Én egyébként már egy kicsit elvesztettem a fonalat, hogy mit is szeretnél. Ha jól emlékeszem egy régi, 126mm-es sarutávolságú vázad van. Szerintem ebbe felesleges nagyobb összegeket invesztálni, hacsaknem valami különleges váz, de akkor meg korabeli alkarészekkel érdemes felaggatni. Láttam szemezgettél azzal a modoloval is. Szerintem felejtsd el, oké hogy lehet állítgatni, de megint félmegoldás, nem tudom elhinni, hogy nincs útban az a bumfordi mechanika. Akkor már ezerszer inkább alsócsöves váltás, az kijön 2000forintból.
Ha megvetted már az UG sort, rakd föl és használd a bringát, közben megismerkedsz a bringával, a bringázással, az alkatrészekkel és benned is letisztul, hogy mit szeretnél és annak megfelelõen tudsz elkezdeni fejleszteni.
Hajrá!
Nos, a sima azért lenne "Jó", mert könnyen beszerezhetõ, bárhol szervizelik, sok róla a vélemény-tapasztalat szinte mindenkinél. Szeretem amúgy nagyon a felnijeim, nem sok km-esek és könnyûek. Az agyak közül simából a Tiagrát néztem, mint olcsó de jó megoldást, meg a "trekking" agyak közül a Deore LX és XT agyakat.
Igazából az egyetlen dolog, amit gyûlölök a 105-öseimben, hogy holtak, csendesek, mint a sír. Csak a menetszelet hallani tekerés közben, nincs az a zakatolás, mint a Gipiemme esetén voltSzeretnék úgymond "minél könnyebb" agyat, mert a váz maga sajnos nem túl könnyû, a felnik azok, de a 36 küllõ az jelentõsen megdobhatja
Nomeg a zsírseggem. : o)

Sign In
Create Account

Back to top