Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Valami van odaát..

New SRAM RED - YouTube

elsõ blikkre mechanikus a szett az elsõ váltó legalábbis mindenképp, de a többit még erõs homály fedi..

Naaagyon helyes, és akkor a jelenlegi RED szettet lehet brutál akciózni, meg eladni használtan kicsi pénzért jövõre :)

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Szerintem nem szabad több zoknit felhúzni a lábfejre és pláne tilos erõsen meghúzni a szíjat a cipõn, mert így elszorítod a vérkeringést és úgy tényleg xar. Én 1 zoknival megyek a nyári csukámmal, ráhúzok kívülrõl még egy zoknit és arra egy kamáslit ha jól emlékszem bbb hardwear-t, így voltam tegnap is 2,5h-t meg se éreztem a -1°C-t. Ha extra hideg van akkor kamásli alá berakok újságpapírt, de cipõben akkor is 1 zoknit húzok csak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
amugy a teli cipoben is gyonyoruen le tudnak dermedni az ember labujjai. nem orszaguti hanem montis van nekem SH-MW02 [volt ugyanez SH-RW02 neven outi verzioban is]

Feltöltött kép

szal marad a futas meg a konditerem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
inkább fuss két órát mint tekersz két órát, ott nem fogsz fázni...

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Két zoknit és két vastag kamáslit hordok és fázik a lábam. Biztos vagyok benne, hogy a téli cipõben is fázna a lábam (a korimban is fázik, ha nincs magas intenzitás). Szerintem nekem lábujj fûtés kéne.

Ugyanez a helyzet nálam is, bár én csak 2 zokni, õszi cipõ és egy kamásli kombót nyomom.-A kezem csak az elsõ 10percben szokott fázni, de utána bemelegszik.A lábujjam viszont úgy 1óra után nagyon el kezd fázni, néha már fáj.Kis séta segíteni szokott.A téli cipõ kib drága, úgyhogy bepróbálom a két kamáslis dolgot.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
[quote name='ta
szerintem meg van olyan hideg amiben nem kell biciklizni a szabadban :D[/QUOTE']

van olyan hideg, de ez a mostani mèg nem olyan hideg.....
kèt hete vasárnap kezdett odafagyni a víz a kulacs oldalához. téli cipõ+kamásli elég volt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
balu csinalt kesztyu futest...

szerintem meg van olyan hideg amiben nem kell biciklizni a szabadban :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Kezdem belátni, hogy téli cipõre szükség van. Mindenesetre most sikeresen kijjebb toltam az elviselhetõség határait azzal, hogy kivettem a betétet a cipõbõl és így befér még egy zokni (ma 3 pár zokni, és 2 pár kamásli felállással mentem és kivételesen a kezem kezdett el fázni hamarabb)

Két zoknit és két vastag kamáslit hordok és fázik a lábam. Biztos vagyok benne, hogy a téli cipõben is fázna a lábam (a korimban is fázik, ha nincs magas intenzitás). Szerintem nekem lábujj fûtés kéne.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én kb. 2 órát voltam kint és nem is nagyon bírtam volna többet. Szerintem a ruházatom többi részét elég jól el szoktam találni, kivétel volt ma a csõsál, amit egy meredek dombon legszivesebben letéptem volna magamról, annyira elviselhetetlen volt. A nyaknál nagyon sok hõleadás történik, alapvetõen jó, ha védve van, de jobb lenne valami szabályozhatóbb ruházat.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Kezdem belátni, hogy téli cipõre szükség van. Mindenesetre most sikeresen kijjebb toltam az elviselhetõség határait azzal, hogy kivettem a betétet a cipõbõl és így befér még egy zokni (ma 3 pár zokni, és 2 pár kamásli felállással mentem és kivételesen a kezem kezdett el fázni hamarabb)

ez jó sok cucc. mennyit mentél? én csak 1 zoknit,és 1 sztem elég jó (nekem megfelelõ) kamáslit hordok,és csak 1 kicsit fázik a lábam. ma még igazán hideg sem volt. a nyári cipõmbe tettem 1 hõszigetelõs talpbetétet a sima helyett,aztán annyi. mondjuk én nem megyek túl sokat,max 3 óra. az már nagyon max. inkább csak 2-2,5 óra amit tekerek.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
És idõben mennyit mentél?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

szingós a kerék? nem azt írta a drága tulaj. ehhez a bringához még kéne sztem 1 pár edzõkerék is,ami peremes felnis. nagyon tutik a szingós kerekek,de edzésre nem a legideálisabb. ha defektelsz vele,akkor az út szélén nem biztos,h megjavítod. mondjuk a tufohoz van javító lötty. a másikhoz nem tudom.

Köszi szépen, sztem marad továbbra is a keresgélés, nem vonz annyira ez a ragasztósdi.

nekem az a kérdéses, hogy a belsõ kar miért nincs a nagyobb kar mögött közvetlenül

Igen elég furán áll, aszonta csak a gumi hiányzik róla, de a képrõl más árulkodik.A gazdi annyira nem ért hozzá, de asszem már annyira nem is érdekel.Keres, keres...
Köszi a segítséget.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Azt mondta a srác, h csak a fvkar gumi hiányzik mindkét karról, de pótolható és tökéletesen mûködik.Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel.

szingós a kerék? nem azt írta a drága tulaj. ehhez a bringához még kéne sztem 1 pár edzõkerék is,ami peremes felnis. nagyon tutik a szingós kerekek,de edzésre nem a legideálisabb. ha defektelsz vele,akkor az út szélén nem biztos,h megjavítod. mondjuk a tufohoz van javító lötty. a másikhoz nem tudom.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

szééééép: http://www.bulgier.n...ianchi-86/2.jpg

ez is: VeloBase.com - Bicycle Model

ICS tuning: VeloBase.com - Bicycle Model elég rövid a hátulja. :)

ezt a linkelgetést kérlek hagyd abba, mert csak fájdítja a szívem! (vicc volt, nagyon jó gépek)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Azt mondta a srác, h csak a fvkar gumi hiányzik mindkét karról, de pótolható és tökéletesen mûködik.Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel.

nekem az a kérdéses, hogy a belsõ kar miért nincs a nagyobb kar mögött közvetlenül

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

a jobbos fvkar belsõ karja miért ilyen?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Es tovabbra is 10 fokozat. Mondjuk meg nincs is 11-es Shimano, hogy lemasoljak. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Valami van odaát..

New SRAM RED - YouTube

elsõ blikkre mechanikus a szett az elsõ váltó legalábbis mindenképp, de a többit még erõs homály fedi..

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

a jobbos fvkar belsõ karja miért ilyen?

Na erre rákérdezek, gyanús.

árában van,ha nincs baja a fékváltókarnak. azért alkudj belõle,mert nem tudni milyen rejtett hibák vannak. a stucnit meg lehet,h megfordítani is elég. vlmiért nem jeleníti meg a képeket az apró,ú.h. most ennyi.

Ok, köszi a tippet, megkérdezem, mennyit enged.