Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Binglof

Binglof

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
Elkészült az outi.
Feltöltött kép
Köszönöm szépen a segítségeteket.

Soha ne hagyd abba a csüggedést!

András90

András90

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Egyébként az ultegra di2 rõl itt van egy pár kép + egy kis infó
First look: Shimano Ultegra Di2 electronic groupset | road.cc | The website for pedal powered people: Road cycling, commuting, leisure cycling and racing. Voted the UK's number 1 cycling website at the 2010 BikeBiz awards.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

ha egy frankeinstein kinézetû bajszos figura akkor tudom melyik bolt...
1x megálltam a kirakatnál :)

a kosztolányihoz van közel
a frankeinstein jelzõ stimmel :-)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

11.ker bocskai út, nem tudom a nevét. arra volt dolgom és láttam egy campa láncot a kirakatban, gondoltam benézek

ha egy frankeinstein kinézetû bajszos figura akkor tudom melyik bolt...
1x megálltam a kirakatnál :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Koszi, erra az emelkedore gondoltam.

Hat igen, ott van egy 100 Watt ugras az elso es a harmadik kozott. :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
1.: 352 watt
2.: 401 watt
3.: 445 watt
4.: 398 watt
5.: 321 watt
Ha a (lassú) rajt terület elõtti emelkedõre gondolsz.
Az utolsó körömben az utolsó emelkedõn meg 447 wattot toltam átlagban elmenésben. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>dura ace azért jó mert "dúralumíniumból készül"
A mai alu-rez otvozetek vegulis tenyleg a duralumin kozvetlen leszarmazottai. Yasec tudna ezt.
De persze ma mar lassan tobb a karbon a D/A cuccokban, mint az alu.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
PBG, jut eszembe lattam, hogy powertappel mentel Tihanyban, ha nem titok elarulod az elso es a harmadik korben az emelkedon milyen szamokat produkaltal? Azt hisztem a harmadikat huztatok meg rendesebben, akkor esett 3 reszre a mezony. Akar csak %-os elteres is erdekel, vegulis a sajatom tudom nagyjabol.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

16eves.

Hey! :D
Egyébként... ma mentem egy elég kemény edzést. És az a helyzet, hogy jobban kivett belõlem egy másfél órás edzés (amibõl egy óra volt a nettó edzés), mint egy verseny a magyar elit mezõnnyel. (270 wattról(nekem 3,93 W/kg) 6 percenként 3 percet 350 watton (5,09 W/kg))

Kerényi Z

Kerényi Z

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Uram Isten! Nyugtassatok meg, akkor a kb. egy hete felrakott Centaur Carbon ugye nem monti váltó? :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
a 2010-es katalógust mutogatta hogy abban még van record agy, de "a veloce már máshogy szerepel" ....és közben ujjal bök az egyeneskormányos veloce fékkarra

amennyire vissza tudok emlékezni, volt indoklás is hogy miért kell más agy a dupla és tripla hajtómûhöz: "mert másképp vannak a recék a kazettán"

best of bemondást egy egyébként nagyon jó szerelõtõl hallottam, aki megindokolta, miért rohadt bele a monoblokk a vázba: "elektrolízis történt"

nem sokkal marad le ettõl, hogy a dura ace azért jó mert "dúralumíniumból készül"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
az szép. remélem jó magabiztos is volt a szakértõ.

bár én a bringaszervíz által "síkba" köszörült telónyak után már nem nagyon lepödõk meg semmin :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
te jo eg. remelem ez nem a tulaj volt csak valami reszmunkaidos/kisegito/szamkai gyakorlatos 16eves.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Egy boltnevet mondhatnál. :)

11.ker bocskai út, nem tudom a nevét. arra volt dolgom és láttam egy campa láncot a kirakatban, gondoltam benézek

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ma egy igazi kerékpárboltban megtudtam, hogy a campa centaur már nem létezik országúti mûfajban, csak MTB-ben és azt is hogy attól függõen kell hátsóagyat választanom, hogy 2-es vagy 3-as e a hajtómû

:-)

nem hittem hogy a napokban valami még feldob, de ez sokmindennel felért

Egy boltnevet mondhatnál. :)

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ma egy igazi kerékpárboltban megtudtam, hogy a campa centaur már nem létezik országúti mûfajban, csak MTB-ben és azt is hogy attól függõen kell hátsóagyat választanom, hogy 2-es vagy 3-as e a hajtómû

:-)

nem hittem hogy a napokban valami még feldob, de ez sokmindennel felért

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nem hittem hogy ilyesmit még el lehet adni
Carrera TDF Ltd Review - BikeRadar
11.3 kg, nem semmi és nem fér be 100e ft alá, brrrrr

egy húszéves vázszett (3 kg: váz+villa) és a legolcsóbb kerék kombóval könnyebb bringát lehet összerakni, még fvkarokkal is

meg 300font alatt veszel egy hasznalt Giant OCR-t ebayrol.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Nem tudom, miert, de ezt meg mindig nem lattam sehol magyar site-on, pedig mar nem is friss.

Meghallották a panaszod: Itt
Egyébként semmi többet nem írnak ahhoz képest, mint amit eddig lehetett tudni.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Más téma: az mostani ultegra (6750) és a régebbi ultegra sl (SL 6650-G) hajtókarok között van váltásminõségben, tartósságban különbség? Súlyban kb ugyanaz azt látom.
Hajtókar cserét tervezek, az 67-es designja nem tetszik, a 66 SL igen, és utóbbi olcsóbb is. Késõbb viszont 6700-es komponsekkel építkeznék tovább, ugye jól tudom, hogy ugyanolyan jól együttdolgozik a 67-es félváltókar a 6650-es hajtómûvel, mint a 6750-essel?

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Tényleg 183 a max, az óra így számolta ki a nyugalmi pulzusból és a valóságban is eddig tudom felvinni, tegnap is ennyi volt a "célegyenesben". Na majd odafigyelek. Vagy megpróbálok önfegyelmet gyakorolni és résztávozni.

Igy vakon saccolva a maxbol (ha az tenyleg a max, ez azert kerdeses lehet) 150 fole nem nagyon kellene menned, csak resztavokon.