Bakker, most olvastam, hogy idén is milyenek voltak a körülmények.
Pedig reggel még az óra is keltett fél 7-kor de kinéztem az ablakon meg hánytam-vetettem a dolgot és otthom maradtam. Így utólag nem bánom.
Ismerem azt a környéket és nem akartam 50-60-al szar úton esõben és szélben pusztán passzióból kockáztatni a testi épségemet meg a bringáét sem ja és másokét sem ha rajtam esnének el (eddig erre hála istennek nem volt példa, de még én sem buktam versenyen pedig volt pár rázós szitum, gyorsan le is kopogom)
Az Ora-hotels kritikát meg a mentõ kritikát nem teljesen osztom bár van benne igazság. Ha már ott a mentõ akkor miért nem megy a mezõny után? Ez egy olyan verseny ahol senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy elinduljon. Mindenki nagylány már annyira, hogy eldöntse, kell-e ez neki, megér-e ennyi kockázatot. Nincs pénzdíj, nincs UCI pont, igazából nincs semmi. Ezeknek a figuráknak (jelenlegi vagy volt Conti, ProConti csapattagok) még az elismertség sem, õk más ligában fociznak. A Fejesnek meg nem az amatõr kupában lenne a helye, de ezt õ tudja.
Azzal, hogy egy "profi" sportoló ilyen körülmények mellett a semmiért elindul egy ilyen "bokorugrón" szerintem felesleges kockázatot vállal.
Szombatt délután egyébként sajnos nekem is mentõt kellett hívni valakihez a Pilis egyik erdészeti útján, ott kb 45-50 perc volt amíg kijöttek - mondjuk ez bonyolult volt mert a helyszínen nem volt térerõ, lezárt sorompó is volt és messzirõl jött a mentõ is. A sérült lány szerencsére megúszta egy eszméletvesztéssel és agyrázkódással és vennie kell egy új sisakot
Kinok Kinja...
Nevehez huen megint igazi szenvedes volt.
Megint nem fertem fel az elso oldalra az eredmenylistan, de a bolyombol azert felertem masodiknak, es Esztergom kornyeken meg tamadgattam is.
Hereg utan a lejton lefele az elottem 20meterre tekero elott max. 10meterrel 2 õz (anyuka es picinye) futottak at keresztbe... Ha harman vannak a vadak, akkor tuti a bukas.
Amator verseny... Hat nagyon nem ugy tunik. Nagyon komoly mezony volt. Bakker 50-60-nal menni sikon azert az igazi amatoroknek nem egeszseges, foleg egy jardaszigetekkel teli falu kozepen. Egy nagyobb perecet lattam, egyszer nem sokon mult, hogy en is elfekszem, es masokat is lattam a bukas hataran.
De ahogy olvastam, volt is tobb komolyabb perec is. Jobbulast minden erintettnek!