Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34368 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Az, hogy ez versenygumi es "hamar" elkopik, csak azt zavarja, aki tenyleg nagyon sokat megy, ertsd 20-30k-t.
De igazabol meg oket se kellene, ha az arat elbirjak.

Hatranya semmi nincs azon kivul, hogy hamarabb elfogy. Zero defekt.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

5k mar nem rossz egy hatsotol, legutobb azt hiszem 7k utan csereltem.

ezt a 7K-t mennyi szinttel kell érteni?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

[...] most van 3380Km és 33200m szint a Pro 3 Race külsõmben hátul.
szerintem a következõ szezonra ismét új kell majd, mert láthatóan megkopott(majd csinálok róla képet)
másoknak is ennyit bír?Persze nincs bajom azzal hogy fogy, mivel mindenre tapad, és kényelmes a magyar utakon. Nem vennék mást! Csak ara vagyok kíváncsi hogy ez a természetes, vagy én használom "extrémen".

Szvsz ez a kopás természetes, mert ez versenygumi. Már korábban is csodálkoztam, amikor többen is dicsértétek, hogy jé, ezek edzésre is ezt használják, de jól megy nekik... Sõt, nem is csak versenygumi, de abból is a legjobbak közt van, profiknak (szingó után vagy helyett); a franciák amatõr versenyekre ennél kevésbé jót javasolnak (pl. Michelin Krylion Carbon, Continental Grand Prix ill. Ultra Race, Vittoria Rubino Pro), edzésre meg még egyszerûbbet (Michelin Lithion 2 (ilyenem volt, elment), Hutchinson Intensive, Fusion, Equinox (ilyenem is, ez is elmegy), Dedatre Grinta, Maxxis Detonator, Vredestein Fiammante Duo Comp).
(Forrás: Le Cycle Nº 410 Avril 2011, Les pneumatiques)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
5k mar nem rossz egy hatsotol, legutobb azt hiszem 7k utan csereltem.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Off
az Il Grande Fausto-hoz nincs valakinek felirata?Magyar, vagy angol kéne.
PM-ben elérhetõ vagyok.
köszi!
On

most van 3380Km és 33200m szint a Pro 3 Race külsõmben hátul.
szerintem a következõ szezonra ismét új kell majd, mert láthatóan megkopott(majd csinálok róla képet)
másoknak is ennyit bír?Persze nincs bajom azzal hogy fogy, mivel mindenre tapad, és kényelmes a magyar utakon. Nem vennék mást! Csak ara vagyok kíváncsi hogy ez a természetes, vagy én használom "extrémen".

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
MJani, Jo versenynek tunik, szep atlagot mentel.

En meg mindig nem tudom mit sikerult az "Elozd meg a fogaskerekut!" versenyen, mert ahogy a fo-, ize alpolgarmester irta allitolag a facebook-on: a chipes idomeres miatt megbonyolodott az eredmenyek kiertekelese Egyebkent ezt igy most nem talalom mar a FB-n, lehet nem is volt ilyen mondat! ;)

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts

Amikor hajtás közben iszok, mindig kapkodom utána a levegõt valamint a pulzusom is nagyon felmegy. Van valami módszeretek ennek a kiküszöbölésére?

Nem iszunk töményet tekerés közben, max fröccsöt :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Azért kérdeztem múltkor, hogy volt-e valaki már a pécsi versenyeken, mert én voltam :) . Márkus Jani kerékpáros blogja: Tour de Pécs - Grawe Nagydíj 2011.09.17

A sebesség mindent megold.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts
+1: szvsz is a levegõ a titka, nagyon hiányzik, ha nincs elég. Hegyekben szoktam biciklizni, hamar megtanultam ivás mellett ill. közben is lélegezni, ahogy a fönti tekintélyek mondják.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Gondolom a ragas kozben gondoltad a legzest.
Merthogy nyeles kozben levegot venni eleg meresz. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Próbálj meg ivás közben lélegezni, én így csinálom és az evést is.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Amikor hajtás közben iszok, mindig kapkodom utána a levegõt valamint a pulzusom is nagyon felmegy. Van valami módszeretek ennek a kiküszöbölésére?

kiskorty-néhány levegõ vétel-kiskorty-néhány levegõvétel-undzúvejter-undzóvejter

Flickr

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Ivás után mély levegõ orron be és szájon ki. Ezzel tudod kontrollálni a pulzusod. Legalább is én így szoktam.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szombati Tisza tó maratonról beszéltek????

Nem, a kupáról/versenyrõl.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
A kupa marad el, a maraton nem.

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

No, Tisza to Kupa elmarad, ahogy nezem. "Technikai" okok miatt. Nem jott ossze egy rendes mezony?

Valószínû. Már másfél hete is mondta a fõszervezõ, hogy lehet elmarad, mert nem nevezett senki. Aztán lehet, hogy még más is áll ott a háttérben.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
No, Tisza to Kupa elmarad, ahogy nezem. "Technikai" okok miatt. Nem jott ossze egy rendes mezony?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

ez hány km/szint lesz kb.?

nem azért, hogy jelentekezzek-e utitársnak (innen Zalaegerszegrõl nem lenne egyszerû :)) csak úgy kiváncsiból.....

tavasszal voltunk ezen az útvonalon akkor nem a síkon jöttünk vissza.úgy volt 220/2000 ha jól emlékszem.így "rövidebb " lett, de több a szint.9 óra volt kb.
most picit hosszabb lesz ~230,de csak ~1600 szint.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"