Szoval a Contour HD kamera...
Sisakra nem valo, nehez. 2 ora itthoni tekeres utan tudtam, hogy ezt tobb oran nem akarom hordani. Downhillhez biztos jo.
Kormanyadaptert hekkelni kellett az oversize kormanyra, de vegulis nem volt rossz, bar a sulyatol a vegere azert elegge elfordult, igy kicsit ferde a kep, de gondolom erre lehet figyelni jobban, nem szamitottam ra.
Akksi 2o 45p korul birt, ez nem rossz, egy atlagos hazai versenyre eleg.
A kepminoseg nem rossz, bar a kormanyra valo fix rogzites miatt nagyon rezeg/mozog. A felfeleken jo azert. Ott a hang is jo, de 20km/h felett mar szelzaj dominal.
Hogy miert fagyott le, nem tudom. Az elso akksi csereje utan nem vett fel semmit, pedig vilagitott a led, es bar beazonositatlan akar videonak is beillo adathalmaz szeru van is a kartyan, de fajl nincs hozza kotve, es az en informatikai tudasommal nem tudtam belole lejatszhato MOV-ot csinalni. (Bar ertek hozza, de megsem a Kurtnel dolgozom)
Amikor ugy gondoltam tele van az elso SD kartya, megalltam cserelni, akkor vettem eszre, hogy lefagyott. Onnan felvett 10 percet, a Giau labaig, majd ott lekapcsolt. Nem az akksi, nem szolt, hogy lemerult, vagy barmi, csak egyszeruen nincs tovabb. Az utolso hegy elott csereltem meg egy akkut, onnantol mukodott a celig.
Nem szivesen vennek, de jobbat se nagyon tudok, egyelore. Talan Replay XD HD, de az meg nagyon uj.