Normális 1"-os menetes kormánycsapágyat lehet kapni itthon emberi áron?
campát még mindig gyártanak úgy tudom.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Campagnolo négyszögtengelyes hajtókarom, és az csak Campagnolo középrésszel kompatibilis vagy tetszõleges gyártóával is? Persze azonos tengelyhossz esetén.
Mert halottam valami olyasmit, hogy a nem Campa-s középrész megeszi a Campa hajtókart, mert a Campa-nak egy kicsit másmilyen a kúpossága és nem illik teljesen össze.
Elõre is köszönöm a segitséget!
Na, pont ezt tárgyaltuk hogy nem, a súly inkább kigyorsításnál és mászásnál számít, nagy sebességnél inkább az aerodinamika a fontosabb tényezõ
mennyire régi cromo vázszett? ha 126 mm-es a hátsó papucstáv, akkor lehet hogy a benne lévõ kerék tengelye rövid lesz a mostani vázakhoz (130 mm)
nem biztos hogy a hajtómû jó lesz az új vázba de ezt majd a többiek megszakértik
ha jelenleg alsócsöves váltókarod van és maradnál is ennél akkor - talán - az se biztos hogy ez mindegyik kiszemelt váznál megoldható
fékek hossza, benyúlása is keveredhet
...nem mondja a hátsófékednek hogy "kssss" minden alkalommal,
Rendben, köszönök minden segítséget! Megfontolom a dolgot. Nekem nehéz még elképzelni, hogy mit tud egy 100 rongyos kerék egy 30-ashoz képest.
Flickr
tök egyszerû fizika. akkor gurul sokkal gyorsabban egy bringa, ha könnyû a kereke. annak is az agytól "kifele" terjedõ része. magyarán küllõk+felni+gumi. de leginkább felni+gumi a lényeg. legalábbis amennyire én értek ehhez.
Rendben, köszönök minden segítséget! Megfontolom a dolgot. Nekem nehéz még elképzelni, hogy mit tud egy 100 rongyos kerék egy 30-ashoz képest.
És egy carbon stucni miben nyújt többet egy alu-hoz képest? És fõleg a pedál?