Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

aston martin bringa: Ridden: the other One-77 - BBC Top Gear

Karbon küllõ + tárcsafék? Akkor adnak életbiztosítást is hozzá? Nem hiába fûzik másképp a tárcsás kerekeket... (azt a 1-2t amit CC-hez dobnak)

(csak szerintem van fordíva az 1. kerék?)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

vannak megint ? :)

beugratós kérdés volt :-)) már mind szakmát váltott, hogy úgy mondjam "szemetet égetnek" :D

és egy ON: igényes váz+szett választást egy mozdulattal tönkre lehet tenni http://a2.sphotos.ak...815151649_n.jpg (stucni = gyász)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

úgyvan :-) a topikba bele kell férjen, hogy átbeszéljük ki hogyan integet az országúti pillangóknak például fót és csomád között :-))

vannak megint ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás
aston martin bringa: Ridden: the other One-77 - BBC Top Gear

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás

úgyvan :-) a topikba bele kell férjen, hogy átbeszéljük ki hogyan integet az országúti pillangóknak például fót és csomád között :-))

én általában jobb kézzel,de idõnként ballal is integetek nekik. :cool2: :D van,hogy még lassítok is. :P

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

azért azt se feledd, hogy az erdõhöz általában hegy is van, s matára izzadva mászás után, 60-al lefelé döngetés igencsak fagyosabb élmény tud lenni, mint egyenletes 40-es tempó síkon. szal erdõbe is fel kell öltözni rendesen :)

ezt úgy módosítanám, hogy mászás közben kb 3-5 perc múlva leveszel magadról mindent ami nem kell(kesztyû, sapka) és lehúzod a kabátot, mezet. mert úgy is csak rád izzadna, lefelé pedig rád fagyna ;)
erdõben nem merek 60-al lejtõzni, talán 35-40-el..:$
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Nem kötöszködésként, de én úgy vettem észre, hogy az utisok mindent(felni, gumi, kormány, hajtás) ebben a topikban beszélnek meg.Bár a ruhatopikban biztos többen okosabbakat válaszoltak volna. Mindemellett én úgy vettem észre, hogy erdõben 15Kmh val bringázni nem kell annyi ruha, mint országútra a fagyos szélbe...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

. Mindemellett én úgy vettem észre, hogy erdõben 15Kmh val bringázni nem kell annyi ruha, mint országútra a fagyos szélbe...

azért azt se feledd, hogy az erdõhöz általában hegy is van, s matára izzadva mászás után, 60-al lefelé döngetés igencsak fagyosabb élmény tud lenni, mint egyenletes 40-es tempó síkon. szal erdõbe is fel kell öltözni rendesen :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
...hát az vagyon ide írva, h outiról mindent. Vagy ez szelektív minden??:confused:

Ridley Noah Fast 

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Nem kötöszködésként, de én úgy vettem észre, hogy az utisok mindent(felni, gumi, kormány, hajtás) ebben a topikban beszélnek meg.Bár a ruhatopikban biztos többen okosabbakat válaszoltak volna. Mindemellett én úgy vettem észre, hogy erdõben 15Kmh val bringázni nem kell annyi ruha, mint országútra a fagyos szélbe...

Flickr

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
Nem vagyok moderátor meg tényleg szívesen olvasok bármit de ennek a ruha-téli bringa-téli cipõ kérdésnek van saját topic-ja.
Szerintem ott jobban válaszolnak erre a kérdésre.
Marci

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En nagyon fazos vagyok, mindig is az voltam. De regen a 90-es evekben semmi termos cuccom nem volt.
Volt egy rovid nyari nacim (megcsak nem is bib) az ala vettem egy sotet pamut "cicanacit", kb. mint egy harisnyanadrag.
Felul pamut atletatriko, polo, vekony pulcsi, hosszu ujjas bringas tavaszi/oszi mez, es erre ra egy melegitofelso.
A nyari cipomre meg huztam egy teli katonai zoknit kamaslikent.
Es ezzel is lehetett edzeni, igaz akkoriban kevesebbet telen max. 30-40km/nap (es sokkal benabban) edzettem.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

120-150E Ft-ra szükség lesz! :)

Bakker, kb. ennyibõl raktam össze az országútim :D Akkor valószínû a hardcore téli edzéseknek lõttek. Remélem azért október elején még nem lesz nagyon hideg, és kamáslival, hosszú nadrággal, meg kabáttal rakható lesz.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
..nem találok közöttük télit!! :D
Ultimate Shoes

