sziasztok!
már egyszer-kétszer megbeszéltük a beállítási problémáimat, de még mindig nem vagyok biztos abban, hogy nem egy hozzám nem passzoló vázat sóztak-e rám. elméletileg a 183cm magasságomhoz nem 54-es váz kellene, de rábeszéltek, hogy jó lesz az, stucnicsere megtörtént, most egy 120-as van rajta, de még mindig baromira fáj a bal vállam+nyakam egy óra tekerés után. érdekes, mert amúgy kényelmesnek érzem, a nyereg is rendesen hátra van tolva. át lettem én b...va vagy elképzelhetõ, hogy tényleg jó lehet az 54-es váz egy ekkora embernek? az átlépési magasságom 80-82cm körül mértem. tudom, hogy unalmas téma, csak kiadtam egy rakás pénzt a bringára, imádok tekerni, de egy óránál többet nem bírok rajta. a montimon simán elvagyok 7-8 órát is.
köszi, ha van még kedve valakinek ezzel foglalkozni
csak viszonyításképpen, én a 175 centimmel használok ekkora vázat, igaz, rövidebb, 90-es stucnival (és egy egésznapos, 300 km-es túra végén se éreztem azt, hogy elegem van belõle, és mindjárt belehajítom az árokba
ettõl persze még jó lehet neked is ekkora váz, de ha egy óra után kényelmetlen, akkor az azért arra utal, hogy valamilyen méret/beállítás nagyon nem megfelelõ.
az átlépési magasság egy dolog, de mivel van többfajta váz (slopingos, hagyományos) sztem nem igazán mérvadó.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére