nem tudom volt-e már, de MC SpandX ismét alkotott
MC SpandX - Get Dirty - YouTube
Már több mint egyéves. Azóta van újabb is.
nem tudom volt-e már, de MC SpandX ismét alkotott
MC SpandX - Get Dirty - YouTube
A sebesség mindent megold.
Oké, de hiába nézem meg a geóját, nem fogom tudni, hogy ez hosszúnak vagy rövidnek számít felsõcsõ szintjén, elvileg mennyire lehet jó az 54-es méret nekem, stb. Az eladó szavaira nem hagyatkozhatok, mivel neki nyilván minden eladó. Szóval ezért kérdezlek titeket, és nem a Google-t vagy az eladót. Ezek a zselés ZERTZ rezgéselnyelõ elemek pl. érnek is valamit?
turista váz. ennyi erõvel 1 merev villás mtb-re is szerelhetnél országúti kormányt,meg vékony gumikat.
Kb. mennyit érhet ez a váz, mit lehet tudni róla, mennyire kényelmes vagy sportos a geometriája? 54-es, elvileg jó a 176 centimhez. Mikre kellene figyelni a vásárlása esetén? Karbon támvillák? Karbon villa? Elsõ országúti vázam lenne MTB után, szóval nem a verseny lenne a lényeg, inkább az aszfaltos km-gyûjtés. Vagy menjek a milyen bringát vegyek topikba?
Köszönöm a segítséget!
A barátod mindig segít.
Specialized Bicycle Components : Sequoia Expert
Baromi nagy a homlokcsöve, normál bringánál ez kb. 58-60-as méretnél lenne.
Kb. mennyit érhet ez a váz, mit lehet tudni róla, mennyire kényelmes vagy sportos a geometriája? 54-es, elvileg jó a 176 centimhez. Mikre kellene figyelni a vásárlása esetén? Karbon támvillák? Karbon villa? Elsõ országúti vázam lenne MTB után, szóval nem a verseny lenne a lényeg, inkább az aszfaltos km-gyûjtés. Vagy menjek a milyen bringát vegyek topikba?
Köszönöm a segítséget!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Continental Unveil New Grand Prix TT Tyre - BikeRadar
CSAK 23-as meretben. Gondolom nem direkt akarnak ki**** mindenkivel.
Egy kis keresest is tartottam, de nem talaltam egyetlen idofutam probike review-t sem, ahol 19-es gumit fotoztak volna.
22-23 ahol latszik a gumi, de persze ez nem reprezentativ, csak kb. 5-6 talalat alapjan.
No meg neha csak szemre, de pl. ez tuti nem 19-es.
http://velonews.comp...2011/07/106.jpg
Mennyit érhet ez a gyönyörûség? Igazi vitrinbringa.
De idõfutamra kell neki a gumi. Minél nagyobb a sebesség, annál inkább nõ a kisebb profil elõnye.
de ne felejtsd el, hogy a nagyobb nyomás amiatt kell, mert kisebb a talajjal érintkezõ felület (nõ az egy pontra vetíett nyomás), ill kisebb a ballonossága is,
nem véletlen, hogy minél ballonosabb a gumi, annál kisebb nyomáson érzed rázósnak a haladást
én használtam 19-es gumit is, de szerintem rosszabbul gurult mint a 23
és egy kérdés campa értõknek: ez © 2009 SPEEDBICYCLES.COM miért karbon? szép a sorozat egyébként, érdemes végigpörgetni
Szingóban nem vagyok otthon. Lehet kipróbálom.
A conti 23-as méretben csak 8,5bart tud, egy 20-as gumi meg 10-et, így valószínû már a 20-as jobban gurul, a légellenállásról nem is beszélve. Persze jó lenne egy teszt, ahol lemérnek minden és könnyebb lenne dönteni.
Láttam már ilyet, de nem tudtam a választ; mások persze igen:[...] és egy kérdés campa értõknek: ez © 2009 SPEEDBICYCLES.COM miért karbon? szép a sorozat egyébként, érdemes végigpörgetni
Szingóban nem vagyok otthon. Lehet kipróbálom.
A conti 23-as méretben csak 8,5bart tud, egy 20-as gumi meg 10-et, így valószínû már a 20-as jobban gurul, a légellenállásról nem is beszélve. Persze jó lenne egy teszt, ahol lemérnek minden és könnyebb lenne dönteni.