Ridley Noah Fast 

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Tavaly télen még javában erõemeltem, de hiányzott a bringázás. Megpróbáltam a teremben egy elég jó szobabiciklin, de sajnos az is olyan unalmas volt, hogy csak 2X30 percet mentem, és már az is mazochizmus volt :D Idén szerintem úszni fogok, mert nekünk a suliban egy ezres a bérlet egy hónapra :) Görgõzni nem fogok, mert ráunnék hamar, de ha nem lesz annyira durva hideg, kimerészkedek az országútra bringával.
Akik télen is kint tolják (már ha vannak köztetek ilyenek), milyen ruházat javasolt? Október 3-6 között megyünk ki Aradra biciklivel, nem tudom, milyen ruhákat kellene venni. Most csak rövid mezem és nadrágom van, úgy gondolom az édes kevés, ha csak nem lesz 25 fok :D

Kell egy drága Ultimate télicipõ, ez az alap!
Kell egy softshell kabát, ez is alap.
Kell egy megbízható -5°C ig kellemes nadrág, ez még mindig alap.
Azt hiszem egyértelmû egy min. szélálló de lehet vízálló is télikesztyû.
Ezek mellé érdemes:
termó mez(ek),
melegítõs aláöltözet(ek) felsõ és nadrág,
bukó alá húzható termósapka, ami alá nagy hidegben én fülmelegítõs termó fejpántot szoktam venni(snowboardos bukóalá fejpántnak is hívják)
Az ultimate télicipõ miatt nincs szükség télizoknira, amúgy is csak beleizzadna a lábad :)

én ezeket kombinálom a hõmérséklet függvényében.

120-150E Ft-ra szükség lesz! :)

Flickr

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Üdvözlet!
KeletPest-Gödöllõ-Dány-stb környékén szokott országútizni valaki?:)
Az idei szezonból már nem sok van, de ha valaki jár errefelé írjon légyszi!
Köszi!

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Tavaly télen még javában erõemeltem, de hiányzott a bringázás. Megpróbáltam a teremben egy elég jó szobabiciklin, de sajnos az is olyan unalmas volt, hogy csak 2X30 percet mentem, és már az is mazochizmus volt :D Idén szerintem úszni fogok, mert nekünk a suliban egy ezres a bérlet egy hónapra :) Görgõzni nem fogok, mert ráunnék hamar, de ha nem lesz annyira durva hideg, kimerészkedek az országútra bringával.
Akik télen is kint tolják (már ha vannak köztetek ilyenek), milyen ruházat javasolt? Október 3-6 között megyünk ki Aradra biciklivel, nem tudom, milyen ruhákat kellene venni. Most csak rövid mezem és nadrágom van, úgy gondolom az édes kevés, ha csak nem lesz 25 fok :D

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Én hiába lakom vidéken, a futás a sok kutya miatt elég körülményes. No meg idõnkét a kéményekbõl áradó füstöt sem igazán szeretem. Elõször vettem egy futópadot, de annyira szar volt rajta már az utóbbi idõben, h túladtam rajta. Tavaly vettem egy komolyabb evezõpadot, no az zsír! :D Közben én is TV-t nézek így egy óra 80 perc nem olyan gáz. Heti pár alkalom és teljesen összeszed. Kerékpáros szezonban is szoktam idõnként használni, nekem teljesen bejött. Érdemes kipróbálni egy edzõteremben, nem nagyon van olyan testrész amit nem mozgat át.

Ridley Noah Fast 

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Én télen akkor is a terep futásra esküszöm - síkot és betont kerülök.. az nem vicces, mondjuk asszony ki is dobna a lakásból ha beüzemelném a fúrógépet, mert az enyém azért hangos. Mondjuk olyan akkus csavarhúzó hangja van ha megtekered, egyébként csak olyan duruzsoló mosógép.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Iden telen mar en is futottam, nem nagyon akarodzott az elejen, de a vegere egeszen megkedveltem. Lehet zenet hallgatni, sot, segit jo utemet tartani.
Mondjuk hidegben en igazan szeretek semmit se csinalni, abszolut meleg kedvelo vagyok. :) Hehe, ez jo, megyek majd a szivarvanyos felvonalasra is! :D

Gorgozes alatt sem unatkoztam, megneztem az osszes Csengetett Mylordot, 1 gorgozes kb. 1.5 resz.

nekem a bringa csak kiegészítõ edzés a futás mellé, így én télen sem hagyom abba a futást, csak lassab tempóra váltok. szépen kocogni a gáton 20-30kilit vasárnaponlént igazán kellemes idõtöltés :) a görgõt sztem nem fogom unni, majd hallgatok zenét, országúton azt úgysem tehetem, montizás közben meg az erdõt hallgatom inkább.