valószínűleg onnan jön hogy a slope kiejtése szlóóp és a hosszú "o" berögzült az angol írásban
Ez véleményem szerint nem így van, mert élőszóban gyakran hallom "szlúpnak" ejtve. De nem igazán érdekel már. Megszoktam, hogy a w-t v-nek ejtik, megszoktam, hogy a th-kat sem tudja kiejteni a többség, és ez nem is "státusszimbólum", mint az r-ek, (főleg szó végén) elhagyása (pont ezért bájos az hour és are, az r-t egyikben sem szeretem hallani)
szlóp v szlúp, tökmindegy, főleg, ahogy egyre több fajta anyanyelvi akcentust hallok. 
A linkelt agyakról valakinek vélemény-tapasztalat? A minimális különbség súlyban nem igazán érdekel, a csapágyazás-tömítés ill. agyperem erőssége-biztossága fontosabb. Azért az agyon spórolni 40 grammot nem ugyanaz, mint felnin-külsőn. Tkp. nincs szerepe.
Mert gyorsfejszámolás után arra jutottam, hogy AKÁR megérheti az agyszett&2 db XR31 felni (postával 152 eur) használata a pillar 1422-es küllőkkel, hátsó hajtásoldalon akár 1430-asokkal. Bár, ha így folytatom, simán vállalhatom a 18-20 küllős kereket, szánalmasan nézek ki kb.. 
Vejne módosította - 2018. szeptember 19. - 19:55