van két kimaradt majdnem zsírúj campagnolo gamma felnim. nem sok infó van róla a neten, de amit találtam, asszerint 19-25 ös szélességû gumi menne rá. én csótánybicajba akarom városi használatra, és inkább 28 as neadjistem 32 (inkább hátra) gumit szeretnék bele tenni, egyrészt mert abból van, másrészt meg a strapabírás miatt. kérdésem, hogy ez a határ mit jelent? nem megy rá fel, felmegy, de nem marad ott rendesen, nagyobb lesz a defektveszély, ledobja magáról menetközben? és van e valami tapasztalat hasonlóval?
Nem értem, mi a probléma a vékonyabb gumival. Ha felraksz egy 25-öst, azzal teljesen jól elleszel, igazából én már a 23-ast is nagyollom most már. Ezzel is annyi kátyút elkaptam már sötétben és nem lett defektes, meg felütés sem lett (mondjuk az a -másféle, mint ez- felnim erõsségét tükrözi, mind1). Szóval nyugodtan tegyél fel rá 23-25-öst nem lesz vele gond. Ellenben a nagyobbal igen, mert nem kompatibilis vele, csak gondolj bele. hogy nézne ki, ha azt felraknád rá és mi benne a hiba.