Ugye ti sem rohantok a boltba egy ilyenre lecserélni a mostani bringátokat.
kulacsgyártók köpködni fognak
Ugye ti sem rohantok a boltba egy ilyenre lecserélni a mostani bringátokat.
jövõ hét végén vagy ha az idõjárás közbeszól az utána következõn,tervezek egy kékes oda-visszát.
bp-i indulás(pirkadatkor),nyeregben étkezõs,kis dolgokon kívül nemkicsatolósnem szétszakadós(de haladós) szezonzáró tekerés.
aki szeretne csatlakozni, megteheti privátban. szívesen látom!
Visszatart, hogy nem UCI-elõírás szerinti.Ugye ti sem rohantok a boltba egy ilyenre lecserélni a mostani bringátokat.
http://farm7.static....fde236560_b.jpg
Annyira rá vagy kattanva a kormánymagasságra, hogy ma kíváncsiságból lemértem az enyémet.Ma számolgattam egy kicsit. Ha vázat kell majd egyszer cserélnem akkor a jelenlegi kormánymagassághoz nem lehet hosszabb a bringa fejcsöve kormánycsapággyal együtt 150mm-nél és ehhez már -17fokos stucni párosul, (178cm vagyok). Soha nem hittem, hogy valaha ennyire lent lesz a kormányom, emlékszem tavaly, még feljebb és közelebb akartam hozni, pedig akkor a mostaninál 4cm-rel feljebb volt.
Még ott tartok 2011-ben is: szinte csupa acél (meg egy szénszálas Vitus, az alumínium kimaradt).www.cyclingnews.com news and analysis
jó ez az oldal. 2001-ben még volt 1 acélharcos (lent)
Ha a falvastagság megengedi. Általában a ferde diósok falvastagsága nagyobb. Mondjuk ha már annyit kell levágni, hogy teljesen eltûnnek a bevágások, akkor inkább vennék egy stucnit a vateráról egy ezresért.Hát istenkém, a reszelgetés az mindig esélyes, hogy sorra kerül sufnituningnál. Még nem csináltam, de most elgondolkodtam, hogy esetleg opció lehet ferdén levágni és beszerezni egy hozzá való diót.
Nem annyira! Ha jobban megnézed, a villa egy kicsit még magasabban is van, mint a hátsó papucs.
A sebesség mindent megold.
Kerék nélkül könnyû alacsonyra tenni a kormányt.
Lehet rövidíteni a szárát, csak kérdés, hogy van-e elég menet a csavaron, mert ugye azon is kell vágni.
van egy 50-es váz amiben stucnicsere történt. apró kis gond, hogy annak ellenére, hogy a kormánybefogónak a vázba csúszó része nem az a gigantikus hosszúságú, mégis aránytalanul kilóg akkor is, ha teljesen betolom.
a kérdés az, hogy ér-e megvágni, utána bevágni oldalt majd belefúrni a kis kört a vájat végén, hogy ne repedhessen tovább [illetve az utolsó két mûveletet akár felcserélve is] - itt jön a magyarázat, hogy ennek a makkja nem az a rézsutas, hanem a vízszintes.
abszurdum az ötlet és tök hülye vagyok, hogy ez felmerült, vagy kivitelezhetõ?
élménytapasztalatokat és bátorítást szívélyesen várok. 8)
<<< [bekker.marton[kukacc]gmail[pont]com >>>
MJani,
Bartoli 179cm
http://autobus.cycli...bartoli_ct1.jpg