Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Hát az bizony könnyen elõfordulhat.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

az az Ultegra szett 1998-ban jelent meg, csak mondom szólok ;) csodaszép, de ne várjunk tõle mai technikai szintnek megfelelõ mûködést.

Ha azt vesszük, hogy a shimano mit mond akkor sok ezer százalékkal marad el a váltásteljesítménye a maiaktól. :)
Ha viszont a valóságot nézzük, lehet jobban vált a régi ultegra, mint az új?

A sebesség mindent megold.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Köszi mind2töknek!Asszem várok még az igazira!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az az Ultegra szett 1998-ban jelent meg, csak mondom szólok ;) csodaszép, de ne várjunk tõle mai technikai szintnek megfelelõ mûködést.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lp1978

lp1978

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Van valakinek esetleg tapasztalata DMT országúti cpõvel? Szemezgetek egy DMT Ultimax RSX Carbon cipõvel, ami egy felpróbálás és szemrevételezés alapján jónak tûnik, de más bringás fórumokon kicsit lehúzták tartósság terén, ezért elbizonytalanodtam. Ez lenne a 3. bringás cipõm. Az elsõnél teljesen tapasztalatlanul olyan jól beleválasztottam, hogy hosszú évekig megelégedéssel használtam. Tavaly lecseréltem egy másikra, de csúnyán benéztem a méretet, egy kicsit nagy, és zavaróan nem tart rendesen. Van valami tuti módszer a választáshoz?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
ennyiért nem rossz cucc sztem. kicsit több infó kellene. pl.: milyen csõkészletbõl készült a váz? ha vlmi középkategóriás,v jobb akkor érdemes rajta elgondolkodni. sztem lehetne fejleszteni késõbb,ha kicsit komolyabb a váz.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts
Errõl mi a véleményetek?
DACCORDI 56 cm-es alumínium vázas újszerû országúti kerékpár eladó - eladó - Országúti kerékpár | Expressz.hu
Az újszerû persze túlzás.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

semmi extra. annyi, hogy olcsón tudtam szerezni ilyen vázat, a csapat kifizette, használtam amíg ott versenyeztem, utána pedig leadtam.

Nem erre gondoltam. Azt hittem, hogy egy bolt köré szervezõdött a klub, aki több márkát árul és most éppen a meridát tudta olcsón beszerezni, amit neked adott.
Egyébként a Postásnál jobb?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

Ismerem az ilyen történeket, sejtem mirõl van szó.

semmi extra. annyi, hogy olcsón tudtam szerezni ilyen vázat, a csapat kifizette, használtam amíg ott versenyeztem, utána pedig leadtam.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Oké, hogy ebben a topikban már minden van, de azért a vikikirályozást már tényleg nem itt kéne.

valóban multikulti a topik. én például szeretném bejelenteni, hogy a dallas cowboys az egy vicc :-))

sajnos, pedig nekik szurkolok :(

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

hát nem ilyen egyszerû a történet, de lényegében igen.

Ismerem az ilyen történeket, sejtem mirõl van szó.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
Oké, hogy ebben a topikban már minden van, de azért a vikikirályozást már tényleg nem itt kéne.

valóban multikulti a topik. én például szeretném bejelenteni, hogy a dallas cowboys az egy vicc :-))

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
néztétek a mai naplót? az volt a szavazós kérdés,h vonatkozzon a bringásokra is a zéró tolerancia. bizonyára ez a legégetõbb kérdés a kerékpárosok körében. ;) viki király mondta,h meg akarja védeni a bringásokat,m itthon nem életszerû az,h nem piálnak a sporik. ajajaj. nagy a baj. annak jobban örülnék,ha nem kellene a kerékpárutakon zötykölõdnöm. a múltkor elmentem szobig. szinte mindenhol használtam a bringautat. sokkal jobban elfáradtam rajtuk,mint az országúton. rendesen fájtak a karjaim a rázkódástól.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

A Gyömrõnél kaptál meridát? Mintha más lenne a csapat névadó szponzora. :)

hát nem ilyen egyszerû a történet, de lényegében igen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nem. a csapaté volt, és amikor eljöttem le kellett adnom.

A Gyömrõnél kaptál meridát? Mintha más lenne a csapat névadó szponzora. :)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
nem. a csapaté volt, és amikor eljöttem le kellett adnom.

Eltörött?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

sajnos én is csak egy szezont mentem 905el

Eltörött?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
sajnos én is csak egy szezont mentem 905el

:) Én is pont...

De nekem csak 904-es jutott.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
lõttem egy klasszikus shallow kormányt. egyelõre szerethetõ, kényelmes, fékkarok is kézreállnak