Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34368 replies to this topic

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Csak engem zavar, hogy lassan minden olyan szakaszt ami túl meredek, túl poros, vagy esik az esõ törölnek a nagy körversenyeken. Könyörgöm, ha nincs korlát menjenek le 30-al és nem esik le senki, nem muszáj 80-al menni lefelé...Azt meg nem csodálom, ha az olasz nézõ felháborodik és torlaszol, amikor 7-8 órája kinn van a hegyen, hogy jó helye legyen, aztán mégsem jönnek arra, mert félnek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ha most XL-es vázam van (ami egy picit nagy nekem, 110-es kormányszárral, kompakt kormánnyal), túlzás volna M-esre cserélni? Az L-es felsõcsöve 15 mm-el rövidebb, ami szinte semmi, ha még a meredekebb nyeregvázcsövet is nézzük.

http://www2.merida-b...ometry_2008.pdf

A meredekebb nyeregvázcsõszög kb 5mm rövidülést okoz. 1cm valóban nem sok, de lehet pont elég, meg egy rövidebb stucni is segíthetne még. A másik 4centije meg már lehet sok lenne.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ha most XL-es vázam van (ami egy picit nagy nekem, 110-es kormányszárral, kompakt kormánnyal), túlzás volna M-esre cserélni? Az L-es felsõcsöve 15 mm-el rövidebb, ami szinte semmi, ha még a meredekebb nyeregvázcsövet is nézzük.

http://www2.merida-b...ometry_2008.pdf

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
ja, csak gondoltam reggel nem szólok bele :D
http://forum.bikemag...-velemenye-911/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ezt majd kérdezd meg egy kozmetikustól. Nem fog helyeselni.;)

Ezt én csak megcáfolni tudom. Ahol rövidre vágom ott erõsebb, mint ahol borotválom.

Egyébként mintha lenne ennek is topikja valahol a szabadonfutóban.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Es akkor az orok titok... MEDDIG szortelenitsunk felfele?

Semmiféleképpen sem csak csíkig. btw nyakig :P

VV: nyilván nem fog helyeselni, Õ abból él hogy te (vagy más, na, érted.) nem borotválkozol, mert attól erõsödik a szõröd.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ameddig akarod:)

Szerintem a borotvától nem erõsödik a szõr, csak úgy tûnik. Érzéki csalódás.

Ezt majd kérdezd meg egy kozmetikustól. Nem fog helyeselni.;)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ez a magyarázat? :)

Mi más? :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

4. Legs shall be SHAVED year-round. ABSOLUTELY NO EXCEPTIONS. Certain hair removal creams are endorsed only on a case-by-case basis. One shall never show up to a race (be it large or small) with ANY amount of stubble visible on one’s legs. ;)

Ez a magyarázat? :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

A kérdés. Miért kell leborotválni? :)

4. Legs shall be SHAVED year-round. ABSOLUTELY NO EXCEPTIONS. Certain hair removal creams are endorsed only on a case-by-case basis. One shall never show up to a race (be it large or small) with ANY amount of stubble visible on one’s legs. ;)

Irritum

Irritum

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Megalomán grammozás. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A kérdés. Miért kell leborotválni? :)

EPPTibi

EPPTibi

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Szerintem a borotvától nem erõsödik a szõr, csak úgy tûnik. Érzéki csalódás.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Én a szezonban szoktam lezúzatni kozmetikusnál szakszerû módon gyantázással. Utána adnak mindenféle olajat ami hamar lelohasztja a gyulladást. Egy szezonban két alkalom elég. Évközben meg nem számít ha szõrös akkor úgyhagyom. Borotvával kínlódni macerás, 2-3nap után már "borostás" lesz, meg zabálja a pengét is.

Nincs valami erõs szõrzetem, hetente egyszer verseny elõtti nap leborotválom, és kész...így ez a leggazdaságosabb...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Én a szezonban szoktam lezúzatni kozmetikusnál szakszerû módon gyantázással. Utána adnak mindenféle olajat ami hamar lelohasztja a gyulladást. Egy szezonban két alkalom elég. Évközben meg nem számít ha szõrös akkor úgyhagyom. Borotvával kínlódni macerás, 2-3nap után már "borostás" lesz, meg zabálja a pengét is.
11:38:11 IM 2012

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
addig erõsödik a szõr míg borotválod. amint abbahagyod, és hagyod nõni pár hét után elvékonyodik.
(vagy mondjuk nem tudom hogyan aggódsz, közben erõsebb az tuti, de nem maradsz úgy :D)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,462 posts
borotvával lekaszálni azt' jóóvan. ez van. nem szépségápolásra találták ki a kerékpárt. a gyantázás sem túl jó. én csináltam 1 szezonban,de következõ szezonban u.o. erõs lett a szõrzet. ráadásul a kozmetikus csajszi is leizzadt,mert kb 1 óra volt míg végzett a csülkeimmel. a szõrtüszõknél meg kiserkent a vér. elsõre hajvágóval leszedem,aztán a többi meg már borotvával megy. a krém sem rossz,de macerás. a gépet én is kipróbáltam,de csak addig amíg kiskubai.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Na ez az, félek az erõsebb szõrzettõl, szóval úgy néz ki hogy marad a szõrtelenítõ krém...Hát nem tudtam, hogy ez az egész ennyi bajjal jár.:)Köszi a segítséget.:)

szõrtelenítõ krém macerás, összebszik mindent, ugyanaz a hatása egyébként mint a borotvának. Úgyhogy vagy havonta kozmetikusnál gyanta, vagy borotva.

Witcher

Witcher

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Na ez az, félek az erõsebb szõrzettõl, szóval úgy néz ki hogy marad a szõrtelenítõ krém...Hát nem tudtam, hogy ez az egész ennyi bajjal jár.:)Köszi a segítséget.:)