Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Posted 2011. May 30. - 16:58

Meridaval semmi baj, ha jo a geometria.
Posted 2011. May 30. - 16:38

Posted 2011. May 30. - 16:06

Posted 2011. May 30. - 15:02

ilyesmi kéne neked S-XS-es vázzal (50-47cm): 2011 Merida Road Ride Juliet 91-COM
Don, múltkor azt mondtad, hogy a Merida geometriája egy kalap...
Ajánlj akkor mást:)
Posted 2011. May 30. - 14:46

Posted 2011. May 30. - 14:08

Pont most vettünk egy fitness gépet. Lehet vele suhanni, de azért egy vérbeli országútival agyon aláznám a fitness gépet...[/QUOTE]
Azaz igazság, hogy a montim is férfi vázas, nekem azok jobban bejönnek. Linkelni azért linkeltem nõit, mert a 165 centimhez nem találtam férfi vázast. Mekkora méretet érdemes ilyen "magassággal" nézegetnem? Árban szerinted mennyitõl kezdõdik, amit még érdemes megvenni? Mire kell figyelni?
Posted 2011. May 30. - 13:20

Pont most vettünk egy fitness gépet. Lehet vele suhanni, de azért egy vérbeli országútival agyon aláznám a fitness gépet...
Posted 2011. May 30. - 12:30

nekem a testhelyzettõl jön meg a kedvem az országutizáshoz. Ha ráülsz egy akármilyen más bringára akkor érzed a különbséget. Ilyenkor jönnek a kérdõjelek, hogy a másik bringákkal hogy lehet tekerni??? mert sehogy sem kényelmes... leginkább a pedál van mindig nagyon alattam... meg persze a többi probléma..
mondjuk én még két éve sem outizok (most állt össze a bicaj olyanra, amilyenre az érzem, hogy pont jó nekem), de mostanában azt veszem észre magamon, hogy egyre többet tekerek alsó fogásban.
az emberek nagy része meg azt mondja erre, hogy "mennyire görnyedezni kell egy ilyen bicajon"
Pempõ: persze az is kérdés, ha olyasmi nõi outit akarsz venni, amit lenkeltél, annak a gometriája, az üléspozíció ugyanolyan-e, mint egy "férfi" outin. viszont ha nem jönne be az outis testhelyzet, még mindig ott vannak a fitnesz bringák, simán hozza neked az aszfalton suhanást, csak éppen kicsit kényelmesebben.
Posted 2011. May 30. - 08:57

Posted 2011. May 30. - 08:43

Sajna nincs ismerõsöm. Most elgondolkodtattál ezzel a testhelyzettel :-) Ezen még eddig nem aggódtam. Van akinek ez miatt megy el a kedve az outizástól?
nekem a testhelyzettõl jön meg a kedvem az országutizáshoz. Ha ráülsz egy akármilyen más bringára akkor érzed a különbséget. Ilyenkor jönnek a kérdõjelek, hogy a másik bringákkal hogy lehet tekerni??? mert sehogy sem kényelmes... leginkább a pedál van mindig nagyon alattam... meg persze a többi probléma..
Posted 2011. May 29. - 23:17

Sajna nincs ismerõsöm. Most elgondolkodtattál ezzel a testhelyzettel :-) Ezen még eddig nem aggódtam. Van akinek ez miatt megy el a kedve az outizástól?
Milyen választ szeretnél hallani?

Van.

Posted 2011. May 29. - 21:21

nincs ismerõs outis, aki odaadná kicsit a bicaját? igaz, hogy a méretnek is jónak kellene lennie, mert különben nem igazán kapsz reális képet az otuizásról....
esetleg valamelyik boltban kipróbálni legalábba testhelyzetet, lehet már attól elmenne a kedvedesetleg (ha van a környéken) merida teszt center.
Posted 2011. May 29. - 21:13

Köszi, akkor még gyûjtögetek és nézelõdöm.
nincs ismerõs outis, aki odaadná kicsit a bicaját? igaz, hogy a méretnek is jónak kellene lennie, mert különben nem igazán kapsz reális képet az otuizásról....
esetleg valamelyik boltban kipróbálni legalábba testhelyzetet, lehet már attól elmenne a kedved

Posted 2011. May 29. - 20:35

Posted 2011. May 29. - 20:27

Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Kezdõ nõi bringás vagyok. MTB-m van, de gondoltam kipróbálnám milyen nem montin, hanem otin suhanni aszfalton...
Ezt a kettõt néztem ki:
Nõi Kerékpár,Schwinn csepel
Csepel nõi versenykerékpár nmá
Szerintetek megéri valamelyiket megvenni? Sok gond lehet ezekkel? Alkatrészt egyáltalán lehet kapni hozzájuk?
Köszönöm
Szerintem ezekkel nem éri meg veszõdni. Nem tudom mit értesz kipróbálás alatt, de érdemesebb volna egy kicsit többet rááldozni.
Posted 2011. May 29. - 20:09

45-tel mentunk, es bar eppenhogy meg tudtam volna allni, hatulrol azert jott az "aldas", szepen arokba, valaki ram is esett rendesen.
2perc esett ki, mire el tudtam indulni.
Szamitottam a nagy tempora, es a bizonytalan utminoseg miatt visszatettem a regi R3-as kerekeket. Az elsobe lett is egy rendes 8-as, de nagy baj nincs, es en is tuleltem vegulis.
A bukasig az atlag 44.2-es volt (en az eles rajttol mertem), nekem elegge hatareset volt, hogy a mezonnyel maradjak.
(A vegen 38.7-es atlag lett, ebben nincs bent a megallas.)
Posted 2011. May 29. - 20:03

A tanácsotokat szeretném kérni. Kezdõ nõi bringás vagyok. MTB-m van, de gondoltam kipróbálnám milyen nem montin, hanem otin suhanni aszfalton...
Ezt a kettõt néztem ki:
Nõi Kerékpár,Schwinn csepel
Csepel nõi versenykerékpár nmá
Szerintetek megéri valamelyiket megvenni? Sok gond lehet ezekkel? Alkatrészt egyáltalán lehet kapni hozzájuk?
Köszönöm
Posted 2011. May 29. - 19:11

na EZ most jó volt
80kili 1:56 alatt 370m szinttel, volt egy nagyoncsúnya bukás.
Sajna én benne voltam abban a bukásban, de csak a technika bánta.
Többek között letört a storck váltópapucsom. Sûrgõs lenne pótolni, mert hétvégén Glockner, hol lehetne beszerezni? Valakinek ötlet?
Thx!
A többieknek egyébként innen is mielõbbi felépülést.
K
Posted 2011. May 29. - 18:46

Jobb lett volna, ha az utolsó kanyar elõtt elõrébb helyezkedem, mert a célegyenesben már nem nagyon tudtam elõrébb menni. A végén durva tolakodás volt.
3. hely kategóriám(nál eggyel feljebb)ben
Fehér trikót megõriztem.
Kanyar elõtti "hegyen" kicsit sokat vállaltam, csapattársamat felvittem az elejére, aztán a célegyenesben csakúgy mentek el mellettem az emberek...

Posted 2011. May 29. - 17:41

3. hely kategóriám(nál eggyel feljebb)ben
Fehér trikót megõriztem.