Egy ilyen jól felragasztott szingónál,mik a lehetõségek egy mégis defektnél ami azért még messze van otthonról?Én ma kaptam elõször defektet 2év után,mióta újra elkezdtem az országútizást,ami azért már érett ennyi idõ után.Nem voltam túl messze otthonról(kb:15km),kicseréltem belsõt kb:5perc és suhantam tovább,de már azzal a gondolattal,hogy mi van ha jõ mégeggy,mert akkor tolás hazáig.
Mikor uj gumit ragasztok fel, a gumit amit leszedtem, kikenem egy reteggel es a raganyos reszevel egymasnak fektetve osszehajtom, es tudom magammal vinni. Egy szingot kb 1-2 perc alatt az ember letep a felnirol, es akkor az elore osszekeszitett gumit egyszeruen felrakja, Co2 patron, aztan mehet haza. Nyilvan utana nem 70el bombaz lefele kanyarban az ember, de arra boven jo hogy hazaerjen az ember. Aztan otthon tud rendesen felragasztani gumit. Persze igy egy komplett gumit kell vinni nem csak belsot, de hat..megmondom oszinten nem erdekel
Azt meg hozzatennem az elozoekhez, hogy azert erdemes igazan nagyon jo szingot venni, mert az tudja hozni az elobb leirtakat...
Nyilvan egy Tufo szingo az olyan lesz mint egy kertislag, tul sok oromet nem fog okozni a hasznalojanak, vagy egy Sprinter Gatorskin sem. Alacsony kategorias szingo helyett akkor mar az ember inkabb menjen peremessel, jobban jar.
Viszont egy Vittoria EVO Corsa SC, vagy plane a Veloflexek mint ahogy vegre szamomra is kiderult ma olyat tudnak amit a legjobb peremesek sem, de az alacsonyabb kategorias szingok sem.

Sign In
Create Account

Back to top