Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
nem hiszem,h kopásjelzõ lenne.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

ilyet láttatok már? Feltöltött kép sztem gyártási hiba lehet,mert baromi szabályos kráterek. 1ébként tök jó futófelületû conti GP4000-s gumi. nemrég jutottam hozzá.

...nekem 400S-em van és én is találtam rajta, az elhelyezkedése ua mint a tieden. Üzletben vettem, nem lehet, h kopásjelzõ?

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
ilyet láttatok már? Feltöltött kép sztem gyártási hiba lehet,mert baromi szabályos kráterek. 1ébként tök jó futófelületû conti GP4000-s gumi. nemrég jutottam hozzá.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

Ne viccelj: az utolsó két ábra mutatja az eredményeket, németesen, azaz a legkisebb érték a legjobb. A Google Translation lefordít egyes szavakat ill. kifejezéseket (vagy hosszú szöveget is, de azt fárasztó lenne begépelni). Az alap (amihez viszonyítanak) a Zipp 808, ahhoz mérik két különbözõ vázban (45 km/ó) a kerekeket, ld. 3. ábra grafikonja - azaz a váz is számít, méghozzá erõsen nemlineáris (és nem is tranzitív :)), az egyikhez az egyik kerék a jobb, a másikhoz a másik. A grafikon azt mutatja, mennyivel kell több teljesítmény ua. sebességhez, azaz mennyivel rosszabbak (teljesítmény szempontból, a Zipp 808-hoz képest). Az utolsó két ábra annyiból is elég érdekes - pl. neked -, amennyiben ezek kb. mind elég (sõt nagyon) jó kerekek, pl. az én Ksyrium-om ezek közt nem is játszik. No most itt van néhol nyolcszoros (!) szórás is az árban, érdekes. Persze sok szempont van, de a teljesítmény elég fontos - emellett (számomra legalábbis) a fékek (Bremsen) is, itt is van meglepetés, sok szép kerék jobban szeret gurulni, mint megállni. Ár/teljesítmény arányban vegyél gyorsan egy Vision Trimax T30-at! A játék kedvéért, de nekem egy Whizz-wheel kéne inkább (nekem elég, szvsz megbízhatóbb, európai).

Köszönöm, Ave, nagyon érdekes!

Megerõsítésként, én Vision T30-as kereket használok, kb. 5000 km van benne, még hibátlan, pedig nem kerékpáros testsúllyal rendelkezem

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

Kár, hogy egy árva szót se értek belõle. :( Fõleg, mert még mindig kerék vásárlás elõtt állok, de lassan már ott tartok, hogy hagyom az egészet a fenébe és hajtom a trekkineget.

Ne viccelj: az utolsó két ábra mutatja az eredményeket, németesen, azaz a legkisebb érték a legjobb. A Google Translation lefordít egyes szavakat ill. kifejezéseket (vagy hosszú szöveget is, de azt fárasztó lenne begépelni). Az alap (amihez viszonyítanak) a Zipp 808, ahhoz mérik két különbözõ vázban (45 km/ó) a kerekeket, ld. 3. ábra grafikonja - azaz a váz is számít, méghozzá erõsen nemlineáris (és nem is tranzitív :)), az egyikhez az egyik kerék a jobb, a másikhoz a másik. A grafikon azt mutatja, mennyivel kell több teljesítmény ua. sebességhez, azaz mennyivel rosszabbak (teljesítmény szempontból, a Zipp 808-hoz képest). Az utolsó két ábra annyiból is elég érdekes - pl. neked -, amennyiben ezek kb. mind elég (sõt nagyon) jó kerekek, pl. az én Ksyrium-om ezek közt nem is játszik. No most itt van néhol nyolcszoros (!) szórás is az árban, érdekes. Persze sok szempont van, de a teljesítmény elég fontos - emellett (számomra legalábbis) a fékek (Bremsen) is, itt is van meglepetés, sok szép kerék jobban szeret gurulni, mint megállni. Ár/teljesítmény arányban vegyél gyorsan egy Vision Trimax T30-at! A játék kedvéért, de nekem egy Whizz-wheel kéne inkább (nekem elég, szvsz megbízhatóbb, európai).

