki arra esküdött. Most tavasszal akarok venni egy szettet. Jelenleg ultega agyak vannak a gépemben elõl mavic Reflex, hátul CXP 33 felnibe fûzve, de kicsit sokallom a súlyt.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

nem azt mondtam, hogy nem létezik ilyen. csupán nekem nem lenne pofám pénzt kérni érte. Rózsás Attila nekem pl teljesen ismeretlenül kölcsönadta a szintén TOKEN kerekeit a páros idõfutam ob-ra, úgy hogy a verseny elõtt kértem el és át is szerelte nekem a hozzá való parafás fékpofákat is...

Nem ebbõl akarok meggazdagodni, hanem van egy kerékszettem, amit szivesen igénybe vehet bárki megfelelõ anyagi térítés ellenében. A mavic kerékszettemet, vagy akár a komplett biciklimet nagyon szivesen kölcsönadom ismerõsnek ingyen is, de ez a kerékszett szerintem nem az az árkategória amit csak úgy odaadnék szivességbõl.
Meg aztán irigy és önzõ is vagyok :D

Egyébként gyönyörûûû kerekek :) picit bánt is, hogy nem vagyok egy szinten vele :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
azért ha edzésrõl látok képeket/videokat, elég sok profi alatt 2*32 küllõ gurul