A tárcsaféket még cx versenyeken is csak nagy nehezen engedték meg, nem hiszem, hogy országúton látni fogjuk.
én nem várom a megjelenését.
A tárcsaféket még cx versenyeken is csak nagy nehezen engedték meg, nem hiszem, hogy országúton látni fogjuk.
Nagyon durva valtozasok lesznek Shimanonal: Shimano Dura-Ace Di2: 11-speed And Disc Brakes For 2013? | Cyclingnews.com
Nem mondanam, hogy csupa jo hir.
Sziasztok.Errõl a vázról:http://bikemag.hu/im...ute-1.5-váz.jpgvalakinek valami gondolat,pozitivum-negatívum?Kinéztem magamnak 58-as(nyeregvázcsõ tetõig) méretben,gyári adat szerint 56-os felsõcsõvel.Az én 185cm-emhez megfelelne-e szerintetek?A mostani vázamnak 58-as felsõcsöve van 61-es nyeregvázcsõvel(tetõig),amin feszengve érzem magam.
Elõre is kösz az észrevételeket,javaslatokat.
Nem írtad, milyen rendszer, de tegyük föl, hogy Shimano.11-28 hátsó sorhoz és 50-34es kompakt hajtómûhöz szerintetek elég egy rövid kanalas hátsóváltó? [...]
Elõre is kösz az észrevételeket,javaslatokat.
11-28 hátsó sorhoz és 50-34es kompakt hajtómûhöz szerintetek elég egy rövid kanalas hátsóváltó?
A válaszokat elõre is köszi!
11-28 hátsó sorhoz és 50-34es kompakt hajtómûhöz szerintetek elég egy rövid kanalas hátsóváltó?
A válaszokat elõre is köszi!
végülis nincs teljesen levágva a villanyak, tehát elboldogulhatsz ezzel a kormánymagassággal
a felsõcsõ érdekes. ha ez egy 53-as váz, akkor lehet a felsõcsöve 52-54 közt bármi. ha 52 cm akkor kb 15 centis stucni lenne ideális......
Ajjaj, akkor lehet kihagyom.Elég messze van tõlem, nem biztos, h megéri elmenni odáig feleslegesen.Köszönöm a segítséget, akkor várok még az igazira.szerintem kicsi lesz
szerintem kicsi leszSziasztok!
Úgy néz ki holnap megnézem ezt a bicajt és lehet meg is veszem:
Stevens Stelvio « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Jó vételnek gondoljátok?179cm vagyok, jó az 53-as vagy kicsi?Köszönöm!
Pl a meridának is volt egy szériája, ahol eltörött az összes cx karbon villa nyaka
RAUH-Welt
B E G R I F F
Köszönöm, sztem azért kipróbálom, hátha nem érzem kicsinek.A hajtómû octalinks, tehát nem mai darab.A méreten nem javítana a stucni csere, vagy a nyereg hátrébb húzása?Vagy úgy már elb...ott a geometria?Jó vétel önmagában, de a méret nekem nem tetszene - vajon mikori? Legalább 4-5 évesnek nézem. Ha 10-es 105-ös, akkor már jó (nem, mintha a 9-es nem lenne jó, de ma 10-es a szokásos). No meg a felnik állapota - milyen Mavic? A három lánckerék nem egyértelmûen hátrány, Mo-n is van, ahol jól jöhet.
A méretrõl: szvsz kicsit sajnos kicsi, 56-ost szavaznék neked. A http://forum.bikemag...4/index419.html témában tavasszal több méretezõprogamot is ajánlottak, méregess, számolgass.
Jó vétel önmagában, de a méret nekem nem tetszene - vajon mikori? Legalább 4-5 évesnek nézem. Ha 10-es 105-ös, akkor már jó (nem, mintha a 9-es nem lenne jó, de ma 10-es a szokásos). No meg a felnik állapota - milyen Mavic? A három lánckerék nem egyértelmûen hátrány, Mo-n is van, ahol jól jöhet.[...] Úgy néz ki holnap megnézem ezt a bicajt és lehet meg is veszem:
Stevens Stelvio « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Jó vételnek gondoljátok?179cm vagyok, jó az 53-as vagy kicsi?Köszönöm!