Köszönöm, Ave, nagyon érdekes!

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Kár, hogy egy árva szót se értek belõle. :( Fõleg, mert még mindig kerék vásárlás elõtt állok, de lassan már ott tartok, hogy hagyom az egészet a fenébe és hajtom a trekkineget.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A Tour megujabb kerektesztje:

1.jpg - Bilder und Fotos kostenlos auf ImageBanana hochladen
2.jpg - Bilder und Fotos kostenlos auf ImageBanana hochladen
3.jpg - Bilder und Fotos kostenlos auf ImageBanana hochladen
4.jpg - Bilder und Fotos kostenlos auf ImageBanana hochladen
5.jpg - Bilder und Fotos kostenlos auf ImageBanana hochladen
6.jpg - Bilder und Fotos kostenlos auf ImageBanana hochladen
7.jpg - Bilder und Fotos kostenlos auf ImageBanana hochladen

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
cyclingtorrentz.nl :) A legjobb oldal, de figyelni kell a feltöltésre is különben kicsapnak.
Majdnem minden szakasz több nyelven, dokumentum filmek, amit csak szeretnél! HD tartalmat csak egy idõ után tölthetsz... :)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

a tegnapi giro szakaszt le tudom tölteni vlhonnan? sajna nem láttam,és meg szeretném nézni.

Ha 2,5 perc elég (lenne), akkor: 20e étape: Le résumé - Vidéo Tour d'Italie 20 le résumé,
Giro d'Italia stages: planimetry and altimetry .

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
a tegnapi giro szakaszt le tudom tölteni vlhonnan? sajna nem láttam,és meg szeretném nézni.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
mi volt a pöcörõ, amit a végén betett a akksi-vezérlõ?be, és utána szabadon tudott kézzel állítani a váltómotoron?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nekem tetszik ez az elektromos. Szepen tulvalt minden lanckereknel es csak utana all vonalba, amikor mar tutira atugrott a lanc. Meg az elso valto autotrimje is jopofa.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
itt hangosabb a C:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
newmodelakos termékei a Vatera piacterén

Campa imádóknak Veloce 9-es szett darabokban.

A sebesség mindent megold.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
Sot...a Campagnolon szerettem meg, tanultam meg a butykolest :)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
A kulfoldi ( ezt csak azert emelem ki, mert azert ott joval tobb sokat-latott-hallott ember van aki high end grouppokkal megy ) velemenyek aziranyba mutatnak, hogy a 2011 illetve 2012es mechanikus grouppok kozul a Chrous-Record-SR vonal a leginkabb kozkedvelt, legjobban mukodo ( ergonomia, mechanika, erzes ( itt nem a feelingre gondolok ).. ). Ez onmagaban persze csak egy szempont, nem hinnem, hogy barmelyik grouppo visszafogna barkit is erdemben, mindegyik top grouppo jol mukodik, valamilyen szinten szubjektiv alapon dolnek el ezek a kerdesek :) Velemenyem szerint az emberek nem tudjak beallitani a bringajukat. Pedig az azert fontos :) Legyen az SRAM, Shimano, Campagnolo. Sajat tapasztalatom az, hogy utobbit kulonosen fontos jol beallitani!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ezt még nem hallottam versenyzõk nyilatkozatából,de biztos így van,ha te mondod. :) :P

Csak miattad írtam. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
nem szar, csak más. pár alkatrész már szinte olyan, mint a rally-ban: erõsen rövidtávú felhasználásra lett kitalálva :-))

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Pl. a campa egyesek szerint. :D

ezt még nem hallottam versenyzõk nyilatkozatából,de biztos így van,ha te mondod. :) :P

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

miért, szerinted ezek közül a k. drága cuccok küzöl van amelyik szar? ez most komoly kérdés, nem kötöszködés!

Pl. a campa egyesek szerint. :D