Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

semmi extra. annyi, hogy olcsón tudtam szerezni ilyen vázat, a csapat kifizette, használtam amíg ott versenyeztem, utána pedig leadtam.

Nem erre gondoltam. Azt hittem, hogy egy bolt köré szervezõdött a klub, aki több márkát árul és most éppen a meridát tudta olcsón beszerezni, amit neked adott.
Egyébként a Postásnál jobb?

A sebesség mindent megold.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Ismerem az ilyen történeket, sejtem mirõl van szó.

semmi extra. annyi, hogy olcsón tudtam szerezni ilyen vázat, a csapat kifizette, használtam amíg ott versenyeztem, utána pedig leadtam.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Oké, hogy ebben a topikban már minden van, de azért a vikikirályozást már tényleg nem itt kéne.

valóban multikulti a topik. én például szeretném bejelenteni, hogy a dallas cowboys az egy vicc :-))

sajnos, pedig nekik szurkolok :(

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hát nem ilyen egyszerû a történet, de lényegében igen.

Ismerem az ilyen történeket, sejtem mirõl van szó.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Oké, hogy ebben a topikban már minden van, de azért a vikikirályozást már tényleg nem itt kéne.

valóban multikulti a topik. én például szeretném bejelenteni, hogy a dallas cowboys az egy vicc :-))

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.393 hozzászólás
néztétek a mai naplót? az volt a szavazós kérdés,h vonatkozzon a bringásokra is a zéró tolerancia. bizonyára ez a legégetõbb kérdés a kerékpárosok körében. ;) viki király mondta,h meg akarja védeni a bringásokat,m itthon nem életszerû az,h nem piálnak a sporik. ajajaj. nagy a baj. annak jobban örülnék,ha nem kellene a kerékpárutakon zötykölõdnöm. a múltkor elmentem szobig. szinte mindenhol használtam a bringautat. sokkal jobban elfáradtam rajtuk,mint az országúton. rendesen fájtak a karjaim a rázkódástól.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

A Gyömrõnél kaptál meridát? Mintha más lenne a csapat névadó szponzora. :)

hát nem ilyen egyszerû a történet, de lényegében igen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem. a csapaté volt, és amikor eljöttem le kellett adnom.

A Gyömrõnél kaptál meridát? Mintha más lenne a csapat névadó szponzora. :)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
nem. a csapaté volt, és amikor eljöttem le kellett adnom.

Eltörött?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

sajnos én is csak egy szezont mentem 905el

Eltörött?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
sajnos én is csak egy szezont mentem 905el

:) Én is pont...

De nekem csak 904-es jutott.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
lõttem egy klasszikus shallow kormányt. egyelõre szerethetõ, kényelmes, fékkarok is kézreállnak

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

192

:) Én is pont...

De nekem csak 904-es jutott.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
192

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

nekem volt XL-es 2010-es 905-öm, ami szerintem pont ugyanaz, mint a mostani 904 (talán még az akkorival is megegyezik). 1400gramm körül van.

Mekkora vagy, hogy XL-es vázat használsz?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Köszönöm az infókat,egyre inkább én is eme váz mellett kezdek bizalmat érezni,úgyhogy nagy valószinüséggel ez lesz a befutó.

tudom ajánlani. nekem nagyon bevállt. szép is, jó is, jó geo, nagyon merev. leggyengébb pontja a súlya. mert azért annyira nem könnyû. lehet jövõre megint ilyennel megyek én is, ha találok olcsón.
persze van akinek nem jön be mert fúúúj merida. szerintem az egyik legjobb aluváz a piacon.

GT-Atee

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
tudom ajánlani. nekem nagyon bevállt. szép is, jó is, jó geo, nagyon merev. leggyengébb pontja a súlya. mert azért annyira nem könnyû. lehet jövõre megint ilyennel megyek én is, ha találok olcsón.
persze van akinek nem jön be mert fúúúj merida. szerintem az egyik legjobb aluváz a piacon.

Szóval akkor kb 2kg-n belül van.Mert lehet egy 2012-es 904-es vázam lesz,sehol nem találtam súlyadatot,csak komplett gépre.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Szóval akkor kb 2kg-n belül van.Mert lehet egy 2012-es 904-es vázam lesz,sehol nem találtam súlyadatot,csak komplett gépre.

természetesen villa nélkül. villa az még 500gr körül lehet. az a baj h nincs itthon a füzetem, amibe írtam...

GT-Atee

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
természetesen villa nélkül. villa az még 500gr körül lehet. az a baj h nincs itthon a füzetem, amibe írtam...

1400g körüli szerintem csak a váz lehet villa nélkül,az nagyon jó lenne vázszettnek.Ha már 2000g-nál megálna az már jó lenne.