Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Tudom, hogy nem idevágó téma, de a lábról való szõrtelenítés érdekellne.Ma elkezdtem gyantázni Veet-tel és egy csomag az egyik lábamra sem volt elég és elég drága egy dolog.Ti mit ajánlatok, van valami olcsóbb megoldás, ami késõbb nem üt vissza?

Borotva, szõrtelenítõ krém, epillátor.

Elsõre szedd le szõrtelenítõ krémmel (nagyobb kiszerelés gazdaságos :) ), aztán mivel nem fog tetszeni ezért borotváld, de ha félsz attól hogy erõsebb lesz a szõr, akkor marad az epillátor...epillátorral kb 3 négyzetcentiméternyi felületig jutottam a lábamon, és visszaadtam havercsaj kezébe azzal a mondattal hogy "Aztakurvanincsazazistenhogyéneztígy."

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Tudom, hogy nem idevágó téma, de a lábról való szõrtelenítés érdekellne.Ma elkezdtem gyantázni Veet-tel és egy csomag az egyik lábamra sem volt elég és elég drága egy dolog.Ti mit ajánlatok, van valami olcsóbb megoldás, ami késõbb nem üt vissza?

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Mert a pirosnál annyira koncentrálsz a zöldre, hogy nem érsz rá fél másodpercre lenézni?:D

Kb igen. Egyszerûen kényelmesebb, többletinformáció, hasznos redundancia - persze az sokkal fontosabb, hogy a váltó tökéletesen mûködjön. No meg általában váltok én is megállás elõtt.

Ti olyan országútisok vagytok, akik megállnak a pirosnál?

Igen, néha kivéve az olyan biztosan néptelen helyet, ahol még egy 200-al jövõ impulzusmomentum elõtt is biztonságba kerülnék.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ti olyan országútisok vagytok, akik megállnak a pirosnál? :o

Én is meg szoktam állni. :)

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem van egy bevett fokozatom, amit kapcsolok, mielött megállok a lámpánál, így nem ér meglepetés. Mostanában pedig leginkább jó elõre figyelek, és gurulok a piros közben.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Városban nagyon hasznos, különösen lámpánál, elindulásnál.

Mert a pirosnál annyira koncentrálsz a zöldre, hogy nem érsz rá fél másodpercre lenézni?:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kijelzõ 10 sebességeshez: Y6JA98110 ~2hét és lesz a nagykerben.
javasolt kisker: 2490

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Szerintem nekem van egy ilyen kijelzo izem, a dobozos STI-khez adnak szerintem. Mondjuk nem tudom hol van, talan a garazsban, majd elokeresem.
Szerintem egyebkent 1 fog pontossagot nem hiszem, hogy le lehet olvasni rola menet kozben, de lehet tevedek, nem probaltam bicon sosem.

Pár hónapja rátettem egy ilyet a mindennapi biciklimre (8-as 105-ös, a kijelzõ Dura-Ace), s elég jól megtanultam, hogy hol is vagyok, azaz tudom, hogy pl. 4-ik vagy 3-ik lánckerék. Városban nagyon hasznos, különösen lámpánál, elindulásnál.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Úgy látszik szinte mindenki elfeküdt ezen a versenyen...

Ez nem most történt, hanem még a szezonnyitón.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szerintem nekem van egy ilyen kijelzo izem, a dobozos STI-khez adnak szerintem. Mondjuk nem tudom hol van, talan a garazsban, majd elokeresem.
Szerintem egyebkent 1 fog pontossagot nem hiszem, hogy le lehet olvasni rola menet kozben, de lehet tevedek, nem probaltam bicon sosem.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
Úgy látszik szinte mindenki elfeküdt ezen a versenyen...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem is jó lenne. Legalább nem váltanék annyit teljesen keresztbe.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

az ott egy fokozat jelzõ a kép jobb szélén? :)

Igen, miért?
Én is elviselném a bringámon :)
Fõleg ha egy olyan cannondale lenne mint Petrik barátomé....

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Igen az fokozat jelzõ. Vásárolnék ilyen kijelzõt, ha van valakinek felesleges (eladó) darab!
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az ott egy fokozat jelzõ a kép jobb szélén? :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Kormány gondolom úgy készült hogy volt neki egy ilyenje, ami lejjebb tört el....

Feltöltött kép

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Akkor gondolom ez is meg van (ha már úgyis a Giro megy)

YouTube - Eddy Merckx - The Greatest Show on Earth (1974 Giro)

Csak a zenék miatt is megéri!

láttam már, nem rossz egyébként. sok idegesítõ dolog van benne (dudálás, igénytelen reklámok közvetlenül a nézõk pofájába)
a "milan" mezes ignis arc szerencsétlen nagyon durva. nem lehet kellemes egy bad trip + 40 fokban versenyzés kombó

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Egy jo kisfilm a 62-es Tourrol. (franciaul, angol feliratokkal) Van benne egy jelenet amit kesobb a Pedalkiralyban lathattunk. Nem tudom eldonteni, mennyire lehet az a resz megrendezett.

2 reszben:
YouTube - Vive Le Tour (1962 Tour de France) Part 1
YouTube - Vive Le Tour (1962 Tour de France) Part 2

láttam már, nem rossz egyébként. sok idegesítõ dolog van benne (dudálás, igénytelen reklámok közvetlenül a nézõk pofájába)
a "milan" mezes ignis arc szerencsétlen nagyon durva. nem lehet kellemes egy bad trip + 40 fokban versenyzés kombó

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egy jo kisfilm a 62-es Tourrol. (franciaul, angol feliratokkal) Van benne egy jelenet amit kesobb a Pedalkiralyban lathattunk. Nem tudom eldonteni, mennyire lehet az a resz megrendezett.

2 reszben:
YouTube - Vive Le Tour (1962 Tour de France) Part 1
YouTube - Vive Le Tour (1962 Tour de France) Part 2

Dreamair

Dreamair

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

egy kis segítséget szeretnék kérni. Szeretnék építeni egy outit. Sok minden megvan már hozzá, de úgy tûnik, a váz, és az alkatrészek nem stimmelnek.

Az alkatrészek:
Mavic MA2 NE felnik, szingós, 27".
Shimano Exage váltó, hajtókar, fék.

Ehhez milyen vázat kell keressek? Estleg belemegy egy sima monti vázba?

Elõre is köszi

Gyuri