A kérdés. Miért kell leborotválni?
Erre én is kíváncsi lennék, mert nem borotválom a lábam és még nem tapasztaltam semmi hátrányát.
Ha nem muszáj, akkor nem is élnék a lehetõséggel.
Csak engem zavar, hogy lassan minden olyan szakaszt ami túl meredek, túl poros, vagy esik az esõ törölnek a nagy körversenyeken. Könyörgöm, ha nincs korlát menjenek le 30-al és nem esik le senki, nem muszáj 80-al menni lefelé...Azt meg nem csodálom, ha az olasz nézõ felháborodik és torlaszol, amikor 7-8 órája kinn van a hegyen, hogy jó helye legyen, aztán mégsem jönnek arra, mert félnek.
Nem csak teged.Csak engem zavar, hogy lassan minden olyan szakaszt ami túl meredek, túl poros, vagy esik az esõ törölnek[..]
Ha most XL-es vázam van (ami egy picit nagy nekem, 110-es kormányszárral, kompakt kormánnyal), túlzás volna M-esre cserélni? Az L-es felsõcsöve 15 mm-el rövidebb, ami szinte semmi, ha még a meredekebb nyeregvázcsövet is nézzük.
http://www2.merida-b...ometry_2008.pdf
A sebesség mindent megold.
Ezt majd kérdezd meg egy kozmetikustól. Nem fog helyeselni.
Es akkor az orok titok... MEDDIG szortelenitsunk felfele?
Es akkor az orok titok... MEDDIG szortelenitsunk felfele?
Szerintem a borotvától nem erõsödik a szõr, csak úgy tûnik. Érzéki csalódás.
Ez a magyarázat?
4. Legs shall be SHAVED year-round. ABSOLUTELY NO EXCEPTIONS. Certain hair removal creams are endorsed only on a case-by-case basis. One shall never show up to a race (be it large or small) with ANY amount of stubble visible on one’s legs.