Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

elmegyek dolgozni 13:10kor-ragyogó napsütés
hazajövök 21:55kor-csillagos égbolt, utcalámpák
ma már viszem magammal az áttetszõ lencséket
ha edzeni megyek, akkor nem cserélgetek, általában napsütésben bringázok, vagy gyenge felhõk alatt...arra jó a sötét lencse

megvan így a napi 8 óra munka?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Miert, van amikor szoktal cserelni bringazas kozben??
Ha ramsotetedik, akkor leveszem.
De egy Transitions-on mar erosen gondolkodom, mert nem birom a sok fenyt, de ugye nem mindig ragyog a nap.

elmegyek dolgozni 13:10kor-ragyogó napsütés
hazajövök 21:55kor-csillagos égbolt, utcalámpák
ma már viszem magammal az áttetszõ lencséket
ha edzeni megyek, akkor nem cserélgetek, általában napsütésben bringázok, vagy gyenge felhõk alatt...arra jó a sötét lencse
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Shimano WH-R500 kb. 2,1 kg cserélõdik a következõre: Mavic Open Pro felnik + dt revolution 1,5-ös küllõk és Hope Pro 3 agyak, ez elvileg olyan 1550-1600 gramm lesz. Ha végre megjönnek a küllõk, talán csütörtök... Rábeszéltek hozzá A2z titán tengelyes országútis gyorszárra. Viszont az elsõ agynál maradok a radiális fûzésnél (így én is be tudom fûzni:)), az én súlyommal csak nem lesz baja az agyperemnek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Miert, van amikor szoktal cserelni bringazas kozben??
Ha ramsotetedik, akkor leveszem.
De egy Transitions-on mar erosen gondolkodom, mert nem birom a sok fenyt, de ugye nem mindig ragyog a nap.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Gabe: mit jelent a jóval könnyebb kerék? Milyen volt, milyen lesz?
11:38:11 IM 2012

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A gumitopikban már írtam arról, hogy nekem furcsa a gp4000s sztárolása, mert úgy érzem, hogy a panaracer stradius sport gumim sokkal jobban tapad kanyarban. Nem hiszem el a continak, hogy a black chili jobban gurul és jobban tapad is. Azt elismerem, hogy tényleg mintha könnyebben gurulna mint az edzõgumim.

A sebesség mindent megold.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
tegnap este munkából hazafelé(mivel nem vittem csere lencsét, és ezért a sötéttel kellet hazajönnöm) nagy vakságomban beledurrantottam egy beszakadt csatorna fedélbe, amirõl igazából tudtam hogy ott van valahol, csak nem láttam, hogy hol.
a lényeg hogy az elsõ felni akkora ütést kapott, hogy maradandó alakváltozást szenvedett.a 8-ast kiszedtem, de a horpadás megmaradt...:(
viszont itt is 5ösre vizsgázott a Super Sport PLUS, mert defektem az nem lett...:)

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Apropó, hegyek poklán a kavicsos emelkedõn megvágta egy kavics a conti supersportomat, és kezd akkora lenni a lyuk hogy inkább leszedem és félrerakom télre görgõzni...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nem tudom, nekem semmi bajom a Vittoria Zaffiro-val, bár az tény, hogy eddig ez az elsõ és utolsó országútis gumim. Defektet még sosem kaptam vele, én nagyon csúszkálni sem csúszkálok, fékezésnél gondolom mindegyik megcsúszik, de ezt a részét külön élvezem. Most, hogy jóval könnyebb kerék kerül az Orbeába elgondolkodtam a lecserélésén, ott is faraghatnék a két gumin 100-100 grammot.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Még mindig nem tud senki Easton egyenes fejû küllõ lelõhelyet? (akár itthon, akár európai webshopban) EA90-hez kellene. Valami alternatíva esetleg?

ebay, easton spoke

straight pull spoke, valszeg ez lesz a jó, van minden hosszban, és akárhány darabot küldenek, csak írj nekik.

Még DT is van minden létezõ méretben. Csak le kell dumálni hogy küldjenek 1-2 darabot.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Az Easton kerekek Sapim küllõkkel készülnek.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Még mindig nem tud senki Easton egyenes fejû küllõ lelõhelyet? (akár itthon, akár európai webshopban) EA90-hez kellene. Valami alternatíva esetleg?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Ezúttal pozitív vélemény a Vittoria Zaffiro-ról:

25345km-nél cseréltem le. ma.

