Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Shimano 7800 53-39? Csapágyastul? Jó vétel, errefele min. 100-150 euró egy ilyen használtan (nekem elég a Veloce (meg az Athena (még a 105 is)), de a komoly versenyzõk komoly vassal járnak :) ).
Dura Ace-szel jár és a (közel)jövõbe is lát!

Nagyon hülye szokása, hogy az elõzõ hozzászólásában válaszol. :)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

http://www.bikely.com/i/S/Shimano-2006-Dura-Ace-Crankset-FC-7800.1F.jpg

Vettem ma egy ilyet 15ezerért. Állítólag (haver vette át, csak hétvégén lesz a kezemben) nagyon jó állapotban. Nincs semmi mondanivalóm vele, csak dicsekedni akartam. Meg végre egységes a szettem (a fék az kivétel, de az marad is sram).

Shimano 7800 53-39? Csapágyastul? Jó vétel, errefele min. 100-150 euró egy ilyen használtan (nekem elég a Veloce (meg az Athena (még a 105 is)), de a komoly versenyzõk komoly vassal járnak :) ).
Dura Ace-szel jár és a (közel)jövõbe is lát!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

És mihez kezdesz a Zipp elsõkerékkel? Elég hülyén néz ki, ha az elsõ felni magasabb, mint a hátsó.

Nyilván veszek hozzá egy hátsót. :) Majd ha kész lesz az új bringám, meg lesz mivel pályán versenyeznem.
Egyébként nem csak hülyén néz ki, hanem tök értelmetlen is. Ja meg hülyén néz ki.

gren_tamas: Csapágy nélkül, de azt azért kibírom...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Bikemag apróban volt :)

Egyébként meg elment a ZIPP telikerék, úgy jöttem ki belõle hogy végeredményben 40ért vettem egy zipp 404 elsõkereket s3 szingóval. A telit meg egy újonnan alakult hazai csapat versenyzõi alatt lehet majd látni :)

És mihez kezdesz a Zipp elsõkerékkel? Elég hülyén néz ki, ha az elsõ felni magasabb, mint a hátsó.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Bekaphatod :)

Bikemag apróban volt :)

Egyébként meg elment a ZIPP telikerék, úgy jöttem ki belõle hogy végeredményben 40ért vettem egy zipp 404 elsõkereket s3 szingóval. A telit meg egy újonnan alakult hazai csapat versenyzõi alatt lehet majd látni :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Bekaphatod :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Feltöltött kép

Vettem ma egy ilyet 15ezerért. Állítólag (haver vette át, csak hétvégén lesz a kezemben) nagyon jó állapotban. Nincs semmi mondanivalóm vele, csak dicsekedni akartam. Meg végre egységes a szettem (a fék az kivétel, de az marad is sram).

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Még mindig aktuális a kérdésem,Vuelta Airline 4,v Ambrosio Excursion kemény városi használatra,vagy valaki tud valami ultraerõs országúti felnit,még Mach1 RoadRunneren gondolkodtam,csak az elég ritka országunkban,meg már elvileg nem is gyártják.
www.sintesibikes.com

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Igen.

köszi, csak azért kérdeztem, mert az octalinkes rendszernél még nem volt teljesen egyforma az összes monoblokk.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
OFF

Bazz, én teljesen meghülyültem. :D
Nem tudom, miért képzeltem eddig azt, hogy szombaton lesz a verseny... :D
Úgyhogy holnap nem megyek Bp-re. Szombaton viszont lehet, hogy tudok egy nekem megfelelõ sort szerezni. Ha mégsem, akkor írok, Ave!

ON

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

hali,

az integrált shimano hajtások mennyire kompatibilisek egymással, úgy értem pl. egy ultegra középcsapágy jó mondjuk egy sora vagy tiagra hajtómûhöz is, ugye?

Igen.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
hali,

az integrált shimano hajtások mennyire kompatibilisek egymással, úgy értem pl. egy ultegra középcsapágy jó mondjuk egy sora vagy tiagra hajtómûhöz is, ugye?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Amúgy jobbulást innen is, ave. Elmeséled, hogy volt?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Jobbulást ave.
GT-Atee

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Bár robogóval volt.

Tök simán átsiklottam felette. :D

vittore: ezért raktam idézõjelbe azt, hogy jól járhat.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Jobbulást, egy ismerõst is oldalbakapott egy autó a napokban....
De vittore jól mondja, "jól járhatsz" (nyilván jobban jártál volna, ha nem történik semmi) a kerékpárod által elszenvedett kárral kapcsolatban.

nem a kerékpárban keletkezett kár a lényeg, hanem az egészségkárosodás, + egyéb kiegészítõ dolgok. például, mi van ha épp 2 napja/hete kötöttél megbízási szerzõdést egy biciklis futárcéggel, amit most sajnos fel kell, hogy mondjál?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

De vittore jól mondja, "jól járhatsz" (nyilván jobban jártál volna, ha nem történik semmi) a kerékpárod által elszenvedett kárral kapcsolatban.

Bár robogóval volt.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ave, uhh!
Ugy nez ki, nem tudok mashogy fogsort szerezni szombatig, ugyhogy igenybe vennem a sorodat egy verseny ereeig. Holnap valamikor 19-19.30 korul mennek Bp-re. Legyszi irj egy privit, hogy hol, es mikor lenne jo Neked, illetve hogy at birjuk-e rakni a sort ott, mert nekem nincs hozza szerszamom...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Nagy kiralysag, ma elutottek robogozas kozben. Az egyetlen pozitivum, amit most latok, hogy meg nem neveztem elore sehova se, es lehet hogy sporoltam egy kis penzt. :/
Egyelore meg nem tudom mennyire sulyos, de az alkarom/csuklom rendesen odavan, plusz terdem egy picit.
Most hogy jon a joido, remek program lesz kerulni a bringat. :((

fákin hell, jobbulást

tudom hogy nem ez most az elsõdleges, de ha vétlen voltál akkor egy egész szép summával kárpótolhatod magad, csak ügyvéd kell hozzá