Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2011. május 24. - 09:45
Írta 2011. május 24. - 09:32
Írta 2011. május 24. - 07:43
Még mindig nem tud senki Easton egyenes fejû küllõ lelõhelyet? (akár itthon, akár európai webshopban) EA90-hez kellene. Valami alternatíva esetleg?
ebay, easton spoke
straight pull spoke, valszeg ez lesz a jó, van minden hosszban, és akárhány darabot küldenek, csak írj nekik.
Még DT is van minden létezõ méretben. Csak le kell dumálni hogy küldjenek 1-2 darabot.
Írta 2011. május 24. - 07:41
Írta 2011. május 24. - 00:29
Írta 2011. május 23. - 22:31
25345km-nél cseréltem le. ma.
Teljes állású bringásfutár, 100+ km az év szinte összes munkanapján + egyéb túrák, alleycatek

Ugyanakkor ez alátámasztja a többi tapasztalatot miszerint csúszós szar, mivel jóó kemény keverék lehet...
Írta 2011. május 23. - 20:50
Írta 2011. május 23. - 14:16
Egyszerûen nem tudom, hogy technikailag hogyan kell normálisan végrehajtani a mozdulatsort.
Pl lazán kell csak fogni a kormányt és a súlypontot hátra vinni a nyereg felé, vagy húzni a kormányt karból és elõrébbdõlni?
Próbáltam úgy menni hogy törekedtem hogy a bringa egyenesen álljon meg úgyis hogy billegjen alattam, de egyik se az igazi. Egyszerûen nem tudom, hogyan kell hatékonyan szépen hajtani kiállva.
Látom a versenyzõket, próbálom õket utánozni, de ha pár másodpercig sikerül is már csak középszarul menni, hamar szétesik a mozgásom.
Csak egyedül edzek, nincs senki aki elmagyarázza hogyan kell menni.
Szóval ultragáz.
ha szétewsik a mozgás, vált 1-el vagy 2-el lejjebb
Írta 2011. május 23. - 13:27
Írta 2011. május 23. - 11:33
6 orat en is mentem (155km), csak ugye minek.
Szombaton meg resztavoztam, de ott is voltak olyan 5perces resztavok, aminek a kozepen vettem eszre, hogy mar megint 130-as pulzusom van 155 helyett.
De most is tok kaba vagyok, nezem a Girot felvetelrol es azt veszem eszre, hogy nem tudom ,hogy kerult Garzelli az elejere.
Ellenben szerdan meg szupermannak ereztem magam, erzesre repultem, 110-es labforgas konnyeden, stb.
akkora hétvége mindenkinek a túlzásokról szólt.
én is mentem 6 órát-163Km-t, csak ehhez még jött 2000m szint is...
a furcsa az, hogy a talpam nem bírta a cipõben, meg a seggem a nyergen...
amúgy nem hittem volna hogy tudok 32-es pedálfordulattal biciklizni, de a sokadik kilométer 12%-os emelkedõn sikerült..
Flickr
Írta 2011. május 23. - 11:22
Egyszerûen nem tudom, hogy technikailag hogyan kell normálisan végrehajtani a mozdulatsort.
Pl lazán kell csak fogni a kormányt és a súlypontot hátra vinni a nyereg felé, vagy húzni a kormányt karból és elõrébbdõlni?
Próbáltam úgy menni hogy törekedtem hogy a bringa egyenesen álljon meg úgyis hogy billegjen alattam, de egyik se az igazi. Egyszerûen nem tudom, hogyan kell hatékonyan szépen hajtani kiállva.
Látom a versenyzõket, próbálom õket utánozni, de ha pár másodpercig sikerül is már csak középszarul menni, hamar szétesik a mozgásom.
Szóval ultragáz.
Szerintem akkor a legnagyobb gond az, hogy próbálsz magadra erõltetni egy természsetellenes mozgást.
Írta 2011. május 23. - 11:08
6,5 órát? akkor simán megvolt egy balatonkörbetekerésnyi táv, gondolom.....de inkább több, nem?
Inkább több
Írta 2011. május 23. - 10:59
Nézd most a Giro-n és tanulj tõle.
Volt errõl egy cikk is hogyan kell helyesen csinálni. Angol oldalon keresgélj
Írta 2011. május 23. - 10:54
Szóval ultragáz.
Írta 2011. május 23. - 10:28
Miért, hogyan mész kiállva?Bemásolnám az edzéses topicba írt hozzászólásomat, itt is releváns lehet:
Sziasztok,
országúti hegymenet oktatásban keresek segítséget.
Ülve úgy érzem haladok felfelé szépen, de ha ki kell állnom, akkor sírógörcsöt kap aki csak látja a mozgásom.
Ha van valakinek tippje arra hogy ki vállal ilyen oktatást, az legyenszíves dobjon egy mailt, reveszi kukac index pont hu -ra
Elõre is köszönöm!
(Természetesen nem ingyen várom hogy valaki áldozzon rám az idejébõl)
Érdi vagyok, az érdi domboktól felfelé Visegrádig szoktam elõfordulni.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. május 23. - 09:24
Írta 2011. május 23. - 08:05
Írta 2011. május 23. - 07:32
Sziasztok,
országúti hegymenet oktatásban keresek segítséget.
Ülve úgy érzem haladok felfelé szépen, de ha ki kell állnom, akkor sírógörcsöt kap aki csak látja a mozgásom.
Ha van valakinek tippje arra hogy ki vállal ilyen oktatást, az legyenszíves dobjon egy mailt, reveszi kukac index pont hu -ra
Elõre is köszönöm!
(Természetesen nem ingyen várom hogy valaki áldozzon rám az idejébõl)
Érdi vagyok, az érdi domboktól felfelé Visegrádig szoktam elõfordulni.
Írta 2011. május 22. - 23:13
Túledzettség, pihenés.6 orat en is mentem (155km), csak ugye minek.
Szombaton meg resztavoztam, de ott is voltak olyan 5perces resztavok, aminek a kozepen vettem eszre, hogy mar megint 130-as pulzusom van 155 helyett.
De most is tok kaba vagyok, nezem a Girot felvetelrol es azt veszem eszre, hogy nem tudom ,hogy kerult Garzelli az elejere.
Ellenben szerdan meg szupermannak ereztem magam, erzesre repultem, 110-es labforgas konnyeden, stb.
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. május 22. - 22:34

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére