Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

a campanak és a fulcrumnak(persze ezek ugyanazok :) ) van un. 2 Way Fit nevû rendszer amire mindenfajta gumi fel lehet tenni.szingót és peremest is..

Mavicnak is van ilyen esetleg?
Nem tudom eldönteni milyet vegyek majd :) Majd márc. tervezem a vásárlást.

Visszaolvasva a hozzászólásokat peremes lesz a nyerõ. Jelenlegi kerékszettemet edzésre akarom majd használni. Amit veszek azt versenyre meg normális utakra de nem minden edzéshez. Gumi cserével meg nem igazán van kedvem szarakodni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Save up to 60% off new Road Bikes - Gravity Team | Save up to 60% off new road bikes

Ezt a honlapot most találtam. Hát... elég erõsen elkezdtem gondolkozni, hogy ez az egész csalás-e... (lásd a többi akciót is).
Ennek a linkelt bringának összeállításban annyira nincs értelme... :D De ahogy így számolgatom, alkatrészenként sem lehetne többért eladni, mint az akciós ár.

A váz geometriája egy hulladék.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Te csak ne nézegessél bringákat, hanem írjad serényen a már megint késõ beszámolót.;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Save up to 60% off new Road Bikes - Gravity Team | Save up to 60% off new road bikes

Ezt a honlapot most találtam. Hát... elég erõsen elkezdtem gondolkozni, hogy ez az egész csalás-e... (lásd a többi akciót is).
Ennek a linkelt bringának összeállításban annyira nincs értelme... :D De ahogy így számolgatom, alkatrészenként sem lehetne többért eladni, mint az akciós ár.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
A 6700-as Ultegra is tyúblessz. ;)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

1ébként létezik tubeless virsli külsõ ?
köszi

Igen, pl. Hutchinson Atom tubeless (291 g, 127 tpi) vagy Maxxis Padrone (319 g, 120 tpi), azaz súlyban még nem nyerõk (200 g alatti egy jó külsõ, 70g alatti egy jó belsõ, jobb ráfokhoz nem kell védõszalag). Az elsõt (53€) csak jó idõre és hasonló útra ajánlják, a másodikat (95€...) dicsérik kitûnõ úttartásáért és gördülékenységéért. Ennyiért ez a minimum... (Forrás: Le cycle fr. havilap 2011 április, Nº 411.)
Kerekeket serényen gyártanak ilyenre, pl. Fulcrum 0, Campagnolo Shamal Ultra 2-way fit.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
persze. mondjuk nem sok fele. :)
Hutchinson Tire : FUSION 3 - Roadtubeless

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

A 2 way fit nem azt jelenti, hogy lehet rá szingót is tenni, hanem, hogy használható tubeless külsõvel is.

1ébként létezik tubeless virsli külsõ ?
köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

A 2 way fit nem azt jelenti, hogy lehet rá szingót is tenni, hanem, hogy használható tubeless külsõvel is.

jaaa :)
akkor ezt elnéztem
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

grat!...
akkor már talán 4-en is vagyunk wilier-l. a végén tömegcucc lesz :)

/me az ötödik!

Az is egyébként, tömegcucc.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

A tufo azt hiszem gyárt peremes szingót.

de azt bármilyen peremes felnire rá lehet tenni, ill. csak arra

értelmét amúgy nem látom

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Beírtam az apró keresõjébe, hogy Puch és az elsõ oldalon, amit kidobott, volt 51, 52, 53, 55, 56, 57-es méretben régi Puch bringa.
Most akkor tulajdonképpen mi a kérdés?

Hmm. Na ezt megnézem, ugyanis én mindig úgy keresek rá hogy "országúti" és azon belül "vázak" de az elsõ 5-10 oldalt végignézve alig találok 58asnál kisebb VÁZAT. Komplett bringákat nem néztem, de megnézem.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

A tufo azt hiszem gyárt peremes szingót.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

a campanak és a fulcrumnak(persze ezek ugyanazok :) ) van un. 2 Way Fit nevû rendszer amire mindenfajta gumi fel lehet tenni.szingót és peremest is..

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Komolyabb kerékszett cserénél ti szingósat vagy peremeset vennétek?

"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Komolyabb kerékszett cserénél ti szingósat vagy peremeset vennétek?
Ez igy nem eleg...
Ha mindennap akarnam hasznalni, akkor evidens, hogy peremest. (Ki a fene akar szingot hordani magaval?)
Ha csak versenyre, akkor lehet szingos is, de akkor is jol meg kell gondolni, miert is jo neked a szingos.
10-15 eve meg eg es fold volt a szingo es a peremesek kozott a kulonbseg, ez mostanra azert sokat csokkent sulyra es viselkedes vonatkozasaban is.

Pl. az uj Madfiber peremes kerekszett pl. alig nehezebb a szingosnal, 150grammal talan? Es nem kell cemetezni.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ha karbon a kerék, akkor inkább szingós. Bár gyártanak már megbízható fullkarbon peremes kereket, láttam ügyetlenül felgumizott peremes karbonkereket elrepedt peremmel. Egy jó szingónak jó a defektállósága is, ami azt kilyukasztja, az egy peremes gumit is kilukaszt. Igaz azt könnyebb cserélni, de a szingóba meg lehet kapni habot amit ha belefújsz, haza lehet tekerni vele. A zefal gyárt ilyet többek között.
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.466 hozzászólás

Komolyabb kerékszett cserénél ti szingósat vagy peremeset vennétek?

felhasználási terület? edzésre mindenképp peremest. szingót inkább csak versenyre. oda is csak akkor,ha van kisérõkocsi,amiben van pótkerék. pályára kizárólag szingó. 1ébként a szingónak vlmivel jobbak a menettulajdonságai. nekem volt régen 1 szingós kerékszettem versenyre. belementem 1 kátyúba velük. olyat kapott az elsõ,h kicsit behajlott,de nem kaptam vele felütéses defektet.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Beírtam az apró keresõjébe, hogy Puch és az elsõ oldalon, amit kidobott, volt 51, 52, 53, 55, 56, 57-es méretben régi Puch bringa.
Most akkor tulajdonképpen mi a kérdés?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Szakiktól érdeklõdnék hogy miért van az, hogy régi acélvázakat csak ilyen nagy lóbaxó méretben lehet szerezni? Van egy 58as nyeregvázcsõvel rendelkezõ Puch-om, de ez nekem nagy, viszont értelmes vázat ennél kisebbet alig találni reális áron. Régen a padlócirkálók nem outiztak, vagy miért van ez?