Teljes állású bringásfutár, 100+ km az év szinte összes munkanapján + egyéb túrák, alleycatek :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Ugyanakkor ez alátámasztja a többi tapasztalatot miszerint csúszós szar, mivel jóó kemény keverék lehet...

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Köszi a filmet, hasznos volt!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Egyszerûen nem tudom, hogy technikailag hogyan kell normálisan végrehajtani a mozdulatsort.
Pl lazán kell csak fogni a kormányt és a súlypontot hátra vinni a nyereg felé, vagy húzni a kormányt karból és elõrébbdõlni?
Próbáltam úgy menni hogy törekedtem hogy a bringa egyenesen álljon meg úgyis hogy billegjen alattam, de egyik se az igazi. Egyszerûen nem tudom, hogyan kell hatékonyan szépen hajtani kiállva.
Látom a versenyzõket, próbálom õket utánozni, de ha pár másodpercig sikerül is már csak középszarul menni, hamar szétesik a mozgásom.
Csak egyedül edzek, nincs senki aki elmagyarázza hogyan kell menni.:(
Szóval ultragáz.:(

ha szétewsik a mozgás, vált 1-el vagy 2-el lejjebb

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Én ezt a videót láttam, meg így szoktam általában (nem ilyen tempóval, de ilyen technikával :D ) mászni, amúgy meg tényleg azon is sok múlik, hogy a tested ezt, hogy éli meg. Lehet, hogy másnak 'nevetséges' az a mozgás, de te meg lehet így tudod kihozni a maximumot magadból.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

6 orat en is mentem (155km), csak ugye minek. :)
Szombaton meg resztavoztam, de ott is voltak olyan 5perces resztavok, aminek a kozepen vettem eszre, hogy mar megint 130-as pulzusom van 155 helyett.
De most is tok kaba vagyok, nezem a Girot felvetelrol es azt veszem eszre, hogy nem tudom ,hogy kerult Garzelli az elejere.

Ellenben szerdan meg szupermannak ereztem magam, erzesre repultem, 110-es labforgas konnyeden, stb.

akkora hétvége mindenkinek a túlzásokról szólt.:)
én is mentem 6 órát-163Km-t, csak ehhez még jött 2000m szint is...
a furcsa az, hogy a talpam nem bírta a cipõben, meg a seggem a nyergen...
amúgy nem hittem volna hogy tudok 32-es pedálfordulattal biciklizni, de a sokadik kilométer 12%-os emelkedõn sikerült..:D

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Egyszerûen nem tudom, hogy technikailag hogyan kell normálisan végrehajtani a mozdulatsort.
Pl lazán kell csak fogni a kormányt és a súlypontot hátra vinni a nyereg felé, vagy húzni a kormányt karból és elõrébbdõlni?
Próbáltam úgy menni hogy törekedtem hogy a bringa egyenesen álljon meg úgyis hogy billegjen alattam, de egyik se az igazi. Egyszerûen nem tudom, hogyan kell hatékonyan szépen hajtani kiállva.
Látom a versenyzõket, próbálom õket utánozni, de ha pár másodpercig sikerül is már csak középszarul menni, hamar szétesik a mozgásom.
Csak egyedül edzek, nincs senki aki elmagyarázza hogyan kell menni.:(
Szóval ultragáz.:(

Szerintem akkor a legnagyobb gond az, hogy próbálsz magadra erõltetni egy természsetellenes mozgást.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

6,5 órát? akkor simán megvolt egy balatonkörbetekerésnyi táv, gondolom.....de inkább több, nem?

Inkább több :) A Tour de pelso-t meg sajnos ki kell hagynom idén, aznap van az emelt angol szóbelim, bár ott még próbálkozok, hátha átraknak másik idõpontra.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Egyszer olvastam, hogy Contador a kiállva tekerés etalonja.
Nézd most a Giro-n és tanulj tõle.
Volt errõl egy cikk is hogyan kell helyesen csinálni. Angol oldalon keresgélj