Mar akartam is irni...
Szuper palya, de tenyleg. A falut elkerulo ut minosege fantasztikus, jo szeles, raadasul itt van egy jo nagy lejto, szepeket lehetett gurulni. No persze ha van lejto, kell legyen emelkedo is, hat volt, ketto is, eleg nehezek es eleg hosszuak voltak, hogy a vege fele mar kistanyeron menjek ezeken.
A Garmin log:
Garmin | Follow the leaderMegint hozott ujat szamomra a verseny.
Mezony kb. 60 fo, eleg sok ifivel.
Elso kor vegen a celhoz vezeto emelkedonel az egyik Velokis ment elore a mezony mellett, en meg pont ra tettem a kereket, igy a celvonalon a 7. helyen fordultam, Ivanics mellett.

Vilagos, hogy itt meg nem mentek kemenyen, de azert ez nagy elmeny.
Es akkor meg nem is mondtam tovabb... A cel utan jott a nagy lejto, ahol gurultunk jobbara, aztan sik szakasz, es hopp hat nem en vezetem a mezonyt? Raadasul hagytak is elol egesz sokaig (20mp?) nem kerult ki senki. Jol esett.
Aztan persze 2. kor vegen az emelkedon reszhajra volt, itt sajnos keves voltam, megusztam, es bar a lejton majdnem felertem, de elindult az emelkedo, es nem birtam tovabb, picit visszavettem. Eleg hamar utolert egy srac, vele maradtam vegig. Par embert meg osszeszedtunk, ok hol jottek, hol nem, a 8. kor vegen kb. oten jottunk egyutt, az utolso 300metert toltam rendesen, a vegso 100-ra meg nagytanyer, nem jott senki velem. Csak az a kar, hogy ez nem az elboly volt.

Ha meg szolidabb a mezony, meg penzt is nyerhettem volna, negyedik lettem az 19-40 amator kategoriaban, a 3. pedig 3k-t kapott.
Persze a valosag az, hogy a 3. helyezett 3k-t kapott, en meg 8percet tole. Osszesegeben pozitiv elmeny, jo volt elmenni.
Eleg messze van BP-tol, szoval tul sokat nem fogok Pecs korul versenyezni, pedig tenyleg jo bringas kornyek.
Ha jovore fejlodik a verseny (pl. nagyobb mezony, chipes idomeres) akkor biztos megyek ujra.