Karbon küllõ + tárcsafék? Akkor adnak életbiztosítást is hozzá? Nem hiába fûzik másképp a tárcsás kerekeket... (azt a 1-2t amit CC-hez dobnak)aston martin bringa: Ridden: the other One-77 - BBC Top Gear
(csak szerintem van fordíva az 1. kerék?)
Karbon küllõ + tárcsafék? Akkor adnak életbiztosítást is hozzá? Nem hiába fûzik másképp a tárcsás kerekeket... (azt a 1-2t amit CC-hez dobnak)aston martin bringa: Ridden: the other One-77 - BBC Top Gear
vannak megint ?
úgyvan :-) a topikba bele kell férjen, hogy átbeszéljük ki hogyan integet az országúti pillangóknak például fót és csomád között :-))
úgyvan :-) a topikba bele kell férjen, hogy átbeszéljük ki hogyan integet az országúti pillangóknak például fót és csomád között :-))
azért azt se feledd, hogy az erdõhöz általában hegy is van, s matára izzadva mászás után, 60-al lefelé döngetés igencsak fagyosabb élmény tud lenni, mint egyenletes 40-es tempó síkon. szal erdõbe is fel kell öltözni rendesen
Flickr
Nem kötöszködésként, de én úgy vettem észre, hogy az utisok mindent(felni, gumi, kormány, hajtás) ebben a topikban beszélnek meg.Bár a ruhatopikban biztos többen okosabbakat válaszoltak volna. Mindemellett én úgy vettem észre, hogy erdõben 15Kmh val bringázni nem kell annyi ruha, mint országútra a fagyos szélbe...
. Mindemellett én úgy vettem észre, hogy erdõben 15Kmh val bringázni nem kell annyi ruha, mint országútra a fagyos szélbe...
Ridley Noah Fast
Flickr
120-150E Ft-ra szükség lesz!
Tavaly télen még javában erõemeltem, de hiányzott a bringázás. Megpróbáltam a teremben egy elég jó szobabiciklin, de sajnos az is olyan unalmas volt, hogy csak 2X30 percet mentem, és már az is mazochizmus volt
Idén szerintem úszni fogok, mert nekünk a suliban egy ezres a bérlet egy hónapra
Görgõzni nem fogok, mert ráunnék hamar, de ha nem lesz annyira durva hideg, kimerészkedek az országútra bringával.
Akik télen is kint tolják (már ha vannak köztetek ilyenek), milyen ruházat javasolt? Október 3-6 között megyünk ki Aradra biciklivel, nem tudom, milyen ruhákat kellene venni. Most csak rövid mezem és nadrágom van, úgy gondolom az édes kevés, ha csak nem lesz 25 fok
Flickr
Ridley Noah Fast
Iden telen mar en is futottam, nem nagyon akarodzott az elejen, de a vegere egeszen megkedveltem. Lehet zenet hallgatni, sot, segit jo utemet tartani.
Mondjuk hidegben en igazan szeretek semmit se csinalni, abszolut meleg kedvelo vagyok.Hehe, ez jo, megyek majd a szivarvanyos felvonalasra is!
Gorgozes alatt sem unatkoztam, megneztem az osszes Csengetett Mylordot, 1 gorgozes kb. 1.5 resz.