Nekem 13000 km jött eddig össze.Itt az alföldön 30, 4 km/h átlaggal.
Néha úgy ézem , hogy kellett volna egy kis pihenõ, amikor más mozgásformát választok.
Tavaly 2 biciklizés után 1 úszás volt. Idén szinte semmi úszás. Majd most a nagyon hideg beáltával, úszás , kocogás.
Ebbõl az egyedül biciklizés legalább 70 %. Minnél többen vagyunk, lennénk annál jobb, és eredményesebb.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:34
Posted 2012. November 26. - 18:49
Posted 2012. November 26. - 18:13
miután én nem versenyzek már,így nem hiszem,hogy kéne edzõ. egyszerûen csak többet szeretnék menni. én végig tekerem az évet,és nem tartok külön "pihenõt". már csak azért sem,mert van olyan,hogy 5 napot is el tudok menni egy héten,és van olyan,hogy csak egyszer. inkább lehet,hogy ez a gond. amikor még mentem 20000 kilit egy évben,akkor én is pihentem novemberben 3 hetet,de az másik már sztori. na mindegy. még az év végéig biztos megyek néhány km-t.
Posted 2012. November 26. - 17:59
Posted 2012. November 26. - 17:51
En speciel 3 teljes hetet kihagytam. Jo volt.
Most heti 5 orat megyek bringan (3 nap), a tobbi futas, meg kondi.
De azt szerintem jol erzed, hogy az amatoroknek nincs nagy pihire szukseguk, meg nagy alapozasra se mar novemberben.
Ugyanakkor azert remelem, nem teljesen hatastalan.
Most heti 5 orat megyek bringan (3 nap), a tobbi futas, meg kondi.
De azt szerintem jol erzed, hogy az amatoroknek nincs nagy pihire szukseguk, meg nagy alapozasra se mar novemberben.
Ugyanakkor azert remelem, nem teljesen hatastalan.
Posted 2012. November 26. - 17:43
Posted 2012. November 26. - 17:08
Ez vicces, elõször úgy olvastam, hogy 6000 kili jött össze a héten. Nabassz! akkor sokat mentél, gondoltam. Aztán rájöttem, hogy nem :-)
Ha már a távról meg az edzésrõl van szó tisztelet a kivételnek de már jó páran elkezdték az alapozó edzéseket a következõ idényre. Ez meg azért érdekes, mert úgy gondolom erre nem igazán van szüksége most az amatõrök jó részének mert egyszerûen nem hagytak ki 1 hónapot mint a protour menõk. 1 hónap teljes pihi után tényleg kell az alapozás de én spec telente csak kevesebben megyek (a nyári mondjuk heti 9 óra helyett kb. heti 4-et) de nem hagyok ki teljesen ennyi idõt.
Jól gondolom, hogy akkor minek ezt az alapozást már most erõltetni?
ráérek erre januártól, addig meg csak gurulgatok ahogy tetszik meg csinálok mást . És bevallom én azt sem érzem, hogy kellene az 1 hónap feltöltõdés a szervezetemnek így õsszel-télen mert sosem mentem annyit, hogy ez kelljen.
Ha már a távról meg az edzésrõl van szó tisztelet a kivételnek de már jó páran elkezdték az alapozó edzéseket a következõ idényre. Ez meg azért érdekes, mert úgy gondolom erre nem igazán van szüksége most az amatõrök jó részének mert egyszerûen nem hagytak ki 1 hónapot mint a protour menõk. 1 hónap teljes pihi után tényleg kell az alapozás de én spec telente csak kevesebben megyek (a nyári mondjuk heti 9 óra helyett kb. heti 4-et) de nem hagyok ki teljesen ennyi idõt.
Jól gondolom, hogy akkor minek ezt az alapozást már most erõltetni?
ráérek erre januártól, addig meg csak gurulgatok ahogy tetszik meg csinálok mást . És bevallom én azt sem érzem, hogy kellene az 1 hónap feltöltõdés a szervezetemnek így õsszel-télen mert sosem mentem annyit, hogy ez kelljen.
a múlt héten összejött a 6000. kili ebben az évben. elég gáz. vajon mivel tudnám rávenni magam,hogy többet tekerjek?
Posted 2012. November 26. - 16:27
Eddíg a DM-es izo ital port használtam, mert nagyon jó áron volt 1500 körül és volt benne többféle vitamin is, az alap dolgok mellett. Ami modjuk az Isostar ban nincs. C vitamin se..
Viszont eltûnt a bolt polcairól ez a termék, szóval újat kell keresnem.
Hol kapható még ilyen izo por? Melyik lehet még legalább ennyire jó vagy jobb? A tapasztalatok haszosak lennének!
Köszi
Viszont eltûnt a bolt polcairól ez a termék, szóval újat kell keresnem.
Hol kapható még ilyen izo por? Melyik lehet még legalább ennyire jó vagy jobb? A tapasztalatok haszosak lennének!
Köszi
Posted 2012. November 26. - 15:51
Direkt akarod francia nyelven nezni? Nekem csak magyarul van meg, magyar torrent siteokon elerheto szerintem.
Dehogyis akarom francia nyelven, csak sajnos magyar nyelven nem találtam sehol sem. Ha esetleg tudnál valami linket küldeni ahol elérhetõ, nagyon megköszönném.
