ezzel minden rendben. rá van írva hogy Giant :-)
másik kedvencem ez a fékkar-pozícionálás: Gepida Bandon 810-es-új/58"-as « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Ráadásul ez egy bolt.
ezzel minden rendben. rá van írva hogy Giant :-)
másik kedvencem ez a fékkar-pozícionálás: Gepida Bandon 810-es-új/58"-as « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
A sebesség mindent megold.
Finoman szólva elmérte a tulaj a vázméretet..
Eladó « kerékpár / váz « TRIATLON « Kategóriák tallózása
: ) szétjárom elõbb az agyakat. De tény, hogy ennek az agynak a sarutávja 126 mm, azonban a váz fogadna nagyobbat is. A közeljövõben semmi nagy átalakítás nem férne bele, csak tudod. Év vége, tél-karácsony, készletsöprés-nagyakciók. Hajlamos elragadtatni magát a hülyegyermek.
Bár mikor tekerek, én sem értem, hogy miért akarok bármin is változtatni, de gép elõtt ülve meg más. : ) Ezért jobb a bringán.. addig meg olvasgatok.
A kerékpárt tekerni kell, nem racsnizni:) És ha így teszel, akkor jó esetben semmilyen keréknek nincs hangja:) Súlya az agynak sogadlagos szempont szerintem. Egy nehéz vázzal épített bringán nem oszt nem szoroz pár gramm az agyon. Az agy inkább legyen tartós és jól tömített kónuszos. Ugyanez a felnin már érezhetõ változást hoz. Ha a felnikkel meg vagy elégedve, akkor miért nem cseréled csak a hátsó agyat?
Én egyébként már egy kicsit elvesztettem a fonalat, hogy mit is szeretnél. Ha jól emlékeszem egy régi, 126mm-es sarutávolságú vázad van. Szerintem ebbe felesleges nagyobb összegeket invesztálni, hacsaknem valami különleges váz, de akkor meg korabeli alkarészekkel érdemes felaggatni. Láttam szemezgettél azzal a modoloval is. Szerintem felejtsd el, oké hogy lehet állítgatni, de megint félmegoldás, nem tudom elhinni, hogy nincs útban az a bumfordi mechanika. Akkor már ezerszer inkább alsócsöves váltás, az kijön 2000forintból.
Ha megvetted már az UG sort, rakd föl és használd a bringát, közben megismerkedsz a bringával, a bringázással, az alkatrészekkel és benned is letisztul, hogy mit szeretnél és annak megfelelõen tudsz elkezdeni fejleszteni.
Hajrá!
Nos, a sima azért lenne "Jó", mert könnyen beszerezhetõ, bárhol szervizelik, sok róla a vélemény-tapasztalat szinte mindenkinél. Szeretem amúgy nagyon a felnijeim, nem sok km-esek és könnyûek. Az agyak közül simából a Tiagrát néztem, mint olcsó de jó megoldást, meg a "trekking" agyak közül a Deore LX és XT agyakat.
Igazából az egyetlen dolog, amit gyûlölök a 105-öseimben, hogy holtak, csendesek, mint a sír. Csak a menetszelet hallani tekerés közben, nincs az a zakatolás, mint a Gipiemme esetén voltSzeretnék úgymond "minél könnyebb" agyat, mert a váz maga sajnos nem túl könnyû, a felnik azok, de a 36 küllõ az jelentõsen megdobhatja
Nomeg a zsírseggem. : o)
Szerintem normál használatra tökéletes egy jó 32 küllõs fûzött kerék, akár használtan is. Könnyebb javítani, ha gond van vele, régebbi bringában szerintem szebben is mutat. Én openproval versenyeztem nem is keveset, és nagyon szeretem még most is. Opensport edzõkeréknek van.
Az opensport meg az ambrosio nekem szimpatikus, bár picit drágállom õket.
A hátsó agyat kell eldöntened, hogy mit is szeretnél. Campa vagy Shimano/Sram kompatibiliset. Szerintem ez legyen a vezérfonal. Ha sh szettet szeretnél, akkor legyen az agy is sh. Kilences rendszerû aggyal jársz a legjobban Sh esetében, mert arra 8-10seb rámegy, lehet vele variálni (10es esetében kell egy 1mm-s hézagoló, ha 9-esre akarod feltenni).
Nos, gondolkodom én is persze, hogy a uniglide rendszerû hátsó agy nem sokáig vihetõ-fejleszthetõ dolog, tulajdonképpeni cul de sac evolúció szempontjából. Így nézegettem a kerék dolgot, a sajátom meg retró kategóriában mindig kelendõ.
Mivel az UG rendszer miatt "csere fullra" lesz a dolog vége, így akár Campa is szóba jöhet, abból van itt egy pár egész jónak tûnõ: Campagnolo Vento és egyéb kerekek « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
..akkor majdnem gurultunk együtt.Nem velem boltolta. Közös ismerõsünktõl vásárolta Nyáron mentünk együtt mindannyian.
A problémát,a kerékkel, én is észleltem akkor.
Nekem egy Fsa Trimax V. kerék adta meg magát, de csúnyán fél év alatt.
Fulcrumra váltottam , most kettõ van belõle. Eddig ok, pedig hozzád képest én + 10 kg.
Ridley Noah Fast
Nem velem boltolta. Közös ismerõsünktõl vásárolta Nyáron mentünk együtt mindannyian...vágom! Te adtad el, netán vetted meg a kereket?