Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Semmi konkrét, csak ezt a két verziót tudom elõállítani. Egyébként a másodikat csináltam meg, csak az elsõnél olyan jól hangzik, hogy hét fokozat közt csak egy-egy ugrás van.

Viszont a 18-21 közti ugrás elég nagy. Elöl pakolhatnád le a láncot a belsõre, hogy ne érezd ez a különbséget.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Mire?
Szerintem a második.

Semmi konkrét, csak ezt a két verziót tudom elõállítani. Egyébként a másodikat csináltam meg, csak az elsõnél olyan jól hangzik, hogy hét fokozat közt csak egy-egy ugrás van.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Melyik jobb?
12-13-14-15-16-17-18-21-24
12-13-14-15-16-17-19-21-24

Mire?
Szerintem a második.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Melyik jobb?
12-13-14-15-16-17-18-21-24
12-13-14-15-16-17-19-21-24

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

én megyek

Pedig elvileg a listán vagy, de miért? http://www.erstetour...ments/lista.pdf
Mondjuk a verseny kiírásában az szerepel, hogy bárki indulhat, de az erstetouros oldalon meg mást írnak. Érdekesen találták ki ezt az egész amatõr rendszert.
Azon jót röhögtem, hogy a tegnapi versenyen odaadták a Fejesnek a 250pontot. :)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

A hegyek poklára jön valaki?

én megyek

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Hát az is durva, ahogy a csapat az autóból üvölt a versenyzõ mögött.

Közben pedig az egyik riporter azt mondja, hogy idõfutamon pedig használható lenne a rádió (fülhallgató a versenyzõn), de ezt hallhatólag nem tudják a csapatok, nagy a zûrzavar, s 2012-re már tényleg már csak kiabálni szabad mindenütt.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Úgy néz ki.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
120 km-es versenyecske?! :D Amúgy érdekelne, csak rosszkor van. :(

Thy

Thy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Hát az is durva, ahogy a csapat az autóból üvölt a versenyzõ mögött.
Sötétség nincs az csak a fény hiánya

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
erszényes:D

Nem tudjátok, hogy mi történt Frank Schleckkel? Eddig is ekkora tyúkmelle volt? Vagy ez valami új aero feature erre az évre? Képet nem találtam csak ezt a videót YouTube - Critérium International 2011 - Stage 3 - ITT final riders de ezen szörnyen fest. Eddig is ilyen volt?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Fú a sok pörgetés megtette a hatását, ma 13:06 alatt futottam 3200-t, szóval elég jó magamhoz képest. De nem hiszem, hogy még egyszer letudnám a közeljövõben ennyi alatt futni. :D

Amúgy a térd behúzás, meg alsó fogásnál könyök behúzást azt én is csinálom, de nekem ismert lejtõnél is amikor megyek le, sokszor parás az, ha fent fogom és még csak nem is olyan hû de közel a stucnihoz, hogy kibillenek.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Én hûtõmellénynek nézem, de nim hiszem, hogy így született.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem tudjátok, hogy mi történt Frank Schleckkel? Eddig is ekkora tyúkmelle volt? Vagy ez valami új aero feature erre az évre? Képet nem találtam csak ezt a videót YouTube - Critérium International 2011 - Stage 3 - ITT final riders de ezen szörnyen fest. Eddig is ilyen volt?

Meg a hátából is kiáll valami. Teljesen gnóm lett szegény. :)

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

>én azt hittem hogy sokkal parább érzés könyöklõvel és magasperemes elsõkerékkel, netán még hátul telikerékkel menni...

Hat nem ertek egyet. :)
Raadasul meg csak magasperemes felnim sincs, csak a konyoklo.
Eros oldalszelben szelarnyekos reszbol kierve engem tobbszor nagyon meglengetet, es konyokles kozben ezt sokkal parasabbnak erzem, mint mondjuk a fekkart fogva.
De pl. az idofutamon sem mertem konyolove kifordulni a rajt utan a foutra.

A fõútra kifordulásnál én is átfogtam fékkarfogásba, de nem vesztettem ott sokat hálistennek :)

Ave: nekem tavaly 211 volt a maxom. Sprintelni nem tudtam a végén, mert én baf@sz túl szorosra húztam a tépõzárat a bal cipõmön....a táv kétharmadánál ki akartam állni a nyeregbõl, és összecsuklott a bal lábam :D Lényegében jobblábbal tekertem...lazítottam a tépõzáron, és kezdett bele visszatérni az élet, de annyira még nem, hogy sprinteljek a végén.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>198 volt az átlagpulzusom, 205 a max

Ezt irigylem, hogy igy ki tudod hajtani magad. En csak 165-os atlagot tudtam kitolni, de a vegen igy is alig birtam "sprintelni". (Az en maxom valahol 190 korul van.)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

mért jó hogy aero vagy miközben fékezel???

Jó kérdés. Az aerot és a féket nem kapcsoltam össze, kicsit ütik egymást. Talán az lehet az oka, hogy idõfutam beállítás mellett kényelmetlen a fékkarfogás nekem, csak állva kényelmes. Alsófogásba, ami kényelmes, meg nehéz átfogni könyöklõrõl.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>én azt hittem hogy sokkal parább érzés könyöklõvel és magasperemes elsõkerékkel, netán még hátul telikerékkel menni...

Hat nem ertek egyet. :)
Raadasul meg csak magasperemes felnim sincs, csak a konyoklo.
Eros oldalszelben szelarnyekos reszbol kierve engem tobbszor nagyon meglengetet, es konyokles kozben ezt sokkal parasabbnak erzem, mint mondjuk a fekkart fogva.
De pl. az idofutamon sem mertem konyolove kifordulni a rajt utan a foutra.