Posted 2012. November 26. - 15:41
Direkt akarod francia nyelven nezni? Nekem csak magyarul van meg, magyar torrent siteokon elerheto szerintem.
Posted 2012. November 26. - 15:38
PBG,
Na ja, csak neked mar megvannak az alapok.
Nekem is csak 8000km jott ossze a szezonban, es ennel tobbet nemigen fogok tudni edzeni ezutan sem.
Na ja, csak neked mar megvannak az alapok.
Nekem is csak 8000km jott ossze a szezonban, es ennel tobbet nemigen fogok tudni edzeni ezutan sem.
Posted 2012. November 26. - 15:37
Sziasztok!
Lehet, hogy nem a megfelelõ topicba írom, de nem találtam mást:
Sikerült megszereznem a Pedálkirály címû filmet. A film francia nyelvû, nincs esetleg valakinek magyar felirat hozzá? (700 MB a mérete a filmnek)
Köszönöm elõre is.
Lehet, hogy nem a megfelelõ topicba írom, de nem találtam mást:
Sikerült megszereznem a Pedálkirály címû filmet. A film francia nyelvû, nincs esetleg valakinek magyar felirat hozzá? (700 MB a mérete a filmnek)
Köszönöm elõre is.
Posted 2012. November 26. - 15:11
Bocs, hogy ide is beirom, de bizom benne, hogy valaki tudna segiteni:
Egy Speci orszagutin terveznem a 3x9-es valtasrendszert 3x10-esre cserelni. A hatso 105-os valto (5600-as) elvileg mukodni fog a tizes sorral es valtokarral, a valtokarokat es az elso valtot termeszetesen cserelem. A kerdesem az lenne, hogy a hajtokart is cserelni kell-e, vagy az mukodni fog a vekonyabb tizes lanccal is? Egy Sugino Comp 50/39/30-as tripla (gyarilag ez volt szerelve). Nem egy csucs darab de teljesen jol mukodott eddig es most nem szeretnek kulon kolteni egy uj hajtokarra ha nem muszaj. Tudom, hogy nem illendo triplaval tekerni orszaguton, de amator turazasra hasznalom, eleg sok hegymenettel es porgetosen, szoval a csere otlete tenyleg nem merult fel egyelore (meg nehany ezer km-t biztosan kibirna)
Koszi elore is a segitseget
Egy Speci orszagutin terveznem a 3x9-es valtasrendszert 3x10-esre cserelni. A hatso 105-os valto (5600-as) elvileg mukodni fog a tizes sorral es valtokarral, a valtokarokat es az elso valtot termeszetesen cserelem. A kerdesem az lenne, hogy a hajtokart is cserelni kell-e, vagy az mukodni fog a vekonyabb tizes lanccal is? Egy Sugino Comp 50/39/30-as tripla (gyarilag ez volt szerelve). Nem egy csucs darab de teljesen jol mukodott eddig es most nem szeretnek kulon kolteni egy uj hajtokarra ha nem muszaj. Tudom, hogy nem illendo triplaval tekerni orszaguton, de amator turazasra hasznalom, eleg sok hegymenettel es porgetosen, szoval a csere otlete tenyleg nem merult fel egyelore (meg nehany ezer km-t biztosan kibirna)
Koszi elore is a segitseget
Posted 2012. November 26. - 13:57
Ha Bp-n jársz, Flóriános edzés vasárnaponként, egyébként meg egy jó edzõ és edzésterv a megoldás. De egyébként még mindig nem a távolságon van a lényeg, hanem amit az edzésen csinálsz (résztávok). Most én sem edzek annyira sokat (heti 12-17 óra), de szó szerint tele van résztávval.
Posted 2012. November 26. - 13:32
Semmivel. Menni kell és kész.
Nekem se lett sokkal több az idén.
Bár ebben benne volt majd 2 hónap kihagyás is pont a nyár elején.
Egyébként egy jó társaság kell hozzá és az viszi az embert. Meg hosszabb távokat célszerû tekerni - Jövõre egy haverom készül az Ironmanre, így ezt tervezzük, hogy 2 hetente letekerjük a 180 km-t, ezzel remélem, gyûlik majd a km.
Nekem se lett sokkal több az idén.
Egyébként egy jó társaság kell hozzá és az viszi az embert. Meg hosszabb távokat célszerû tekerni - Jövõre egy haverom készül az Ironmanre, így ezt tervezzük, hogy 2 hetente letekerjük a 180 km-t, ezzel remélem, gyûlik majd a km.
Posted 2012. November 26. - 12:04
Posted 2012. November 26. - 10:47
a múlt héten összejött a 6000. kili ebben az évben. elég gáz. vajon mivel tudnám rávenni magam,hogy többet tekerjek?
Posted 2012. November 25. - 18:59
..valaki megfenyeget, vagy elveszi a tízóraid ha nem Sigma-t veszel?jja, bár lehet hogy félreérthetõ voltam, szóval nem mûködik
Ridley Noah Fast
Posted 2012. November 25. - 10:58
Posted 2012. November 25. - 01:50
Szerintem te erted felre.
A "vilagitani nem tud", az nalam legalabbis azt jelenti, hogy nem mukodik, semmi fenyt nem ad.

Sign In
Create Account

Back to top