Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

pumukli2

pumukli2

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Elsõre a kedvezmény tûnt fel, de valóban nehezen hihetõ, hogy ez volt 114.000 valaha is.
A kisbetûs részben egyébként a párra utalnak.
Ha összeteszem a kettõt akkor persze nem olyan jó vétel már. Mindegy, csak belebotlottam.

Ez egy db dupla kar...kicsit lejjebb találod a balost, szettet stb...a szet drágább, valóban. A 114.000 Ft az akkori ajánlott fogy ár a shimanotol (osztrák ár, forintosítva), sok jelentõsége nincs valóban...

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Elsõre a kedvezmény tûnt fel, de valóban nehezen hihetõ, hogy ez volt 114.000 valaha is.
A kisbetûs részben egyébként a párra utalnak.
Ha összeteszem a kettõt akkor persze nem olyan jó vétel már. Mindegy, csak belebotlottam.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

ÖÖÖÖ...ezt jól látom???

Shimano 105 fékváltókar ST-5700 2 seb., ezüst - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

mi ebben a trükk, hogy ennyi?

Látom idõfutam gumi a téma: Tony Martin idén peremes kerékkel/gumival lett TT világbajnok és nem szingóval! Erre még nem volt példa, pedig õ aztán azt tenne fel amit akarna. Conti Grand Prix TT a gumi neve

Nincs trükk. Fél párra vonatkozik a 28.000.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ebben az a trukk hogy soha nem volt 114ezer forint egy balos 105 fekvaltokar.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
ÖÖÖÖ...ezt jól látom???

Shimano 105 fékváltókar ST-5700 2 seb., ezüst - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

mi ebben a trükk, hogy ennyi?

Látom idõfutam gumi a téma: Tony Martin idén peremes kerékkel/gumival lett TT világbajnok és nem szingóval! Erre még nem volt példa, pedig õ aztán azt tenne fel amit akarna. Conti Grand Prix TT a gumi neve

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ha az idofutam kerekedhez keresel megoldast, akkor csakis peremes szingo...
Abba aztan fujhatsz 15 bart is, akkor talan meg gyorsit is valamit.
TUFO C Elite Jet < 160g TEW* - Tubular clinchers RACING

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Schwalbe Stelvio 622-20 RaceGuard HS 376 Black-Skin
DiósdBike
4sport kerékpár túra és outdoor webáruház, Schwalbe Lugano 622-20 országúti külsõ

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
18-20as peremes gumiból itthon mi elérhetõ?

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Inkább az állítólagos kellemes fogása miatt érdekelne.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Ilyet nem használ valamelyikõtök? Specialized Roubaix bandázs. 5000 ft körül van, ennyit még talán kiadnék érte, ha tényleg jó.

http://velonews.comp...saxo_bikes35.jp

ez miért olyan jó?
a városi rombolón a tavalyi bandázsom felét visszatekertem a fékkar feletti részre, és az újat arra..így ott most 2 réteg parafás bandázs van..na az az igazi Roubaix! :D
(kicsit szokni kellett a vastagságot, de hát ugye a fasza magyar utcákon)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

Olyan 50 körüli összegben gondolkoztam. Csepel legolcsóbb szériája? Esetleg idõsebb cangák, régi moser?

Talán inkább itt kéne kérdezni és vissza is olvasni; tavasz körül részletes méretezési tanácsok is: http://forum.bikemag...4/index418.html
Emellett itt: kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása gyakran látok elfogadhatót, néha nagyon jót is.
A (nem túl) régi, 1985-tõl való CrMo acélbiciklik szvsz figyelmet érdemelnek: ha jó állapotban vannak, néha egybõl használhatók; ha nem tökéletesek, de jók, akkor modernizálhatók. Ilyeneket többet is vettem népes családomnak és barátaimnak, modernizáltam is. Jó (régebbi) francia márkák pl. Peugeot, Gitane, Mercier, az osztrákokat kevésbé ismerem. Az olaszok is jók (Bianchi, Olmo), de figyelni kell arra, hogy azok (a régebbiek (maiak is gyakran)) olasz szabványú középrésszel bírnak. Az 1980 elõtti francia biciklik francia szabvánnyal mennek (középrész, sor, kormány), ezek is modernizálhatók, de nagyobb utánjárással illetve költséggel. Csepelbõl láttam már rokonszenveset, de nem ismerem.

gergo001

gergo001

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Olyan 50 körüli összegben gondolkoztam. Csepel legolcsóbb szériája? Esetleg idõsebb cangák, régi moser?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ilyet nem használ valamelyikõtök? Specialized Roubaix bandázs. 5000 ft körül van, ennyit még talán kiadnék érte, ha tényleg jó.

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Az latod lehet, fulhallgatoval meg sosem bicikliztem.
De akkor emberbol vagy te is. :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Dehogy valós. :) Szerintem a fülhallgató kábele hülyíti be. Amikor egy kicsit eligazodik, utána már jó. ;)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

A Garmin nem nagyon mer felre pulzusban, en csak egyetlen egyszer lattam furcsa erteket 3 ev alatt, marpedig itt lathatoan tobbszor is stabilan van 230 felett, a sebesseg is nagyon magas akkor. Az persze fura, hogy a power meg nem.

Biztos Polar betegsége van ennek is, ha csak akkor mér hülyeséget mikor gyorsan megy. A mez hozzácsapkod a jeladóhoz és behülyíti, hegyrõl lefele én is sokszor gurulok stabil 200+ pulzussal. :D Mez függõ, nem mindegyikkel csinálja.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A Garmin nem nagyon mer felre pulzusban, en csak egyetlen egyszer lattam furcsa erteket 3 ev alatt, marpedig itt lathatoan tobbszor is stabilan van 230 felett, a sebesseg is nagyon magas akkor. Az persze fura, hogy a power meg nem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

PBG,
Tudom, hogy igen fiatal vagy, de ez a 250-es max pulzus tenyleg valos??

Ez is biztos valamilyen amerikai mértékegységben van megadva. :)

A sebesség mindent megold.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
Teljesseggel kizart, az erzekelesi hiba lesz! 100%os bizonyossaggal csak a laborban elvegzett ertekekre lehet hagyatkozni!
Bar en idosebb vagyok nala, azert relative fiatal ( 22 ) es 202 a max pulzusom.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
PBG,
Tudom, hogy igen fiatal vagy, de ez a 250-es max pulzus tenyleg valos??