Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Heló!

Tudja valaki, hogy hol lehetne jó áron szerezni 2012-es Veloce e+h váltót? Egyáltalán ki a forgalmazó? A Mali már nem... a honlapjukon nincs semmi.

Esetleg náluk érdeklõdhetsz: Bikeexpress.hu

Stukov

Stukov

vendég

• fórumtag
  • 33 posts

Biondo talán tud hozni, egyébként meg CRC, Bike24, Wiggle nem is értem miért akarsz magyarországon vásárolni...

Csak érdeklõdtem, hogy hátha. Egyébként tényleg szinte mindent külföldrõl vettem eddig. Fõleg evanscycles meg Ribble.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts

Heló!

Tudja valaki, hogy hol lehetne jó áron szerezni 2012-es Veloce e+h váltót? Egyáltalán ki a forgalmazó? A Mali már nem... a honlapjukon nincs semmi.

A fenti kérdésre: Most nem tudok linkelni, de a Red lánctányérja nem olyan merev... 2013-ra ezen változtatnak. bikeradaron vagy valahol olvastam nemrég.
Én szettben venném , vagy Shimano vagy Sram. De leginkább Campa.

Biondo talán tud hozni, egyébként meg CRC, Bike24, Wiggle nem is értem miért akarsz magyarországon vásárolni...

Top kategóriában nem a minõség a kérdés hanem hogy melyik tetszik és melyik kezelése fexik neked jobban kézre...

Stukov

Stukov

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Heló!

A fenti kérdésre: Most nem tudok linkelni, de a Red lánctányérja nem olyan merev... 2013-ra ezen változtatnak. bikeradaron vagy valahol olvastam nemrég.
Én szettben venném , vagy Shimano vagy Sram. De leginkább Campa.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Sziasztok!
Hajtómû összehasonlításban kérném segítségeteket. D.A. vagy Sram red? A sram kompatibilis a shimanoval, ez tökélketes mûködést is jelent egymással párosítva?
Ha jól tudom a sramnak másfajta középcsapágy dukál ?

sanada

sanada

újonc

• fórumtag
  • 13 posts
Köszönöm a véleményeteket! :)

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Ösz van ilyenkor kulturországban akciósan megveheted az idei knálatot.
Amúgy én tavasszal vettem egy bicót amit 220000 ért hirdetett a srác. Az ultegra felszereltség és karbon vázas (kínai noname) tehát ettõl sokkal jobb ár érték arányt is ki lehet fogni.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

Sziasztok, véleményeteket kérném KTM Strada 2000 « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ezzel a kerékpárral kapcsolatban. Megéri e ez a felszereltség ennyiért/nem éri meg?

Egy hasonló felszereltségû, új, garanciás Canyon 999 € (Canyon | Roadbikes | Roadlite AL 6.0). A KTM már futott egy évet, nincs garanciája - és a Canyon valamivel jobb is (szvsz). Kissé túl van értékelve, vannak más új gépek is 105-össel és Aksiummal v. hasonlóval 1000 € alatt. Emellett jó gép, de messze nem „verhetetlen ajánlat”; ha nekem pont ez kéne, 160000 fölé nem mennék vele.

sanada

sanada

újonc

• fórumtag
  • 13 posts
Sziasztok, véleményeteket kérném KTM Strada 2000 « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ezzel a kerékpárral kapcsolatban. Megéri e ez a felszereltség ennyiért/nem éri meg?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
azt a cikket olvastam én is. a másik bicóm acélvillája kb hasonló geometria,mint a szénszálasé,de az nem nagyon akar szitálni.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

kérdés: az acélvázas,ünneplõs bicajom elejében 1 karbon szálas,alu vállas,acél nyakas,1 colos,menetes csapágyas villa figyel. lehet e a túlzott rugalmassága a problémám forrása? a gond pedig az,h bizonyos sebesség felett szitál a bringa eleje. a vázhoz készült acélvillám sajna most nem használ6ó,de úgy emlékszem azzal stabilabb volt. vlmilyen okból átrozsdásodott a csõfala. egy kicsit más az elõrenyúlása a 2 villának. a karbonnal kicsit rövidebb a tengelytáv. esetleg ez az oka a szitálásnak? mi errõl a véleményetek?

Ha a dolgok fizikáját nézzük, akkor a rövidebb tengelytáv miatt elképzelhetõ, hogy jobban szitál. Valahol volt egy cikk az utánfutásról, meg villákról, de nem találom. A Dancelli vázamhoz készült villa pl rövidebb elõrenyúlású volt, mint a mostani, és az tényleg érzékenyebb volt. Ennél 65-ös tempóig nem volt semmi gond, sõt, inkább olyan "tanyabájkos", a másiknál már észnél kellett lenni 40 körül is.
Hogy amiatt szitál-e, mert rugalmasabb, azt nem tudom, nekem a karbon inkább merevebbnek tûnt.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
kérdés: az acélvázas,ünneplõs bicajom elejében 1 karbon szálas,alu vállas,acél nyakas,1 colos,menetes csapágyas villa figyel. lehet e a túlzott rugalmassága a problémám forrása? a gond pedig az,h bizonyos sebesség felett szitál a bringa eleje. a vázhoz készült acélvillám sajna most nem használ6ó,de úgy emlékszem azzal stabilabb volt. vlmilyen okból átrozsdásodott a csõfala. egy kicsit más az elõrenyúlása a 2 villának. a karbonnal kicsit rövidebb a tengelytáv. esetleg ez az oka a szitálásnak? mi errõl a véleményetek?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Hát az utólsó konlúzió szerint gond nélkül bele lehet rakni...

felejtõs....
170-es fejcsõvel hanyatt esnék a hegyeken. :/
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts

a múltkor szó volt a karbon vázak tartósságáról.
vegyek 4 éves (2008-as) vázat úgy, hogy még legalább 3 szezont szeretnék belerakni?(1év kb3000Km -talán)

Hát az utólsó konlúzió szerint gond nélkül bele lehet rakni...

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
külön kuriózum a ferde szelep

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Jó merev lehet ez a hátsókerék!

ennek mi értelme?: Idõfutam kerékszett Shimano 600 « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Szegény 600-as agyak : ( Nem adok 500 km-t, hogy elrepedjen a francba az agy...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ugy tunik az "idofutam kerek" szerinte ugy keszul, hogy radial fuzunk es kesz, mindegy, hogy 36 kullo, meg hatul ez tragedia. :D

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Jó merev lehet ez a hátsókerék!

ennek mi értelme?: Idõfutam kerékszett Shimano 600 « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Mégnéztem az új árát és a váz 2000-2200 euro körül van (wiggle) Ha így nézzük akkor a 350 a komplett bicóért nem volt rossz ár volt érte. Nyilván kuriózum és meg kell találni rá az embert. Nekem is jó lenne egy ilyen 3. bringának, egy versenyzõs karbon meg egy klasszik acél mellé beférne a garázsba, ha lenne garázsom...
Nem vagyok egy nepper alkat de amikor nézegettem a piacon akkor nekem is megfordult a fejemben, hogy ebben azért lehetne üzlet is, csak ugye éppen nem volt nálam háromötven...

Ez a titan Deda nem er 550-et, en 350-et se adnek erte, de persze nem is minden vagyam egy ilyen.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts

akárhogy is nézem ezen a bringán 1 c record hajtómû figyel,nem pedig mirage. no de sebaj,a vevõnek ez csak jó. :cool2:

nem linkeltem: De Rosa Merak « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása :)